Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek milyen az ideális/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek milyen az ideális/vonzó férfitest?

Figyelt kérdés

Képet is mutathattok, de leírva is jó.

29F

2024. júl. 24. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:

58as vagyok. Egyébként nő, mert gondolom ez számít.

Igen, kell a csinos öltözködés hogy egy átlagos férfi figyelmét felkeltsd. És a kondi is. Nem kell női testépítővé válnod, de egy kis segget, vadlit összeszedhetsz.

És tudod miért kell? Mert mondjuk egy átlagos férfi is osszeszedte valahogy azt az átlagos izomzatat. És ő is ad annyit magára hogy normálisan felöltözzön. Akkor neked miért derogál egy minimum szintet hozni?

Persze nekem tok mindegy, de ha nem vagy hajlandó semmit tenni a fejlődésed érdekében csak nyavalyogni akkor nem vagy jobb mint az ide frocsogo incelek.

2024. júl. 28. 12:16
 62/80 anonim ***** válasza:
24%

61. Igazad van! Ráadásul úgy derogálja a haveromat, hogy nem is látta, nem is ismeri, egyből jön a saját buta sztereotípiáival. Én negyvenes férfi eljárok edzeni, két dolog miatt. Az egyik az hogy 40 felett nem opció már az izomzat megdolgozása hanem KÖTELEZŐ, a másik meg az, hogy adjon az életben egy önbizalmat, adjon erőt a napi dolgaimhoz. Pedig nem eszek, nem szedek mellé semmit sem az ég világon, de azért látszik hogy a korosztályomhoz képest fittebb a külsőm. Egy ing jól áll rajtam, a nők is kedvesebbek vele, ennek pedig szexuális indíttatása van, vagy ha elmegyek intézkedni, valahogy könnyebben megy minden egy női ügyintézővel. Ez pedig a pozitív és igényes kisugárzás.

Mindenki sajnálhatja magát, meg sírhat naphosszat. A villamosmérnök haverom meg nem kigyúrt, semmi extra, nem álmodozik insta nőkről.

Amelyik nő meg csak az olyan f*szkalapokat vesz észre akik az insta ribikre buknak, tegyék fel a kérdést önmaguknak: valójában nem az zavarja őket, hogy a szuper nyálas macsók nem őket, hanem a szuper nyálas ribiket válasszák? Nem az a baj, hogy azok a pasik lennének az ő ideáljai? Vagy nem az a baj, hogy a kereslet és a kínálat nem találkozik, mert az ő igényeik túl magasak ahhoz, amilyenek ők valójában?

2024. júl. 28. 12:29
 63/80 anonim ***** válasza:
51%
61, átlagos férfi nem jár kondiba. És nem "ad magára" annyit... Van valami halálosan egyszerű, 2 centis, minden faxni nélkül karbantartható haja, normális, kényelmes cipője, többnyire farmerja meg pólója. Ezzel nagyon nem ekvivalens a magassarkú, farmer helyett szoknya vagy egyéb kényelmetlenség, feszengeni póló helyett valami szörnyű, de "nőies" felsőben, rengeteget kínlódni a rossz szerkezetű, kezelhetetlen hajjal, hogy abból frizura legyen, ne csak simán ki legyen bontva, na meg vakolni ezerrel, új arcot rajzolni (utána meg hallgatni a megjegyzéseket, ha lemosva nem úgy nézel ki és a bőröd is tropa lett...).
2024. júl. 28. 12:29
 64/80 anonim ***** válasza:
12%

63. Ezt megcáfolom! k*rva sok átlagos férfi jár a kondiba, az arányok olyan 1 nőre 10 férfi. Az hétköznapi rohanásokba én sem fogok 2 órát készülni, a hajam rövid, de milyen is legyen? :D

Ha kinyitom a szekrényem, akkor nem mondasz olyan eseményt, amire ne tudnék igényesen felöltözni. A felhájpolt divat marhaságok nem érdekelnek, ellenben az összes igényes ruhám minőségi és nagy márka. Aki most azzal jön hogy a drága cucc csak lehúzás, az vásároljon a kínairól. Egy jó minőségű ing pl. úgy van szabva, olyan anyagból készült, ami úgy áll rajtam ahogy kell.

