Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek milyen az ideális/vonzó férfitest?
Képet is mutathattok, de leírva is jó.
29F
Normál. Ne legyen kigyúrt, se vézna. Pici poci jöhet.
29N
Tipikus százalék romboló kérdés, mert mindegy mit írsz, valaki úgyis vérigsértődik.
Ami nekem a legvonzóbb: ruganyos test, természetes, vagy kicsit hangsúlyosabb izommal, normál, vagy annál alig alacsonyabb/magasabb testzsírral. Arányos, 175-180 centi, tetkó, piercing mentes, alig szőrös, vagy még inkább borotvált. Tiszta bőr, heg, pattanás, kinövés, bibírcsók stb. mentes.
Vékony. Lehet picit izmos, de az annyira nem fontos. A túlsúly vagy csak a hízásra hajlamosság, a "masszívság" engem taszít. Tehát legyen ektomorf, ne mezo-, végképp ne endo-. Cserébe én is ugyanezt hozom mint veleszületett adottság.
33N
Kisugárzás függő inkabb nálam.
Ismerek egy szál bél meg pocakos alfát is akik 2 perc alatt füznek be bárkit. Szóval..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!