Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Szó sem volt a bruttó egyharmadáról (te ezt írtad ugye). De véleményem szerint a házassági adó mértéke is csökkenthető, pl. 10-20 százalékra. A lényeg, hogy elég magas legyen a motiváló erőhöz. De ez még nem egy kőbe vésett csomag, mint írtam is.
1133, még szerencse, hogy "Szó sem volt a bruttó egyharmadáról (te ezt írtad ugye). "
158/1133 A kérdező kommentje:
De akkor nem, ha az lesz mondjuk a törvény, hogy a mindenkori fizetése egyharmadát kell leadóznia!
aug. 3. 17:16
"A lényeg, hogy elég magas legyen a motiváló erőhöz"
Mármint kényszerítéshez. A motiváció pozitív megerősítést jelent, ez pedig negatív.
Értő olvasás megy? Arról nem volt szó, hogy bruttó vagy nettó.
Ez nézőpont kérdése, hogy mi a negatív és a pozitív.
Értem, akkor gondolom az összes betanított munkát férfiak végzik majd a disztópiádban, hisz a nőknek muszáj lesz jól fizető állást találni. Nem lesznek sima ápolók, takarítók, dajkák, konyhások stb.
Te nagyon csúnyán álomvilágban élsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!