Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek tetszenek a nem jó külsejű férfiak is, tudnátok tanácsot adni hogy hogyan kell csak belső tulajdonságokhoz vonzódni? Vagy vonzalom nélkül együtt lenni valakivel?
Tényleg igaz hogy 25 felett már gyerekes ha csak szép férfiak tudnak tetszeni(azok közül sem mind) és ez csak hülye tini dolog?
Sajnos rájöttem sok mindenre mióta foglalkozom pszichológiával és egy szakembernek is szégyellném elmondani hogy ennyi idősen is csak pinteresten megtalálható férfiakhoz tudok vonzódni.
Mióta erre rájöttem, nagyon erősen próbálok dolgozni magamon, hogy ne számítson a külső és a vonzalom, ahogy azt mondani szokták és csak azt figyeljem hogy hogy bánik velem egy férfi.
Már sokszor lemondtam arról hogy lesz párom(most sincs) de van egy “vénlány” női rokonom akinek látom hogy milyen csúnyán alakult az élete egyedül és próbálok dolgozni magamon.
Azt hozzátenném, hogy jelenleg is egy kínkeserves pokol ha arra gondolok hogy csókolóznom kell és le kell majd feküdnöm olyannal aki nem vonz, hogy lehetne ezt legyőzni? Hiszen rengeteg nő van olyan férfivel aki engem nagyon taszít, ha nekik megy, nekem is mennie kell.
Az is biztos hogy direkt csinálja velem ezt az élet, hogy bűnhődjek és ezért nem találkozom olyannal aki vonz.
Egész életemben csak 2-3 ilyen férfivel találkoztam, az egyikkel el is veszítettem a fejem annyira megbabonázott egy érintésével, hogy utána hagytam neki hogy folytassa, azóta is álmodozom róla, ennyire függő típus vagyok sajnos. De ő olyan férfi aki után minden nő megfordul.
Ezt szeretném legyőzni és olyannal együtt lenni aki nem helyes, nem vonz mert ilyet úgysem találok.
Segítsetek légyszi. Valószínű bipoláris vagyok, ha erre kapnék gyógyszer, vajon elmúlna ez a szépség imádatom?
Szia! Nem kell ráerőszakolni magad senkire.. És nem kell várnod a legsármosabbra is.
Figyelj! A vonzalom VÁLTOZIK! Ha Brat Pittet meglátod, de elkezdni enni a fikáját, hebegve habogva beszél, meg úgy viselkedik mint egy fogyatékos, lehet hogy még Brat Pitt lesz, csak nem neked.
Viszont ha egy szerinted átlagos külsejű srác kiáll magáért, határozottan lép fel, és sikerrel. Hirtelen széppé és helyessé válik.
A nők egyébként ezért tesztelik ösztönösen a férfiakat.
De te tesztelheted őket tudatosan is. Úgy hogy olyan helyzetbe hozod őket.
Most éppen nem jut eszembe, hogy hogyan xd. de szerintem ezt te ki tudod találni. :D
Kicsit el kellene tudni vonatkoztatni ettől a gyerekes idealizálástól. Tudom, hogy nehéz, mert a média folyamatosan ezt sulykolja belénk, körülvesz minket ilyen tökéletes ideálokkal, akikhez hasonlítani akarunk. Ugyanezt csinálják a romantikus könyvek és filmek is, valami irreális fantázialényt írnak nekünk elő, akit várunk. Velem is ez volt, és ha ennek én vagy a másik nem tudott megfelelni (persze nem tudott, hiszen nem műanygból van), akkor rögtön elbizonytalanodtam. A helyzet, hogy a való életben mindenkinek van hiányossága külsőleg, egy hosszú nap után vagy reggel az ágyban is büdös, vannak fura helyeken szőrei, béna az a poló, amit hord, hülyeséget mond, mert éppen nem tud valamit. Kicsit vagy akár jobban pocakos, csálék a fogai, görbe az orra, narancsbőre van. Ezek így vannak egy sztárnak vagy egy influencernek is, csak azt te nem látod, mert hatalmas pénz, idő, energia és tudás kell hozzá, hogy egy tökéletes képet közvetítsenek magukról.
Szerintem az van, hogy meg kell tanulni egy-két dologba beleszeretni egy emberen, hiszen nem lesz mindene 10/10-es. Amúgy meg tényleg elcsépelt, de a belső jó tulajdonságok megszépítenek. Szerintem a felnövés (mármint egy párkapocslatra) arról szól, hogy ezt a váltást fejben meg tudd tenni. Neked is vannak hibáid és ahhoz hogy lehessen egy kapcsolatod el kell fogadnod ezeket neked is és a partnerednek is. Szerintem amúgy ez pont valami, amivel pszichológussal lehetne foglalkozni.
Visszatérve hogy hogy lehet elérni hogy tetszen amúgy nem tudom. Tudom, hogy a barátom nem tökéletes, látom a hibáit (mondjuk tudom, hogy nekem sosem jöttek be a klasszikusan szépfiúk), de összességében ezekkel együtt is helyesnek tartom őt.
53 most csak azért jottem vissza mert most is van egy új kattanásom és eszembe jutott a kérdés
Hidd el hogy mióta tudom hogy milyen problémáim vannak, azóta már tudatos vagyok ezzel kapcsolatban.
Sőt, nem tudom hogy irányított e az élet vagy sem, de az egyik legnagyobb platoi “szerelmemrol” kiderültek nagyon súlyos dolgok és a mennyből a pokolba került, azután hogy mindene megvolt, most nincsen semmije. És meg most is ugyanúgy megvan iránta a vonzalmam, szóval ezt az idealizálást azért nem úgy kell elképzelni hogy valamilyen tökéletes arkangyalt akarok.
De ez sajnos kb olyan, mintha azt kérné tőlem valaki hogy kezdjek el minden nap hagymás májat enni, miközben a gyomromat is kihányom, ha rágondolok…. Nálam ez a taszitas és undor ilyen extrém méretű.
Bár hozzáteszem előbb ennek hagymás májat meg sült vért, minthogy egy olyan férfivel legyek, aki nem vonz úgy hogy arra szavak sincsenek….
A mostani alany ráadásul hús ver férfi, nem egy fiktív karakter, így meg nehezebb
Ez már csak a személyes átkom, hogy élőben pont olyanokkal találkozom mindig akiktől rosszul vagyok és nem olyannal mint pl ő.
Nyilván el kell fogadnom hogy egyedül leszek, de ilyen fiatalon nem könnyű… majd 40 felett talán menne de az meg messze van.
Meg sajnos sem aszex sem aromantikus nem vagyok hogy me érezzek semmit.
Nehez elfogadni hogy a sok milliárd ember körül csak én vagyok ennyire szupererzekeny.
Tudod ez a fórum azért van hogy naponta több ezer magyar a problémáit írja ki és ha te csak incel hozzászólást tudsz írni, akkor nincs rad szükség.
Nem véletlen vagy így lepontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!