Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől lesz számotokra egy nő szexi? Külső ÉS belső tulajdonságok is érdekelnek!
Elsősorban a fiatalabb, 20-as 30-as korosztály érdekelne, de persze bárki konstruktív válaszának örülök.
Nyilván mindenki más, tehát érdekelnek a szubjektív vélemények, de azért gondolom vannak olyan tulajdonságok is amiket általánosságban a nagytöbbség annak tart.
Szexi - összefoglalva cakkum pakkum a külső egészében, az alkata , az arca, a kisugárzása a stílusa.
De találkoztam már olyannal éppen egy strandon akinél azt mondtam volna, hogy ha leragasztom a szádat és nem szólalsz meg akkor minden okés...
Legyen igényes, tiszta, tudja jól kimutatni az érzéseit.
Legyen benne női hiúság és tudjon jól főzni, ne a foodpandara vagy a woltra várjon. A főzés művészet, bánjon kifinomultan az ízekkel, hagyja a pörkölt tésztát, rántott húst a pcsaba, gondoljon újra egy kacsamájat, vagy egy libacombot.
Remélem nem baj, hogy nőként válaszolok, de a barátommal többször beszéltünk már erről, így elég jó képem van arról, hogy miért tart vonzónak, szexinek. (Egyébként a legtöbb dolog kölcsönös, vagyis ami miatt ő szexinek tart engem, azok miatt én is szexinek tartom őt.
1. Van a külső vonzalom, hogy az adott nő úgy néz ki, amit az adott férfi szépnek és izgatónak tart. Mivel ez szubjektív, ezt nem is érdemes tovább taglalni.
2. Van a magabiztosság, hogy kényelmesen vagy a saját bőrödben, nem takargatod magad előtte és nem szégyenkezel. (Emellett nyilván nem probléma, ha elpirulsz vagy zavarba jössz, mert az meg cuki, aranyos. :D)
3. Van a kezdeményezés, ami szintén elég egyértelmű, ez annyi, hogy te is ugyanúgy kezdeményezed a szexet, érezteted a pároddal, hogy te is vágysz rá, hogy a szexet nem csak azért csinálod, hogy neki örömet okoz, hanem mert neked is örömteljes és élvezetes dolog. Még megemlíteném itt a nyittottságot, hogy ne félj új ötletek feldobni. Egyébként ez a szexen kívül is igaz, például ha programszervezésről van szó.
4. Van a szenvedélyesség, ez némileg köthető az előző ponthoz, ugyanis arról van szó, hogy a párkapcsolat minden pontjában (a szexet is ideértve) érzödjön, hogy téged is érdekel, hogy te is teszel bele. A párkapcsolaton kívül is vonzó tud lenni, például a párom nagyon szereti, amikor lelkesen mesélek egy hobbimról, és én is így érzek, amikor ő merül bele egy kedvenc témája elemzésébe.
Most ezek jutottak eszembe, remélem egy kicsit tudtam velük segíteni.
(A párom 28, én pedig 26 éves vagyok).
Nekem belsőre: kedves , figyelmes, humoros, "bújós" érzelmes, spontán, általában vidám
Külsőre: 160cm körüli, nőiesen telt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!