Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
1776: Ez az ápolatlanság dolog is egy bullshit. A 21 éves Chad prettyboynak otthon anyukája testvére levágja a haját 0 forintért (tapasztalat való életből).
Az “ápolt” kopaszodó Redpill wannabe alfa meg elmegy Budapest legdrágább barber shopjába, ahol csak a szakállát fél órán át fésülgetik/igazítják. Melyik fog jobban tetszeni a nőknek?
Az anyukájával lakó prettyboy Chad természetesen. A másikat kb kiröhögik.
1777: Ennek a nőnek(?) nagyon beakadt ez az ápoltság (is).
Láttam, autistázott is inceleket, holott neki "tapadnak" annyira a gondolatai, hogy minimum gyanús... Konkrétan most már azért lesz itt 2000 hozzászólás, mert ő megállás nélkül ismételgeti majd, hogy ápoltság, edzés, napbarnítottság, számítógépezés, lustaság stb. Vagy troll, vagy komoly problémái vannak agyilag.
Egyébként igaz. Én is tudnék egy csomó példát hozni erre női oldalról az ismeretségi körömből.
De akit mindenki ismer: Palvin Barbara. Leszámítva azt, amikor munka miatt egy egész stáb dolgozik rajta, alapvetően nem olyan hú de extra sem a frizurája, sem a ruhái, sem a sminkje, már amikor visel egyáltalán. Mégis szép. Főleg az arca ugye. Én kb. hasonló adottságokkal, de teljesen másmilyen arccal meg egyenesen ocsmány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!