Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek tetszenek a nem jó külsejű férfiak is, tudnátok tanácsot adni hogy hogyan kell csak belső tulajdonságokhoz vonzódni? Vagy vonzalom nélkül együtt lenni valakivel?
Tényleg igaz hogy 25 felett már gyerekes ha csak szép férfiak tudnak tetszeni(azok közül sem mind) és ez csak hülye tini dolog?
Sajnos rájöttem sok mindenre mióta foglalkozom pszichológiával és egy szakembernek is szégyellném elmondani hogy ennyi idősen is csak pinteresten megtalálható férfiakhoz tudok vonzódni.
Mióta erre rájöttem, nagyon erősen próbálok dolgozni magamon, hogy ne számítson a külső és a vonzalom, ahogy azt mondani szokták és csak azt figyeljem hogy hogy bánik velem egy férfi.
Már sokszor lemondtam arról hogy lesz párom(most sincs) de van egy “vénlány” női rokonom akinek látom hogy milyen csúnyán alakult az élete egyedül és próbálok dolgozni magamon.
Azt hozzátenném, hogy jelenleg is egy kínkeserves pokol ha arra gondolok hogy csókolóznom kell és le kell majd feküdnöm olyannal aki nem vonz, hogy lehetne ezt legyőzni? Hiszen rengeteg nő van olyan férfivel aki engem nagyon taszít, ha nekik megy, nekem is mennie kell.
Az is biztos hogy direkt csinálja velem ezt az élet, hogy bűnhődjek és ezért nem találkozom olyannal aki vonz.
Egész életemben csak 2-3 ilyen férfivel találkoztam, az egyikkel el is veszítettem a fejem annyira megbabonázott egy érintésével, hogy utána hagytam neki hogy folytassa, azóta is álmodozom róla, ennyire függő típus vagyok sajnos. De ő olyan férfi aki után minden nő megfordul.
Ezt szeretném legyőzni és olyannal együtt lenni aki nem helyes, nem vonz mert ilyet úgysem találok.
Segítsetek légyszi. Valószínű bipoláris vagyok, ha erre kapnék gyógyszer, vajon elmúlna ez a szépség imádatom?
Értem és átérzem a problémát, de nem fog menni. Ha alapból nem vagy olyan beállítottságú, aki el tud tekinteni a vonzalomtól, akkor nem leszel képes megerőszakolni magad. Hiába látod be józan ésszel a dolgokat... Én is belátom ugyanígy hogy ez lenne az egyetlen járható út, ha nem akarom a rokonodhoz hasonlóan végezni. Ettől még nem vagyok képes megmaradni olyan mellett, aki nem vonz. A kapcsolat eleji találkozgatásra sem tudom rávenni magam, de még az írogatásra sem, mert teher, púp a hátamon, nyűg, kín. Ehhez képest aki vonz, ahhoz "repülnék" és kb. "megerőszakolnám"... Le sem lehet írni a különbséget.
Azok, akiknek megfelel a vonzalommentesség, cserébe a férfi jóságáért, rendességéért, kedvességéért stb., teljesen másképp működnek, mint mi. Ehhez újra kellene születnünk (fogannunk)...
“Ezt szeretném legyőzni és olyannal együtt lenni aki nem helyes, nem vonz mert ilyet úgysem találok.
Segítsetek légyszi. Valószínű bipoláris vagyok, ha erre kapnék gyógyszer, vajon elmúlna ez a szépség imádatom?“
A valoszinu inkabb az hogy egy penzes ferfit akarsz akik legtobbszor rondak!
3, örülök hogy írtál
Féltem ezt itt feltenni, csak most olvastam el a válaszokat
Nagyon furcsa érzés találni hozzam hasonló embert.
Írásod alapján nagyon hasonlítunk
Bár én azért beszélni tudok olyan férfivel aki nem tetszik, sajnos hozza kellett szoknom hogy úgy is odajonnek és ott vannak mellettem bárhova megyek.
Még volt hogy barátilag együtt is lógtam olyannal akitol undorodtam, most iszom is a levét utólag mert többször beprobalkozott. Pedig az ilyen ellen mindig is úgy védekezett az elmém hogy kizárta ezt és alig emlékszem rá.
Csak az a kérdés hogy melyik a jobb, legyőzni az undort, vagy megorulni és egyedül küzdeni mint a mostanra már középkorú rokonom.
