Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"Erőszakról sem volt szó, sőt nyíltan leírtam, hogy a kötelező szex nem azt jelenti, hogy meg lehet erőszakolni a másikat, hanem azt, hogy erkölcsrendészeti vizsgálat indul a házasságbeli kötelezettségét nem teljesítő féllel szemben."
Te menthetetlen vagy. Két lehetőség van, vagy a zártosztályról irogatsz vagy a gyk alkalmazottja vagy hogy pörgesd az oldalt. Melyik?
Egy meleg fekával kéne összeházasítani.
😇😇😇😇
"2. Ezerszer leírtam, hogy nincsen szó kényszerházasságról. Mindenki szabadon dönthet arról, hogy kit fogad el házastársának."
Szuper. Ez eddig is így volt/van. Ehhez nem szükségeltetnek incelek. Akkor minek a többi elmebeteg agymenésed? Ja hogy mégsem dönthetnénk szabadon, mert a gyagyások mindenféle szintek alapján akarnának párosítani. Na elmehettek a 'csába 🤣 További jó álmodozást a pszichiátrián, soha ne engedjenek ki!
Nem ártana elolvasni az egész csomag tartalmát, illetve legalább az én hozzászólásaimat.
Ezt nem tudom, de ha esetlegesen megismerkednék egy nővel a jövőben, neki nyilván nem fogom megmutatni/előadni ezt.
Azt ne felejtsd el, hogy két szűz ember jönne össze, tehát együtt, egymással fedeznék fel a szexualitást. Egyik fejében sem fordulna meg, hogy milyen béna a párja, maximum aki az 5 négeres gangbang videókon nevelkedett...
Ha esetlegesen az egyik fél testi okok miatt alkalmatlan a szexuális életre, akkor abban az esetben lehetnének kitételek a csomagban. Köszönöm a jó ötletet, eddig nem gondoltam erre. Például: engedélyezett a válás, és a nőnek ugyanannyi ideje van párt találni, ameddig házas volt. Persze ezt orvosi szakvéleménynek kellene megerősítenie, lehetőleg több független forrásból, így elkerülve a korrupciót mondjuk. De ez már részletkérdés.
Hát az én bugyimba nem jutna be incel ha 100 pnám lenne akkor se.
Amúgy pont a munkahelyemen is van egy incel: 47 éves, egy fejjel alacsonyabb mint én, cgány, dagadt és folyamatosan próbálkozik.
Közel is jön hozzám rendesen, hiába van férjem. És komolyan mondom nem érzi, nem látja a különbséget.
De gondolom a saját fajtájában, korosztályában, nem keresgél.
Mert neki sem kéne nőben olyan mint ő maga….
Már az összes kolléga tudja hogy a kis dugó nem bír magával.
Nem is az én szintem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!