Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek milyen az ideális/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek milyen az ideális/vonzó férfitest?

Figyelt kérdés

Képet is mutathattok, de leírva is jó.

29F

júl. 24. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
24%
39. Gyere fel Bp-re, majd megnézheted az arányt! Én meg azt látom, hogy sokkal több a sportos srác vagy férfi, mint a jó testű, sportos nő. Amúgy a legjobb teszt pálya egy strand! Na ott már durva a felhozatal, sokkal több az elhízott nő, mint az igénytelen pasi. Ezt pont a párommal figyeltük meg, pedig ő nő. Nézz szét a büfék környékén is, meg csekkold hogy mit esznek a nők! Most ez valami nőellenes kommentnek tűni, de nincs szándékomban sértegetni senki, sőt vitát sem generálni, és még csak nem is trollkodom. Én 17 éves korom óta sportolok, valahogy a szemem ráállt a sportos külsőre. Most 49 vagyok. A társaságomban is a férfiak 80%-a sportol, a nőknél ez az arány 10-20%. A gyerekem iskolájában is a szülőknél is nagyjából ez az arány a legjobb esetben is. A középiskolás fiúktól kezdve a 30 évesekig, nagyjából a fele tutira jár edzeni, de szerintem inkább a 70%-a. Ki mennyire, ki miket használ, de azért látni hogy csinálnak valamit. A sport nélküli vékonyka lányokat ne számítsuk bele, mert ennyi erővel a vékony fiúkat sem kell csesztetni, ugyanis ha egy lány nem csinál semmit és vékony, az ne legyen bónusz.
júl. 25. 23:20
 42/80 anonim ***** válasza:
#40 nekem aztán tök mindegy, de hallgatni a rinyat az bosszantó, igen.
júl. 26. 05:42
 43/80 anonim ***** válasza:
100%
#41 elhiszem, de nem Budapest a világ közepe. Egyelőre még többen élnek vidéken mint a fővárosban és lehet hogy ott megfordulni látszik az arány, de "vidéken" nem ez a jellemző. Szóval ebből ne vonj le statisztikát.
júl. 26. 05:44
 44/80 anonim ***** válasza:
0%
190 cm 60 kg
júl. 27. 16:55
 45/80 anonim ***** válasza:
30%

Ha arról kéne képet mutatnom, ami az én szememben az ideális, tökéletes férfi test:

[link]

Amit vonzónak tartok: sportos, férfias izomzat, de nem kigyúrt. Se a nagyon vékony test nem jön be, se a komolyabb túlsúly, sörhas, de ha olyan férfinak van kicsit mackósabb testalkata, akinek van egy alapvetően férfias izomzata, és mellé nem tunya, hanem végez aktív testmozgást, az még tud vonzó lenni számomra.

júl. 27. 17:29
 46/80 anonim ***** válasza:
62%
45. Abban a testben tudod mennyi munka van? Lemondás, szigorú diéta, napi rendszeres sport? Értem én hogy vonzó, de maradjunk abban hogy ilyen testek nem átlagosak, és ezek már tudják hogy ahogy kinéznek az hatalom. Ugyanúgy a nőknél is ez van. Álmodozni azért lehet! :)
júl. 28. 09:05
 47/80 anonim ***** válasza:
Így van 46-os! Azok akik ennyire oda tudnak magukra figyelni csomó szabadidejük van és pénzük. Az biztos hogy ezek az emberek nem a gyárban a szalag mellett állnak 8-12 órában vagy konyhán melóznak vagy étteremben.
júl. 28. 09:12
 48/80 anonim ***** válasza:
73%

Azért azt tisztázzuk hogy azok a nők akik itt kocka hasú pasikat mutogatnak, nem feltétlenül jelenti azt hogy csak azt fogadják el az életben.

Nem botlasz bele minden sarkon ilyen testekbe és ha igen, akkor se biztos hogy minden más is stimmel ahhoz hogy kelljen.

Ettől még ha megtetszik egy átlagos pasi akinek a személyisége is kompatibilis a miénkkel nem fogjuk elzavarni ha leveszi a pólóját és kiderul hogy nincs kockahasa.

És ne legyenek álszentek a pasik, többségüknek nekik is a modell kulseju nők az idealok. Mégse rohangál minden pasi ilyen nőkkel.

Mindenkinek tetszik a szép külső, akár férfi akár nő, és ezzel nincs is semmi gond.

Ez viszont nem azt jelenti hogy aki nem illeszkedik a szépségidealba annak el kell temetnie magát.

Hiszen hány kövér férfi, nő van kapcsolatban. Vagy csontsovany, vagy ronda, vagy igénytelen stb.

Hajléktalanoknak is gyakran van párja..

Szóval nem kell itt sírni, egyszerűen csak tudnod kell magadról hogy a te kategóriadban mire tarthatsz igényt. És ha ennél feltétlenül magasabb az igényed akkor tegyél érte hogy ők is akarjonak téged. Nem lehetetlen.

júl. 28. 09:22
 49/80 anonim ***** válasza:
39%

47. Csak sajnos az van, hogy rengeteg nő az ilyeneket veszi alapul. Én közel 20 éve edzek, de az ilyen testhez baromi nagy lemondás és diéta kell, én egy évig bírtam az ilyen szálkásítást, de azt mondtam soha többé! Holott vékony testalkatú vagyok. Csak kérdem, ha pasi kell ilyen testtel, akkor ott a nő, gondolok most a gyk-s nőkre, milyen hasonló paramétereket tudnak villantani? Mert egy ilyen férfihez fittnes modell nő dukálna. Az hogy sült krumpli, kóla, filmezés, +10kg zsír, az azért nem az a kategória aki ilyen hapsikról álmodozhat. Persze, persze, a nők bárkit megkaphatnak, és egy nőn jól áll a +10-20-30kg is, mert a szerelem a fontos! :D Az! :D

Ami szörnyű, hogy az emberek úgy dobálóznak a felső kategóriás testekkel, mintha az alanyi jogon járna nekik, meg hogy az tök természetes, átlagos lenne. Persze ők a kanyarban sincsenek ezekhez képest, de nekik ilyen kell, ez alatt leszólják, fikázzák egymást! Röhejesek!

júl. 28. 09:27
 50/80 anonim ***** válasza:
49-es! Ez így van. Mindenki a saját értékei felül keresgél aztán meg csodálkozik ha leszólják.
júl. 28. 09:31
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!