Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Melyek azok a KÜLSŐ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyek azok a KÜLSŐ férfi tulajdonságok, amelyek miatt abszolút nem tudnátok vonzódni egy pasihoz?

Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy a pasiknak elég csak kicsivel szebbnek lenniük az ördögnél (jelentsen ez akármit) és van esélyük szinte bárkinél, ha elég magabiztosak, nagydumásak, intelligensek és humorosak. Na már most én csakis KÜLSŐ tulajdonságokra lennék kíváncsi, azokra melyek miatt egy szikrányi vonzalmat sem tudtok érezni egy pasi/fiú iránt. Saját magam inspirálta a kérdésemet, szóval pár válasz után - ha bárkit is érdekel - elárulhatom, hogy én milyen kaliberű vagyok. Ugyanis hozzám sem vonzódott egy csaj sem életem során pedig már 25 vagyok. Hasonló cipőben járó más pasik is nyugodtan válaszolhatnak nemcsak csajok. Köszi.

2018. márc. 17. 20:20
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

#16, #17: Akkor így kellett volna pontosítani. Bár nem tudom lehet nem ti írtátok a "vállam alá csapni" kommentet, de egy 5-10 cm-el alacsonyabb pasit nehéz lenne a vállaitok alá csapni.

#18: Ahhoz képest, hogy rövid vagy lent, jó magasra lőtted be a fájdalomküszöböd határát. 18 cm már ri***c mércével is viszonylag nagy (félre ne érts nem nevezlek annak, de szerencsésebb lett volna 16-ot írni, mert így elégé hiteltelen a válaszod).

2018. márc. 17. 22:29
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Aztán én miért lettem lenullázva? :D
2018. márc. 17. 22:46
 23/31 anonim ***** válasza:
64%

Régen arra mondták az ördögös közmondást,aki rusnya volt,de legalább ápolt.

Ami nekem nem tetszik egy férfin:

-Nagyon világos kék szem,amit vizenyősnek is hívnak

-Pár szál,ápolatlan haj(rockereknél a legundorítóbb,amikor zsírosan,növesztik le a francba.fúj.vagy ha valaki tarkopasz a fejebúbján,de a maradékot copfba köti)

-Miki egeres kopaszodás

-Ha szőke a szőre

-Löttyedt,csirke test

-Ha valaki növeszti a pár szál szakállát,vagy nem borotválkozik,ha foltosan nő a szakálla

-Ápolatlan,zsíros arcbőr

-alap higiénia abszolút hiánya(fogmosás,hajmosás,stb)

-kinyúlt,bolyhos ruhák

-ha a szemöldökömig se érne,olyan alacsony lenne(163 cm vagyok)

2018. márc. 18. 00:02
 24/31 anonim ***** válasza:
47%

-hosszú a haja

-borostás,szakállas

-vékony

-ken baba kinézetü,mindig tiptop stilusos,nagyon a külsöségekkel foglalkozik

Ezek nagyon nem tetszenek. Ezeknek az ellentettje jön be.

22/N

2018. márc. 18. 00:07
 25/31 anonim ***** válasza:
Hogy jön a farokméret a riibancokhoz?
2018. márc. 18. 00:11
 26/31 anonim ***** válasza:

nálam a kövérség az, ami taszító

25N

2018. márc. 18. 10:09
 27/31 anonim ***** válasza:
61%
a vékony pénztárcát egyikötök se írta:D
2018. márc. 18. 10:34
 28/31 anonim ***** válasza:
68%

- felfújt, izmos test

- kopasz, kopaszodó

- zsíros hajú

- ápolatlan bőrű

- alacsony (kb 170 alatt)

- piperkőc (például: vasalt haj)

- kövér

- rossz fogak

- testszag, izzadós és igénytelen

- erőtlen, gyenge alkat (halvérű)

2018. márc. 18. 12:07
 29/31 anonim ***** válasza:

Számomra taszító:

- ápolatlan, büdös, igénytelen

- túl kövér (ez ugyanúgy nőben is ronda)

- túl vézna

- vagy ha agyon van gyúrva. Tetszenek az izmos férfiak, de aki már úgy néz ki, mint valami kétajtós szekrény, hatalmas izmokkal, az szerintem nem vonzó.

2018. márc. 19. 13:28
 30/31 anonim ***** válasza:
63%
A legvonzóbb nekik a pénz, abból végtelenül sok kell. :D
2018. márc. 25. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!