Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyek azok a KÜLSŐ férfi tulajdonságok, amelyek miatt abszolút nem tudnátok vonzódni egy pasihoz?
"Szokták mondani, hogy a pasiknak elég csak kicsivel szebbnek lenniük az ördögnél"
Ez a mondás nagyjából 70 évvel ezelőttről jött ahol a fiatal férfipopuláció nagy része elesett a fronton és minden férfira 2-3 nő jutott a háború befejeztével.
Nekem sosem voltak olyan külsőre vonatkozó kikötéseim, hogy szemszín, hajszín, magasság, stb legyen ilyen vagy olyan. Ha ránézek, tetszik vagy sem, ez az, ami befolyásol.
Ha valamit mondani kéne, akkor a kövér testalkat lenne talán, valamint a túlontúl vékony. Ezek nem vonzanak.
A kölyökképűség.
Ha fél fejnél alacsonyabb nálam. Vagy ha egy fejjel magasabb nálam.
Ha akkora az orra mint a bazilika kilincs.
Ha egészségtelenül kövér. (mackós még bőven jó)
Ha nagyon kövér (volt mackós barátom, 115 kilós)
Bizonyos hajviseletek, pl. amikor feje búbján kopaszodik, és ráfésül pár hajszálat, hogy takarja. Én a nagyon rövid hajat, kopaszságot sem szeretem. Kecskeszakállat sem komálom, sem a bajuszt.
Nagyon rossz fogazat.
Nagyon holdvilágképű.
Tudom, hogy a kopaszodásról nem tehet senki...
Ha alacsonyabb nálam (157).
Ha extrém kövér. Picit lehet duci, de azért legyen alakja. Vékony ne legyen. És ne legyen a teste beborítva ilyen fanszőrzetszerű, sűrű göndör szőrökkel.
Ápolatlan külső, rossz fogak.
Ne legyen borostás, attól irtózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!