Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek tetszenek a nem jó külsejű férfiak is, tudnátok tanácsot adni hogy hogyan kell csak belső tulajdonságokhoz vonzódni? Vagy vonzalom nélkül együtt lenni valakivel?
Tényleg igaz hogy 25 felett már gyerekes ha csak szép férfiak tudnak tetszeni(azok közül sem mind) és ez csak hülye tini dolog?
Sajnos rájöttem sok mindenre mióta foglalkozom pszichológiával és egy szakembernek is szégyellném elmondani hogy ennyi idősen is csak pinteresten megtalálható férfiakhoz tudok vonzódni.
Mióta erre rájöttem, nagyon erősen próbálok dolgozni magamon, hogy ne számítson a külső és a vonzalom, ahogy azt mondani szokták és csak azt figyeljem hogy hogy bánik velem egy férfi.
Már sokszor lemondtam arról hogy lesz párom(most sincs) de van egy “vénlány” női rokonom akinek látom hogy milyen csúnyán alakult az élete egyedül és próbálok dolgozni magamon.
Azt hozzátenném, hogy jelenleg is egy kínkeserves pokol ha arra gondolok hogy csókolóznom kell és le kell majd feküdnöm olyannal aki nem vonz, hogy lehetne ezt legyőzni? Hiszen rengeteg nő van olyan férfivel aki engem nagyon taszít, ha nekik megy, nekem is mennie kell.
Az is biztos hogy direkt csinálja velem ezt az élet, hogy bűnhődjek és ezért nem találkozom olyannal aki vonz.
Egész életemben csak 2-3 ilyen férfivel találkoztam, az egyikkel el is veszítettem a fejem annyira megbabonázott egy érintésével, hogy utána hagytam neki hogy folytassa, azóta is álmodozom róla, ennyire függő típus vagyok sajnos. De ő olyan férfi aki után minden nő megfordul.
Ezt szeretném legyőzni és olyannal együtt lenni aki nem helyes, nem vonz mert ilyet úgysem találok.
Segítsetek légyszi. Valószínű bipoláris vagyok, ha erre kapnék gyógyszer, vajon elmúlna ez a szépség imádatom?
Kedves kérdező !
Félreértetted valószinűleg azt amit írtam, de sebaj.
Nem az izlésed fog változni hanem a lehetőségeid.
S igen hiszem hogy ami problémád van egy igen nyakatekert jelenség , s igen azt gondolom hogy ennek nagyon nincs is egyszerű megoldása.
Valószínűleg ha az élet többször felmosta volna veled a padlót , és a genetikai lottón nem vagy ilyen szerencsés,esetleg a családi háttér se lett volna ilyen kedvező akkor a személyiséged is más irányba alakult volna.
Nem azt mondom hogy nincs értéke annak hogy 9 évig modellkedtél, de manapság mindenki modellként tekint magára ha már kirakott egy fotó sorozatot az instagramra vagy lehetett látni a Lidl katalógusban.
Tudod - tudom biztos bejártad europát/ázsiát/amerikát és még gondolom hogy ennek is vannak mélységei, de most őszintén ki nem lehet mostanság modell. Multkor egy autisztikus jegyeket viselő modellről olvastam, előttem meg különböző testi/bőrhibákkal rendelkező modellekről. Értem hogy a tiszta szimetria, a megfelelő magasság, súly....stb. De akkor sem több mint eszközök a tervezők / marketingesek kezében.
Aztán ha azt vizsgáljuk hogy a szépségideáll hogy változott az elmúlt néhány száv évben az is azt mutatja hogy ezek a tulajdonságok amikhet a szépséghez kötünk mindig változnak. De akár ha nem megyünk vissza időben csak egy másik kontinensig , akkor az is feltünő hogy az emberek minden megtesznek a barna bőrért , míg kinába minden megtesznek a fehér bőrért.
Aztán meg ott van másik oldala az egésznek hogy az átlag pasik kifejezetten irtoznak az extra szép nőktől, persze szép -szép , de senkinek sem kell.
Hű hat ezt még elolvasni is fájt, annyi logikai buktató volt benne már ne haragudj…
Addig tudok egyetérteni hogy nyakatekert jelenség, meg hogy nem egyszerű rá a megoldás
Kapcsolatot meg én 50 éves korom felett eleve nem szeretnek, mert kizárt hogy akkor tetszenek a korombeli férfiak
Férjhez menni meg együtt megoregedni valakivel pláne nem szeretnek, nem tudnék annál nagyobb horrort elképzelni minthogy egy 60 éves férfi hozzam akar érni.
Már 40 év körül is csak az tetszik aki egyrészt nagyon jól tartja magát, másrészt aki valamiért nagyon kivételes volt számomra.
Jelenleg 30 felett még elkérik a személyim ha veszek egy üveg bort, vagy egy évben 1x egy doboz cigit, úgyhogy az öregedés egyelőre még nem fenyeget látványban…
A családi hátteret nem tudom honnan veszed hogy annyira kérdező, nyilván ha nekem vannak pszichés problémáim, azt hoznom kellett valahonnan, eleve a kóros álmodozás is jön valahonnan, nem?
