Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek tetszenek a nem jó külsejű férfiak is, tudnátok tanácsot adni hogy hogyan kell csak belső tulajdonságokhoz vonzódni? Vagy vonzalom nélkül együtt lenni valakivel?
Tényleg igaz hogy 25 felett már gyerekes ha csak szép férfiak tudnak tetszeni(azok közül sem mind) és ez csak hülye tini dolog?
Sajnos rájöttem sok mindenre mióta foglalkozom pszichológiával és egy szakembernek is szégyellném elmondani hogy ennyi idősen is csak pinteresten megtalálható férfiakhoz tudok vonzódni.
Mióta erre rájöttem, nagyon erősen próbálok dolgozni magamon, hogy ne számítson a külső és a vonzalom, ahogy azt mondani szokták és csak azt figyeljem hogy hogy bánik velem egy férfi.
Már sokszor lemondtam arról hogy lesz párom(most sincs) de van egy “vénlány” női rokonom akinek látom hogy milyen csúnyán alakult az élete egyedül és próbálok dolgozni magamon.
Azt hozzátenném, hogy jelenleg is egy kínkeserves pokol ha arra gondolok hogy csókolóznom kell és le kell majd feküdnöm olyannal aki nem vonz, hogy lehetne ezt legyőzni? Hiszen rengeteg nő van olyan férfivel aki engem nagyon taszít, ha nekik megy, nekem is mennie kell.
Az is biztos hogy direkt csinálja velem ezt az élet, hogy bűnhődjek és ezért nem találkozom olyannal aki vonz.
Egész életemben csak 2-3 ilyen férfivel találkoztam, az egyikkel el is veszítettem a fejem annyira megbabonázott egy érintésével, hogy utána hagytam neki hogy folytassa, azóta is álmodozom róla, ennyire függő típus vagyok sajnos. De ő olyan férfi aki után minden nő megfordul.
Ezt szeretném legyőzni és olyannal együtt lenni aki nem helyes, nem vonz mert ilyet úgysem találok.
Segítsetek légyszi. Valószínű bipoláris vagyok, ha erre kapnék gyógyszer, vajon elmúlna ez a szépség imádatom?
29 akkor rengeteg ember nagyon szerencsés…
Azért a kövér emberekhez ösztönösen nem vonzódik senki mert tudjuk hogy az a rossz egészségi állapot kb első számú jele…
Ahhoz kell a legnagyobb szerencsétlenség ami velem van hogy beletartozzak az emberiség kb 0,001 szazalekaba aki annyira képtelen hozzá érni olyanhoz aki nem tetszik neki hogy ennyi idősen is ha nem is teljesen de érintetlen.
Ha nem velem történne, el sem hinném hogy ilyen van…
30 mondd el miben sántít és szívesen kifejtem ha érdekel
Nem tudom elképzelni hogy miben sántíthat
"Azért a kövér emberekhez ösztönösen nem vonzódik senki mert tudjuk hogy az a rossz egészségi állapot kb első számú jele…"
Szia! Senki vagyok. Világ életemben nagydarab, pocakos, szőrös, szakállas pasikról álmodoztam, pedig engem egy erősebb szellő fel tud dönteni. Na ennyit erről ❤️🐻❤️
Az ízlés az egy adott dolog. Én nemcsak médiaideál külsejű férfiakhoz tudok vonzódni, de akkor is a saját ízlésem szerint vonzódom emberekhez... így ez nagyon max. szerencse nálam. Vannak nagyon elvetemülten szapioszexuális emberek, de azok elég ritkák.
Nem gondolom azt, hogyha vkinek a médiaideál az ízlése, az gyerekes lenne. Azt már megvetem, aki azokról bicskanyitogatúan undormány módon beszél, akik nem tetszenek neki, ill. azokat, akik összejönnek bármilyen undorító személyiségű emberrel csak azért, "mer' há' megbizsergetett".
Annyit érdemes még megnézni, hogy van-e az igényeidnek olyan része, ami nem az ízlésedből fakad, hanem tévhitekből vagy társadalmi nyomásból. Nekem pl. tinikoromban fontos volt, hogy kifejezetten jól öltözzön a másik, de rájöttem, hogy ez sallang. Meg hogy művészlélek legyen - itt pl. rájöttem arra, hogy a művészetet lehet értékelni anélkül, hogy vki nagyon bohém legyen.
34 ezzel csak az a gond, hogy ismerek olyan nagyon gazdag családból származó férfit, aki emiatt már lefeküdt nagyon sok szép nővel, nekem viszont minden egyes sejtem külön elokádja magát tőle. Ha csúnyán hangzik, ha nem…
Azért ennyi nő egy ellen, itt egyértelmű hogy én vagyok a kivétel….
Az is a gond, hogy egyszerűen képtelen vagyok Összeegyeztetni magamban azt hogy mennyire fontos nekem az intelligencia, a bánásmód és az hogy úriember legyen… ehhez az társulna hogyha találok egy átlagos férfit, akiben ez mind megvan, akkor az lenne nekem a tökéletes. De NEM. 6 éves korom óta kizárólag a pinterest kulsohoz tudok vonzódni. SOHA nem volt kivétel…. Pedig egyértelmű hogy a modell külső elcseszi a férfiakat….
Egyszerűen fuckboy-ok lesznek, nem bánnak úgy a nőkkel ahogy kell…
Egy férfi sokkal rosszabbul kezeli ha nagyon szép mint egy nő….
Sajnos annyit agyalok már ezen hogy kezdek begolyózni…
Bár az is igaz hogy minden ember ösztönösen vonzódik a széphez, csak én ennek a csúcskategóriája vagyok. És attól hogy nagyon fontos nekem az ész még így is képtelen vagyok lemondani a kulsorol.
Ez inkább a férfiakra jellemző, hiszen a büdös életben nem fogsz gazdag vagy sikeres és gazdag, jóképű férfit nem szép nővel látni. Ebből is látszik hogy mennyire fontos ez. Ez nőkre kevésbé jellemző, de rám sajnos nagyon.
Tudnám mutatni a példákat, sikeres szép ismert nők olyan férfiakkal vannak hogy elsírom magam.
Most pont aktuális mert az olimpián sajnos beszereztem több új férfit is akiről tudok álmodozni…
És sajnos arra is rájöttem már egy ideje hogy nekem kell az izgalmas körítés hogy vonzódni tudjak
Ezért is lehetett az hogy volt hogy modell külsejű férfi jött oda hozzám, aki egyszerűen hidegen hagyott. Mert csak odajött, nem volt kiállása és unalmas volt amit mondott…
Semmi nem volt a sztorikhoz képest amit én tudok csinálni a fejemben, most épp az olimpikonokkal….
Igazi gyöngyszem vagy az irásaiddal és a problémáiddal.
A külsőség amit most még birtokolsz csak korlátozott ideig áll majd a szolgálatodban. A kor előrehaladtával és az újabb generációkkal a fénye(d) majd mind halványabb lesz. Persze a saját generációdban még idősebb korban is jónak fogsz tűnni , de az már messze nem az a kategoria lesz amihez te anno hozzávoltál szokva.
Igy majd eljön az az idő amikor az önértékelésed és a lehetőségeid és a potenciálisan probálkozó pasiknak meglesz a közös halmaza.
Addig pedig jó pinterest és szorozat nézegetést kivánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!