Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek milyen az ideális/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek milyen az ideális/vonzó férfitest?

Figyelt kérdés

Képet is mutathattok, de leírva is jó.

29F

júl. 24. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
55%
67, ehhez az egészhez csak annyit, hogy nem, rohadtul nem kell a "jó pasi", pláne sehol nem írtam, hogy még alanyi jogon is járjon. Nekem elég a saját szintem. Csak a saját szintemnek már top punci kell, és kb. legalja az, aki esetleg méltóztatna rám köpni, én pedig annyit merészelek állítani, hogy ez így talán nincs rendben... Konkrétan beteg dolognak tartom tényleg, hogy egy hétköznapi nőnek is ennyire rá kell csavarodnia a kinézetére. Azt is annak tartanám, ha egy hétköznapi férfinak kellene, de ugye nekik nem kell, tőlük nem elvárás.
júl. 28. 13:21
 72/80 anonim ***** válasza:

Ti ketten, akik itt veszekedtek. Már totálisan elbeszéltek egymás mellett, nem is olvassátok el szerintem, mit ír a másik.

Mindenki öltözködjön és nézzen ki úgy, hogy szívesen tekint a tükörbe. Ez valakinek nem tetszik? Ez van. Én sem köpködök egyből a másikra, ha nem jön be az illető, más csajnak lehet éppen ő az élete szerelme.

Pont a kinézet az, amit nem tudsz alaposan megváltoztatni, mindenkinek az ízlêsének meg pláne nem tudsz vele megfelelni.

júl. 28. 13:24
 73/80 anonim ***** válasza:
60%

70, tök jó. Nézzük az én oldalamat. Szintén úgy, hogy nyár van, nem hivatalos hely, nem komoly dress code-os munkahely stb. Nos, én is felveszem a rövidnadrágomat (farmer), a fekete/sötétkék/fehér/rózsaszín alapon csíkos vagy kisebb virágmintás pólómat - igaz, csak sima C&A-s szarok - meg a tornacipőmet. Zuhany, fogmosás, illat természetes, nekem szőrtelenítenem is kell rendesen, az arctisztítás sem letudható egy mozdulattal a zuhany alatt. A hajadra neked nincs különösebb gondod, nekem egyetlen(!) hajmosás utáni kifésülés több meló és nagyobb szívás, mint mondjuk esetedben úgy 2 havi törődésmennyiség a hajaddal.

Eredmény: te teljesen rendben vagy így. Rám nőként rám sütik nem egyszerűen a csúnyaságot, hanem vele együtt az igénytelenséget, sőt, az ápolatlanságot is, mert egy natúr haj és arc már annak hat... Ez a nem mindegy.

júl. 28. 13:32
 74/80 anonim ***** válasza:

"Nekem elég a saját szintem."

"Az én kategóriámban igényt tarthatok: ápolatlanságra, primitivitásra, tahóságra, béka feneke alatti IQ-ra és EQ-ra, káros szenvedélyek sokaságára, max. 10 db fogra, 170/58-ként valami könnyebb átugorni, mint megkerülni kategóriára. Tök jó..."

Legalább vitatkozz következetessen :D

júl. 28. 13:35
 75/80 anonim ***** válasza:
42%

74, azt teszem, ugyanis a saját szintem nem az, amit leírtam. Bár igazad lehet, a mai világban, nem kikent-kifent picsaként a "közmegegyezés" szerint lassan ez számít velem azonos szintnek. Mondjuk érdekelne, hogy akkor azoknak a nőknek, akik az általam jellemzett férfiak női megfelelői, vajon mi lehet a szintje a mai mérce szerint... Kecske? Malac? Lapulevél? Egy darab kő? Esetleg egy jó nagy adag trágya?

(Igen, az itt alkalmazott nyers stílusom miatt most jöjjön az, hogy de hát én is tapló vagyok, agyhalott meg a többi...)

júl. 28. 13:51
 76/80 anonim ***** válasza:
85%

Ahan, szóval itt vergődsz amiatt oldalak óta hogy kinek mi jut és ki milyen, de neked amúgy totál rendben van hogy neked alapból a fogatlan a szinted.. Hát persze.

És nem nyers vagy hanem egyszerűen ostoba mert úgy gondolkozol hogy minden fekete fehér. Van a trampli meg modell. Aki festi magát már kikent. Aki foglalkozik egy kicsit magával annak már ramegy erre a fél élete. Stb. További jó vergődést.

júl. 28. 14:55
 77/80 anonim ***** válasza:
24%

73. Tudod mit látok? Van egy férfiideálod, ami túl szép hogy igaz legyen. Ezek a férfiak nagyívben sz*rnak rád meg a hozzád hasonlókra. Te ezt személyes sértésnek veszed, és egyből itt vergődsz hogy vagy modell csajok(mert hát a latin lovagod olyanokra bukik), vagy ezenkívül mindenki kuka.