Igazából azt amit érzek férfiakkal kapcsolatban, azt nehéz leírni
Akihez eszeveszejtoen vonzodom annak a rabja leszek és ha csak hozzaer a boromhoz olyan mintha ecstasyt vettem volna be(egyszer próbáltam)
Akihez meg nem, ott jön az undor.
Csak ezzel az a gond hogy minden nap látom hogy nők százmilliói olyan férfivel van együtt és fekszik le, akitol nekem élni sincs kedvem
Ezért ostorozom magam hogy miért vagyok pont én ennyire elcseszett mikor ennyi rengeteg nő képes erre.
A szép dolgok nezegeteserol nem szeretnek lemondani….
Egyszerűen okozza bennem az eufóriát ráadásul rendkívül könnyű hozzájutni, hiszen itt a teló és a net.
Pl a klasszikus zene is ezt váltja ki belőlem, arról is le kellene mondanom?
Ezért gondoltam hogyha szednek gyógyszert akkor talán elmulna ez az eufória iránti függőségem?
Főleg hogy a család is “el akar már adni” régóta olyanoknak akiktől rosszul vagyok.
Erdekes. Marmint maga a jelenseg nem annyira, de ekkora mertekben...
Annyit tudok hozzatenni, hogy ez valtozhat. En fiatalabb koromban fura modon inkabb olyanokba zugtam bele, akik kedvesek, gondoskodoak voltak, ehhez altalaban honapok kellettek, mert az elejen nem igazan tetszettek a sracok (2 ilyen volt).
Aztan belezugtam elso latasra a volt paromba, es hosszu evekig fennmaradt a vonzalom. Azota mar nem akarok nem vonzo pasikkal, csak a belso miatt osszejonni. A szex is joval izgalmasabb igy.
DE a regi parommal nem hianyzott semmi.
Szoval, ha valaki belsore megfog, de nem pont az idealod, esetleg kezdj vele laza kapcsolatba es varj, hatha kialakul a vonzalom.
Es nem, gyogyszerrel nem fogod tudni ezt elmulasztani, remelem ezt nem gondoltad komolyan.
Esetleg meg egy otlet: tedd magad kulsore es belsove olyan nove, aki fel tudja szedni a "Pinterest"-es pasikat!
33N
9. Évekig modell voltam. Ha az elég a külső részéhez…
Nem akartam ezzel kezdeni, úgyis nehéz elhinni, de ha nem lenne meg a külső, akkor nyilván nem is álmodnék vonzó férfiről.
Bár a legtöbb szebb lany nem a külsőre megy hanem a pénzre. Ezt nőként mondom
A nagyon szép férfiak meg inkább a szomszéd lany típussal vannak.
Szóval azért is gondolom hogy el vagyok átkozva mert ex modellként is ennyire nehezen találok olyat aki tetszik.
Bár az biztos hogy a nagyon szép emberek a népesség csak pár százaléka, ezért is nehéz találni még akkor is ha szebb nő vagy.
Pedig én a gyógyszerben látnám a menekülést ebből mivel a vonzalom bennem eufóriát kelt és ez jellemző bipoláris tünet.
Amikor évekkel ezelőtt együtt voltam olyannal, aki olyan volt mintha egy filmben lenne a főszereplő, külsőre, viselkedésre akkor is eufóriában úsztam. És még most is ha rá gondolok…
De szörnyű azt látnom hogy nők milliói nem olyan mint én és hogy én ennyire kivételesen rossz vagyok….
Szoval, ha valaki belsore megfog, de nem pont az idealod, esetleg kezdj vele laza kapcsolatba es varj, hatha kialakul a vonzalom.
Ilyen már volt, főleg 1 jut eszembe. A mai napig a fejemben van mert annyira értelmes volt és annyira kitartóan jött. Nem is volt csúnya, bár kifejtettem jó pasi sem
Volt hogy sírtam is emiatt, hogy képtelen vagyok neki igent mondani hogy találkozzunk, mert egyszerűen semmilyen vonzalmat nem éreztem iránta. Ha én vonzódok akkor fejben már 5 perc után lefekszem az illetővel, öt meg nem akartam hogy hozzam érjen….
Közben ott a családi nyomás hogy mondjak igent Bélának pistának Jenőnek…
Elképesztően irigylem a nők 95 százalékát hogy nem kell nekik ez a gyönyörködtetés es együtt tudnak lenni átlag emberekkel
Sőt rengeteg volt modell ismerősöm szó szerint idős borzalmas férfiakkal is….
Bármilyen terápiának alávetném magam hogy ez elmúljon bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!