Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek milyen az ideális/vonzó férfitest?
Képet is mutathattok, de leírva is jó.
29F
Bocs már de a 26os kommentemben melyik volt az izmos modellfiú?
De amúgy ha így van akkor titeket mi tart vissza attól hogy kipattintsatok magatokat?
En pont az ellekezojet latom.
Csupa csinos 25+ no szepek izlesesen oltoznek. A legobb rendszeresen sportol. (Joga uszas futas bringa stb ) de nem kondiba jar. Azon kivul is van sport lehetoseg. Diplomasak jol kepzettek onnallo elettel rendelkeznek. A farmer polo tavol all toluk.
Ellenben egy csomo szakadt slampos pasit latok. Oriasnagy polo laza farmer (kilog a gatya) sportcipo nyaron sort, nem azortelenitenek igy jo budosak ha izzadtak. Labszag ezerrel. A legtobb pocakos vagyis inkabb sorhas. Sport a versenyszeru sorivas.
35. Menjünk már el egyszer egy közös sétára, én olyan kíváncsi vagyok te merre járkálsz! Én bp-i vagyok, naponta több kerőletet szelek át, ez a belvárostól a külvárosi részekre terjed. Vagy gyere metrózni, villamosozni. Egyébként ez nem csak az én véleményem, hanem a női ismerőseimé is. Ha már nekik feltűnik, akkor van benne némi igazság, és ebben nincs semmi egó vagy a nők b*sztatása.
A lábszagot honnan érzed? :D
#36 egyetértek a 35ossel. Én pl szegeden mászkálok, nagy város sok fiatallal, azt tapasztalom hogy vékony, nulla izomzatu vagy átlagos pasik vannak együtt szép, csinos nőkkel.
Az idősebb korosztaly nagyjából azonosan néz ki, slampos nővel lepukkant pasi.
De a fiatalabbaknal a nő inkább alul választ mert kevés az igényes pasi.
Bár már egyre jobban kezd divatba jönni a férfiaknál is az hogy foglalkoznak a kulsejukkel, de még mindig sokan gondolják azt hogy pl ciki szedni a szemöldököd férfiként, inkább nőjjön össze, jó van az úgy.
#37 ez rendben van, csak akkor ne panaszkodj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!