Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok akiknek tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek tetszenek a nem jó külsejű férfiak is, tudnátok tanácsot adni hogy hogyan kell csak belső tulajdonságokhoz vonzódni? Vagy vonzalom nélkül együtt lenni valakivel?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz hogy 25 felett már gyerekes ha csak szép férfiak tudnak tetszeni(azok közül sem mind) és ez csak hülye tini dolog?

Sajnos rájöttem sok mindenre mióta foglalkozom pszichológiával és egy szakembernek is szégyellném elmondani hogy ennyi idősen is csak pinteresten megtalálható férfiakhoz tudok vonzódni.

Mióta erre rájöttem, nagyon erősen próbálok dolgozni magamon, hogy ne számítson a külső és a vonzalom, ahogy azt mondani szokták és csak azt figyeljem hogy hogy bánik velem egy férfi.

Már sokszor lemondtam arról hogy lesz párom(most sincs) de van egy “vénlány” női rokonom akinek látom hogy milyen csúnyán alakult az élete egyedül és próbálok dolgozni magamon.

Azt hozzátenném, hogy jelenleg is egy kínkeserves pokol ha arra gondolok hogy csókolóznom kell és le kell majd feküdnöm olyannal aki nem vonz, hogy lehetne ezt legyőzni? Hiszen rengeteg nő van olyan férfivel aki engem nagyon taszít, ha nekik megy, nekem is mennie kell.

Az is biztos hogy direkt csinálja velem ezt az élet, hogy bűnhődjek és ezért nem találkozom olyannal aki vonz.

Egész életemben csak 2-3 ilyen férfivel találkoztam, az egyikkel el is veszítettem a fejem annyira megbabonázott egy érintésével, hogy utána hagytam neki hogy folytassa, azóta is álmodozom róla, ennyire függő típus vagyok sajnos. De ő olyan férfi aki után minden nő megfordul.

Ezt szeretném legyőzni és olyannal együtt lenni aki nem helyes, nem vonz mert ilyet úgysem találok.

Segítsetek légyszi. Valószínű bipoláris vagyok, ha erre kapnék gyógyszer, vajon elmúlna ez a szépség imádatom?

júl. 19. 11:50
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
13%

Nem vagy esetleg aszexuális?

Csak mert volt egy kérdés ami elég hasonló csak ott még aszex is volt a csaj. Ha nem akkor mindegy

Amúgy annyi lenne az út amin elindulhatnál hogy nem komoly szándékkal ismerkednél számodra legalább semleges külsejű férfiakkal, tehát olyanokkal akik legalább nem taszítanak. Persze átvered őket, mert nem kötnéd az orrukra hogy miért ismerkedsz velük. Aztán megfigyelhetnéd hogy egynémely srác ki tud-e váltani vonzalmat belőled idővel vagy sem.

Ha hagyod hogy udvaroljon neked a srác, akkor lehet kialakul benned valami. Az odaadás amit tapasztalsz, sokat segíthet, de ahhoz nyitottnak kell lenned.

júl. 22. 20:34
 12/57 anonim ***** válasza:
77%

#11 te amúgy normális vagy?

A kérdezőnek súlyos pszichés gondjai vannak te meg azt tanacsolod neki hogy hagyja had udvaroljon neki egy random pasi, hátha majd kialakul a kérdezőben valami?

Szerinted a férfiaknak nincsenek érzései és emberekkel csak úgy lehet játszani, gyakorolni?

Nem. A kérdezőnek először magát kell rendbe tennie fejben, szakember segítségével, pasi nélkül. Mert láthatóan valami nagyon nem oké nála. Úgyhogy csak ne gyakorolgasson senkin. Nő vagyok, de fel nem tudom fogni hogy adhat valaki ilyen tanácsot.

júl. 23. 05:46
 13/57 anonim ***** válasza:
30%

"A kérdezőnek súlyos pszichés gondjai vannak..."

A fél országnak súlyos pszihés gondjai vannak, ne zavarjon!

A világon nincs annyi szakember hogy kezelje őket.

Azt tanácsoltam próbálkozzon ismerkedni ha eddig nem tette (mert ugye vonzalmat nem tud érezni ezért eleve elutasította) és akkor kiderül lehet-e ezen segíteni konkrét ismerkedési szituációban. A vonzalmat ugyanis nem csak a külső generálja, a másik ember érzéseire is tud reagálni érzelemmel az ember, akár bele is tud szeretni az ember olyanvalakibe aki ha nem is az esete de legalább nem taszítja

Próbálkozni valamennyit azért még lehet, ha nem jön be legalább tudja, annyival is előrébb van

júl. 23. 14:45
 14/57 anonim ***** válasza:
66%

Vonzalom nélkül nem fog menni, minek szenvednél? Volt már, akihez vonzódtál, képes vagy rá. A családi nyomást pedig szereld le.

Neked legyen jó, az a fontos.

júl. 23. 16:03
 15/57 anonim ***** válasza:
78%

" fél országnak súlyos pszihés gondjai vannak,"

A magad nevében beszélj, köszi. 🤣

Azon kívül nem mindegy hogy valakinek az a pszichés problémája hogy önbizalom hiányos, vagy az hogy bipoláris.

Ne kiserletezzen amég nem kezd el dolgozni magán mert csak másokat is szetcsesz

júl. 23. 17:27
 16/57 anonim ***** válasza:
59%

15#

Mivel semmit nem tudsz konkrétan a kérdező elmeállapotáról és pszihés kórképéről, ezért szerintem be kéne fejezzed!

Okés hogy javaslod hogy tegye rendbe magát, de nem tudod maja van e egyáltalán, csak vádaskodsz és okoskodsz. Majd a kérdező eldönti mire van szüksége, és ha addig pasizni akar akkor azt fog

júl. 23. 18:22
 17/57 anonim ***** válasza:
78%
#16 ne zavarjon hogy a kérdező maga írta le, ember..
júl. 24. 08:54
 18/57 anonim ***** válasza:
21%

17#

Ne zavarjon hogy ez egy arctalan anonim oldal. Te pár mondatból meg már komplett jellemrajzot állítanál másokról te kanapépszihológus

júl. 24. 15:12
 19/57 anonim ***** válasza:
78%

#18 akkor leírom mégegyszer, lassan olvasd, hátha megérted.

A KÉRDEZŐ ÍRTA HOGY VALÓSZÍNŰLEG BIPOLÁRIS.

júl. 24. 16:03
 20/57 anonim ***** válasza:
21%

19#

Hát akkor én is leírom:

DE ITT TE AKKOR SEM TUDOD EZT MEGÁLLAPÍTANI HA Ő MAGA ÁLLÍTJA

ÉRTED?

júl. 24. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!