Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Nem, de azert hallottam sztorikat, hogy kirohogik az ugyfeleiket a hatuk mogott stb.
40F incel
1174, megnyugodhatsz, hogy az orvos, a körmös, de még az óvónő is kibeszéli, adott esetben "kiröhögi" azokat, akikkel dolgozik. Ez emberi vonás, köze nincs az emberszámba vevéshez. Az emberek szeretnek gúnyolódni, ha bántották őket, vagy egy baromnak tartják a másik embert, ha valami kivetni valót látnak benne stb.
Nem a prostik sajátja ez.
“Sokáig életben maradt és szaporodott a selejt, nekem pl. a négy nagyszülőm közül egyiknek sem lett volna szabad még csak megfoganniuk sem. Ehhez képest... Aztán most ez korrigálódik”:
Ez azért nem így van. Bár a nők ki tudják választani a legjobb pasikat, a másik oldalon viszont MINDEN nő szaporodik. Akkor lenne korrekció, ha nemek közti egyenlőség lenne a piacon…
… vagy fogadjuk el a szexualitást basic human neednek és korrigálunk egy állami eugenika programmal inkább - Ezzel megfordíthatnánk azt a civilizáció kezdete óta látott trendet is, hogy zsugorodik az emberek agya (komolyan, van ilyen kutatás)
"Ez azért nem így van. Bár a nők ki tudják választani a legjobb pasikat, a másik oldalon viszont MINDEN nő szaporodik. Akkor lenne korrekció, ha nemek közti egyenlőség lenne a piacon…"
Ez az, amit a férfiakon kéne számonkérned. Ha az elvárások, igények nőnek, arra reagál a másik oldal is.
A régi világban minden férfi szaporodott, a sub5 is.
A feministák korrekciója, hogy most minden nő szaporodik, a sub5 is.
Sőt a sub5 femcel nincs benyomva a managernek, így még jobban is szaporodik.
“Ez az, amit a férfiakon kéne számonkérned. Ha az elvárások, igények nőnek, arra reagál a másik oldal is.”:
Az emberek ösztönlények, a szerelem és a szex pedig egy basic human need. Olyan mintha azt mondanád az éhezés közepén, hogy ne kukázzon a száraz kenyérért.
1180, sok férfi pedig nem "kukázik", a szűkebb ismerősi körömben gyakorlatilag egy se, de tény, hogy találkoztam már ilyennel is.
Szóval, ne az a néhány százalék incel legyen, akin számon kéred, hanem a férfi társadalom többsége. Ha valódi változást akarnátok, nem instant puncit, akkor ez lenne az út.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!