Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Majd ha nem szenved a nők miatt rengeteg férfi, akkor békén lesznek hagyva.
“A mutató névmás pedig ilyen esetben az előző mondat vagy kontextus tárgyára mutat, ami a szingli arány volt.”:
És még komolyan rám mondták, hogy autista vagyok. Nem a szám a lényeg, hanem hogy akárhogy mérjük, brutális az incelprobléma és a párkapcsolati piaci egyenlőtlenség.
Egyébként meg igenis a “63% -ból 5%” azt jelenti, amit írtam.
“63% 5% -a” lenne az, hogy akkor azt be kell szorozni
En is orulok a sikerenek.
40F incel
“Másrészt, most azt sikerült mondanod, hogy a normie-k is incel-nek számítanak, ami elég fogyatékos kijelentés, mert még a legszélsőségesebb incel körökben sem állítanak ekkora f*szságot.”:
Mindenki incel aki nem jut foidhoz. Csinálj bármelyik normie -val Tinder profilt. Ma úgy vannak kezelve, ahogy régen a sub5 -ol voltak.
"Nem a szám a lényeg, hanem hogy akárhogy mérjük, brutális az incelprobléma és a párkapcsolati piaci egyenlőtlenség."
Csak ez az, ami nem igaz, mert a legtöbb felmérés pont, hogy 10% alá teszi az incel-eket.
Ja, és férfi populáción belül, vagyis teljes népességen belül 5%-ot se éri el.
Tehát nem, nincs brutális incel probléma. Pont olyan adatot nem lehet találni, ami szerint ez egy hatalmas probléma lenne.
"Egyébként meg igenis a “63% -ból 5%” azt jelenti, amit írtam."
Nem azt jelenti, mert arra van egy külön szavunk.
Egyébként, hosszabban leírva ez azt jelenti, hogy a 63%-nyi halmazból 5%-nyi egység..., vagyis ez egy az egyben a 63%-nak az 5%-a.
És hogy tanulj valamit. Te a százalékpont fogalmát kerested.
63%-ból ha 5% valami, akkor az teljes népességen belül 3.15%.
Viszont 63%-ból 5 százalékpontnyi, az 5% a teljes népességen belül.
"Mindenki incel aki nem jut foidhoz. Csinálj bármelyik normie -val Tinder profilt. Ma úgy vannak kezelve, ahogy régen a sub5 -ol voltak."
Nem, az az incel, aki nem tud nőhöz jutni, akkor se ha akar. Ha valaki tudna, de leszarja, akkor ő nem incel, és a társadalom többsége olyan emberekből áll, akik tudnak nőhöz jutni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!