Az hogy idióta lányok modellként tekintenek magukra miután felteszik a közönséges képeiket instara, an nem az én gondom.
Magyaroszágon ossz-vissz eddig pár száz nő dolgozott modellként az elmúlt kb 30 évben, jelenleg nagyjából olyan 100-150 lány dolgozhat aktívan….
Én a valódi modellre gondolok, nem arra aki a Lidl katalógusban van.
Mint erősen szakmabeli remelem nekem elhiszed hogy rendkívül nagy a szűrő és nagyon nehezen vesznek fel ügynökséghez…
Az hogy egy down szindrómas lányról készült 5 db kép, amiért behívtak a mokkaba vagy a reggeli szennyműsorba, azt remelem te is tudom hogy ő attól még nem lesz fashion modell…
“Most őszintén, ki nem lehet mostanság modell?”
Mondjuk a nők 99,5 százaléka NEM lehet az soha.
Ezzel nem magamat fényezem, mer vannak nálam 1000x sikeresebbek is, lásd palvin, hanem leírok egy tényt.
Minden szakmabeli a falnak tudna menni, ha valaki leír egy ilyen egyértelműen nőutáló feszültséget levezető iromanyt a modellekről.
Hmm akkor a gyari munkás meg nem eszköz a főnök kezében aki már lehet hogy milliárdos, a munkás meg keres havi 300k-t?
Minden szavadbol árad a frusztrált gyűlölet a modellek, a szép nők felé…
Az meg hogy megint fel van hozva hogy relatív a szépség. Hát nem.
Az hogy Etiópiában az a “szépségideál” hogy 20 centi átmérőjű tányér van a szajukban és lóg az ajkuk a koldokukig, attól még a normális ember attól okadni fog.
Egy szép nő meg MINDENHOL szép lesz, etnikumtól függetlenül….
Ezen tudatosan nem lehet segíteni.
Vagy kinövöd, vagy marad így.
Nők nem vonzanak? Köztük több a szép, talán te is máshogy viszonyulsz a női szépséghez, mint a férfiakéhoz.
Igen kivételes vagy, részese vagy azon szűk 150 fős magyar csoportnak akiknek elmúlt 30 ez sikerült. Gratulálok!! A genetikai lottohoz, ahhoz hogy nem tettél semmi kivételest és mégis az emberek 99,99999999 százalékát magadmögött tudod csak azért mert szimetrikusabbak a vonásaid (wow) meg azzal hogy végig tudtok menni a kifutón, vagy hogy tudjátok hogy melyik poz elönyösebb számotokra.
A szépség csak egy állapot
Számtalan ember létezik a világban aki kivételesnek számítanak a tudomány/művészet/sport/gazdaság területén de nem arra büszkék amiért nem kellett tenniük semmit , hanem arra hogy amiért megdolgoztak.
Kivánom hogy megtaláld azt akit keresel, de zavaró volt a hozzászolásaidban ahogy emberekről beszélsz csak azért mert nem rendelkeznek megfelelő pintereszt külsővel .
Ez nem nő gyülölet, csupán a felszínes viselkedésed által generált tiszteletlen viselkedés.
Sajnos te pontosan az a típus vagy aki már zsigerből gyűlöli a nőket, főleg a szebb nőket, főleg ha egy nő ezt elmodja magáról
Amúgy nem szoktam erről beszélni, főleg élőben nem, itt is csak megkövetelte a sztori.
A modelleket pedig egyenesen gyűlölöd és te vagy az aki azt mondja hogy csak a pixánkat kell mutogatni a kamerába meg “sétálni a kifutón”
Innentől kezdve nem értem miért szoktál hozza, hiszen nem erről szólt a kérdés.
Arról pedig senki sem tehet hogy milyen külsővel születik és hogy a kivételes külseje miatt lehet az a munkája, amiért te és rengeteg nő és férfi gyűlöli őket.
45 sajnos fixen nem vonzanak a nők
Sem érzelmileg, sem fizikailag
Pedig én örülnék neki a legjobban
49 nem mintha anonim módon a gyakorin túl sok minden ki tudna derülni az emberről, de iromanyom alapján úgy tűnik mintha nekem aztán semmi személyiségem nem lenne és csak a külsőségek érdekelnének?
Akkor azzal van a gond aki olvassa, már bocsánat
Véletlenül sem irtam le, hogy körítés és izgalom és izgalmas sztori meg ész és személyiség nélkül nem is tudok vonzódni…
Találkoztam ilyenekkel is, modellfiúk és társai….
És de, a kolléga egyértelműen tolja a tipik szexista szöveget, kihegyezve a nőkre, főleg a modellekre.
Tipikusan a frusztrált emberek, nők és férfiak egyaránt szoktak ezzel a “setalsz a kifutón” maszlaggal jönni.
Nyilván nem hihető amíg nem próbálja ki vki, de kva várasztó egy olyan nap amikor akar csak egy show van, pláne az olyan amikor mondjuk 5…. 17 centis magassarkúban.
De minek is magyarázom, nem is ez volt a topic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!