Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mik azok a tulajdonságok egy lányban, amik miatt nem szeretnétek vele kapcsolatot, csak megdugni?
Ha nem tud nokedlit szaggatni...
Egyébként én ugyanolyan náci vagyok, mint a nők magasság és hasonlók terén. Meghúzok duci lányt, de komoly kapcsolatra nem kéne, ha kiköpi a tüdejét az országos kék túrán. Dohányzó nő szintén nem kéne. 1-2 alkalommal kiküldöm a teraszra, de ha nem szokik le, akkor repül.
Nálam a túlsúlyos szexre sem. Nem fogok kanosságból olyanra fanyalodni, aki külső szintjén nem jön be.
Ha valakit csak megdugni akarok (pontosítok, ha valakivel nem tudok társként mit kezdeni, csak szexuálisan), annak a belsőjével van baj. Az ostoba csajok meg a proli p..ák tipikusan azok, akik nagyon jól tudnak kinézni (nyilván, mert mással nem foglalkoznak, azért olyanok, amilyenek), de az ember könyörög, hogy ne nyissák ki a szájukat. Undorodom a buta emberektől, így a buta nőket sem tudom elviselni. Egy lánnyal lehessen jókat beszélgetni, legyenek saját, értelmes gondolatai. Számomra szintén csak szexre való a szolga-típus is, nem tudnék együtt élni egy elnyomható, folyamatosan nekem esdeklő, önbizalomhiányos csajjal. Nem érezném úgy, hogy van mellettem valaki. De legalább annyi előnye van, hogy szolgaságából adódóan mindent hagy az ágyban. Nyilván erre kapcsolatban ráunnék, mert szeretem, ha a páromnak van szexuális egyénisége, de numerának tökéletes.
- drámakirálynő
- hűtlen típus
- totál el van szállva magától
Ha nem vágynék vele párkapcsolatot, lefeküdni sem nagyon akarnék vele. A kettő összefügg.
De ha mégis, akkor tökéletes külsejű, de öntelt, beképzelt, egocentrikus, sznob, magától elszállt, a külsejével órákat törődő, már a szeme nézésében flegma nő volna ilyen.
Nincs olyan nálam, hogy valakit "csak megdugnék". Szóval ha valakit nem szeretnék megismerni, nem tudnám elképzelni barátnőnek, akkor akármilyen jól néz ki, akármennyire is izgató testileg, nem kezdek vele.
Egyébként olyan nővel, lánnyal nem kezdenék:
1. aki túl fiatal (tizen éves) vagy túl idős hozzám (30+-os)
2. baráti, haveri társaság tagja, esetleg valamelyik közelebbi haver volt barátnője
3. számomra irritáló vagy érdektelen a személyisége. Az ilyen tipikus "mai lányok", akik egymás klónjai 99%-ban, valahogy nem vonzanak. Sablo nszemélyiség, sablon külső.
4. Elhízott, látványosan túlsúlyos, igénytelen, ápolatlan. Pl.: rothadó fogak, büdös :D, ízléstelen öltözködés stb.
5. Buta, mint a föld. A legtöbbről ez messziről látszik, szóval nem nehéz megállapítani ezt már ránézésre sem. :D
És ez nem azt jelenti, hogy legyen orvosi diplomája, mert egy magasabb végzettségű ember is lehet hülye és az 8 általánost végzett ember is lehet értelmes. A lényeg, hogy értelmes dolgokról normálisan lehessen vele beszélgetni és tudjon hozzászólni az adott témákhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!