Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Én örülök, ha meglesz a 2000 komment. 😎
Már megbeszéltük, hogy ez nem igaz. Miért viselkedsz beteges hazudozóként?
De igaz, ugyanis számtalan kommentben kifejtettem részletesen, logikusan, tényekkel alátámasztva, hogy miért nem igazak ezek az állítások.
Az hogy ti szisztematikusan és érzelmi alapon nem vagytok hajlandóak ezt figyelembe venni, az már nem az én hibám.
1796, az, hogy te leírod, hogy a súlyos anyagi megterhelés, kvázi ellehetetlenítés (akár a plusz adó, akár a nem szexelésért járó bünti) nem kényszer, nem jelenti, hogy nem az.
Az, hogy a "házastársi kötelezettség" behajtása nem kényszer szex szerinted, megint nem ellenérv.
Te nem vagy hajlandó végig gondolni sem azt, amit írnak itt emberek, nem fordítva.
Hamis retorikát és általam soha nem írt dolgokat magyaráztok bele az egészbe. Így bizony nehéz vitázni bármivel is.
A hamis retorika kifejezés meg lazán értelmetlen. Olvasd el, mit jelent a retorika szó. Fogalmam sincs pontosan melyik szót kerested, de nem ezt, az biztos.
Válszd ki kérlek, melyik jelentése szerint értelmes a "hamis retorika".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!