Ja, és átlag férfinek tartom magam! :)

2024. júl. 28. 12:37
 65/80 anonim ***** válasza:
12%

64, "Az hétköznapi rohanásokba én sem fogok 2 órát készülni"

Na, legalább ennyit elismertél... A "kollegina" szerint meg itt alap lenne egy nőtől ennyit szívni nap mint nap. Persze nem írta le így konkrétan, de a haj, a vakolat, a diétával foglalkozni és az edzés nem 5 perc. Bár néha látom itt, a gyakorin leírva, hogy nekik minden megvan pikk-pakk, de ez rohadtul nem hiteles. Emellett az adottságok is számítanak, a hajra visszatérve pl. az enyém egy rakás hulladék, de az én fejszerkezetemmel nem engedhetem meg magamnak, hogy pár centisre vagy bob fazonúra vágatom, "muszáj" mellig érnie, azt is kizárólag egyenletes hosszúságúra vágva, de így még festetlenül is egy pokol a sima hajmosás-szárítás kombó, nem még, hogy vasalgassam vagy loknikat készítsek, összefognom pedig szintén "tilos", mert az is rondítja a fejem.

2024. júl. 28. 12:50
 66/80 anonim ***** válasza:

#63 jó, hát ha szerinted az átlagos kulseju férfi az 50 kilós vagy szétfolyó puha testű valami akkor valóban nem járnak kondiba az átlagos pasik.

De az én fogalmamban az átlagos pasinak van egy átlagos izomzata ami nem kerül oda magától.

Annyira unalmas már hogy férfiak és nők egyaránt nyavalyogni tudnak csak hogy neki ilyen meg olyan kellene de csak a selejt jut.

Nem nyertél a genetikai lottón? Pech. Sokan mások se. Mégis sok embernek sikerül családot osszehoznia akik mondjuk rondabbak mint te.

Engem átlagosnak teremtett a természet, de sokat teszek azért hogy ezt feltornazzam szépre, rinyalas helyett.

MINDENKINEK MEGVAN A DÖNTÉSI LEHETŐSÉGE, SEMMI NEM JÁR ALANYI JOGON ÉS TERMÉSZETES HOGY MINDENKI A SZÉPRE VÁGYIK.

2024. júl. 28. 12:52
 67/80 anonim ***** válasza:
44%

Hagyd már abba a rinyat meg a tulzasokat.

1. Nem vakolatot írtam hanem alap sminket. Vannak önsminkelő tanfolyamok, elmesz, megtanulod, otthon 10 perc feldobni. Tudom, mert csinálom.

2. Diéta, étrend az egészség miatt se utolsó szempont, de edd akkor a pörköltet, kit érdekel. Végülis olyan bonyolult a cukkinit elkészíteni, mi?

3. Heti háromszor egy óra edzés is alap lehetne. Reggel munka előtt jobban tudnál koncentrálni a melóra is, de délután, este is jól esik.

4. Csinosan öltözködni se nagy dolog. Nem kell 20 centis magassarkú meg kiskosztüm, de mibe telik egy szép nőies sportcipőt, egy szép farmert vagy nadrágot felvenni egy inggel? Vagy nyáron egy lenge nyári ruhát szandállal?

5. Nekem aztán ne nyavalyogj a haj problémák miatt. Nálam nehezebb dolga senkinek nincs a hajával. 5 embernek elegendő haj mennyiségem van ami a mellem alá ér. És alapból olyan mint egy oroszlán sörénye. 3 naponta raszanok egy órát és így tökéletesen néz ki. Neked ehhez fele ennyi idő is elég lenne.

Mit kell mártír halált halni itt hogy azt mereszelik mondani hogy egy kicsit adni kéne magadra?

Neked is van igényed jó pasira gondolom, akkor te miért nem vagy hajlandó tenni érte valamit? Miért gondolod hogy alanyi jogon kellene hogy járjon?

A pasik nézzenek ki jól, de téged fogadjonak el úgy ahogy vagy..

