Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek milyen az ideális/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek milyen az ideális/vonzó férfitest?

Figyelt kérdés

Képet is mutathattok, de leírva is jó.

29F

júl. 24. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
56%

Normál. Ne legyen kigyúrt, se vézna. Pici poci jöhet.

29N

júl. 24. 19:51
 2/80 anonim ***** válasza:
89%

Tipikus százalék romboló kérdés, mert mindegy mit írsz, valaki úgyis vérigsértődik.

Ami nekem a legvonzóbb: ruganyos test, természetes, vagy kicsit hangsúlyosabb izommal, normál, vagy annál alig alacsonyabb/magasabb testzsírral. Arányos, 175-180 centi, tetkó, piercing mentes, alig szőrös, vagy még inkább borotvált. Tiszta bőr, heg, pattanás, kinövés, bibírcsók stb. mentes.

júl. 24. 19:52
 3/80 anonim ***** válasza:
26%

Vékony. Lehet picit izmos, de az annyira nem fontos. A túlsúly vagy csak a hízásra hajlamosság, a "masszívság" engem taszít. Tehát legyen ektomorf, ne mezo-, végképp ne endo-. Cserébe én is ugyanezt hozom mint veleszületett adottság.

33N

júl. 24. 19:56
 4/80 anonim ***** válasza:
30%

Kisugárzás függő inkabb nálam.

Ismerek egy szál bél meg pocakos alfát is akik 2 perc alatt füznek be bárkit. Szóval..

júl. 24. 19:58
 5/80 anonim ***** válasza:
81%
*Es akik mellett egy dávid szobor vagy egy adonisz csak kispados lenne🤣
júl. 24. 19:59
 6/80 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen sem túl vékony, sem túl kövér. Nem baj, ha egészséges, fitt, de nem kell nagyon izmosnak sem lenni. Pl: [link]
júl. 24. 20:04
 7/80 anonim ***** válasza:
89%
Vékony vagy izmos.
júl. 24. 20:05
 8/80 anonim ***** válasza:
73%
6# köszönöm, az önertekelesem kicsit jobb ezutan
júl. 24. 20:34
 9/80 anonim ***** válasza:
71%
Szeretem, ha van rajta mit fogni, ha kicsit duci (én sem vagyok vékony alkat, de nem is vagyok mázsa). Jó, ha van rajta szőr.
júl. 24. 21:12
 10/80 anonim ***** válasza:
87%
Sportos, kb olyan focista jelleg akin nincs túlsúly, de nem kell kockahas.
júl. 24. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!