Amit leírtál a külsődről az teljesen rendben is lenne, én pl. szeretem a nőies öltözékű nőket, de mivel a természetem nem nagyvilági nyomulós, én inkább a hozzád hasonló "szolidabb" nőket preferáltam mindig is. C&A? Mi van akkor? Nem az határoz meg egy nőt!

Ne érts félre, most csak "mi lenne ha" módban írok, van párom. Szóval ha egyedülálló lennék, és valahogy felvenném veled a kapcsolatot, elhívnálak egy találkozóra mit lépnél? Azon vernéd magad hogy milyen szörnyen nézel ki és hogy ez tuti bukó lesz, vagy hogy milyen fogatlan idióta akar már megint ismerkedni veled? Nem érzed hogy mindkét út kudarchoz fog vezetni? Menjünk tovább!

Leírom hogy több diplomás sportos férfi vagyok, rendezett egzisztenciával, kiegyensúlyozott polgári élettel, nyitott a világra, több komoly hobbival, a munkámban és a szabadidős tevékenységekben elért sikerekkel, akkor miben lennék más? Azt mondanád hogy hazudok? Vagy leírnám hogy oké, gyere a, sőőőt, megkérnélek hogy gyere a C&A-s farmeredbe meg a fekete/sötétkék/fehér/rózsaszín alapon csíkos vagy kisebb virágmintás pólódba, nekem ez nagyon bejönne! Meg az van, hogy én mindig szívesebben találkoztam élhető, hétköznapi nőkkel anno, mint kikent, kifent, dobálom magam mert én vagyok a világ közepe nőkre. Elhiszed? Mi is a gondod akkor?

Vagy kiderül hogy önbizalomhiányod az oka mindenek? Beleragadtál egy önmagad által, önmagadnak kreált negatív világba? Akarsz változtatni rajta? Egy szavadba kerül!

júl. 28. 16:00
 78/80 anonim ***** válasza:
12%

"Leírom hogy több diplomás sportos férfi vagyok, rendezett egzisztenciával, kiegyensúlyozott polgári élettel, nyitott a világra, több komoly hobbival, a munkámban és a szabadidős tevékenységekben elért sikerekkel, akkor miben lennék más?"

Ennyiből már látnám, hogy te - az 52-esemben jellemzettekkel szemben - szintem fölötti vagy, és nagyjából itt lenne a vége. Egyúttal ennyit a latin lovagról/túl szép, hogy igaz legyen férfiideálról is...

Tudom, hol a helyem. És pont ebből kifolyólag nem fogadom el, hogy a ma uralkodó közfelfogás szerint az 52-esben leírtak mellett, pusztán amiatt, mert nem vagyok sem egy szépségideál, sem "magára nagyon adó". Nem normális, hogy önmagában ennyi már a legalsó polcra helyez. Persze mit sem számít a véleményem róla, attól még ez a helyzet, és egyre inkább ez lesz, efelé halad a világ, nekem meg marad a ventilálás, amikor épp elviselhetetlen a helyzetemből fakadó feszültség.

Mielőtt még jönne: nem, nem utasítok pont ugyanígy el élőben férfiakat. Nincs kiket. Egyszerűen nincsenek próbálkozók, már a "legalja" is leszokott róla. Láthatatlanság van. Én a fenekemet épp csak takaró kis sortban is teljes lelki nyugalommal járok-kelek mindenhol, nem fog még valami aberrált sem zaklatni. Akkor sem közelít senki, ha egyértelmű nyitottságot mutatok, és nincs is mellettem vagy a közvetlen közelemben más ember. Napjainkban csak a kikent-kifent/modell tud elég jó lenni ahhoz, hogy próbálkozzanak nála.

júl. 28. 16:50
 79/80 anonim ***** válasza:
78. Te igazából önsorsrontó vagy! Ragaszkodsz egy olyan világhoz, amiben vesztes vagy.
júl. 28. 17:52
 80/80 anonim ***** válasza:
81%
180 cm magas (mivel én is ennyi vagyok), vékony és izmos (nem konditeremben kigyúrt izmos, hanem vmi értelmesebb sport vagy fizikai munka által elért izmos). Ennyi.
júl. 28. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!