2024. júl. 28. 13:01
 68/80 anonim ***** válasza:
19%
62, sztereotípia, igen. Nagyon ismerős a haverod "fajtája", szvsz. még rosszabb, mint a többi férfi, aki egyenesen kimond dolgokat. Ő "szegény" nem vágyik instanőre, "műségre" meg semmi ilyesmire, aha... De azért véletlenül csak az az arc tetszik, amin ott figyel legalább(!) egy "no makeup" makeup, nem a teljesen natúr, kivéve persze, ha az hozza a palvini szintet. Csak nem olyan vonzó egy természetes haj, legyen már valami kis színe, meg "megcsinálva". Meg ugye ha már nő, akkor ne legyen olyan "igénytelen", hogy sneakert visel, farmert meg valami basic pólót. Ilyenek. Értjük, persze, nem modell, de na... ki nem mondaná, még le is tagadná, ha más mutatna rá, de az igazság az, hogy azért csak legyen egy kirittyentett fullos punci.
2024. júl. 28. 13:07
 69/80 anonim ***** válasza:
81%

Imádom, ha egy férfin van mit fogni ês szőrös!

Én sem vagyok vékony testalkat (igaz nem is folyok le a székről), engem idegesítene, ha vékonyabb nalam a pasi (tapasztalat).

Mindenkinek más jön be, ezen kár rúgózni. Volt egy barátnőm, aki konkrétan fintorgott, mikor meglátta az akkori páromat. Nekem srm tetszett az övé, és akkor mi van? Mondjuk én soha nem fintorogtam senire nyíltan.

2024. júl. 28. 13:09
 70/80 anonim ***** válasza:
81%

65. Nyár van. Ha nem hivatalos helyre megyek, akkor felveszem az Alpha Industries rövidnadrágomat(ami nem egy suttyó piros kínai műszálas sz*r). Ehhez felveszek egy vagy Alpha Industries pólót, vagy valami hasonlót, ami szintén pamut, és nem egy bele rohadó műszálas gagyi. Cipőt felveszek hozzá egy Skechers cipót. A hajam rövid, zuhanyzok, mosok fogat, van rajtam némi illat is.

Ha hivatalos helyre megyek, akkor megválogatom a ruházatomat annak megfelelően, hogy mi is az a hely. Itt is a ruha minősége kifogástalan.

Mivel nem vagyok tini, így a kommersz cuccok, pl. jordan cipő nálam nem található, sem a hasonló társaik, de fiatal koromban sem voltak olyan cuccaim, amiket mindenki csak azért hordott, hogy ezzel elfogadtassa magát.

Ellenben engem még sosem ért negatív kritika az öltözködésem vagy a viselkedésem miatt. Anno volt gyerekszobám, az anyám megtanított az élet dolgaira, nem csak nagyritkán enni adott.

Most jön a lényeg, a nőktől sem vártam el sosem, hogy többet adjanak mint én, sőt és nagyon lovagias voltam mindig is, mert egy csomó dolog felett elnéztem ami még belefért.

Mondok egy nagyon fontosat még! Mindenki pontosan úgy látja a világot, amilyenek a gondolatai. azaz gondolkozz úgy, hogy a világod sikeres és szép legyen. A cselekvés alapja a gondolat, az ábrándozás, majd ezt megalapozza a cselekvést. A sikeres és a nyavalygó emberek között csak annyi a különbség, hogy ez előbbiek leragadnak az álmodozás szintjén majd keserűen tapasztalják hogy az álom nem válik valósággá, addig a sikeres ember az álmaiért cselekszik.

Sosem veszem komolyan a sírógépeket, megszülettek, kaptak egy csomagot amivel gazdálkodniuk kell. Van akinek könnyebb, van akinek nehezebb. Ez sem véletlen, de ez már magasabb röptű beszélgetésbe csapna át, itt nem is fejtem ki a miérteket.

Ott a csomagod, van benne jó és rossz, kezd vele valamit. Ennyi a titok. Egyébként az is cselekvés ha csak picsog az ember, de pont olyan lesz a gyümölcse is! :)

Egyet kellene megérteni! Minden gondolat egy mag. Az elme, az agy a táptalaj. A tested a végrehajtó. Amilyen magot elültetsz, olyan termés fog teremni, de bőséggel!!! Ezek után miért akarsz nyavalyogni, másokat okolni, miért akarod rossznak látni a világot? Ezt kapod vissza duplán...

2024. júl. 28. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!