Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyek azok a KÜLSŐ férfi tulajdonságok, amelyek miatt abszolút nem tudnátok vonzódni egy pasihoz?
#16, #17: Akkor így kellett volna pontosítani. Bár nem tudom lehet nem ti írtátok a "vállam alá csapni" kommentet, de egy 5-10 cm-el alacsonyabb pasit nehéz lenne a vállaitok alá csapni.
#18: Ahhoz képest, hogy rövid vagy lent, jó magasra lőtted be a fájdalomküszöböd határát. 18 cm már ri***c mércével is viszonylag nagy (félre ne érts nem nevezlek annak, de szerencsésebb lett volna 16-ot írni, mert így elégé hiteltelen a válaszod).
Régen arra mondták az ördögös közmondást,aki rusnya volt,de legalább ápolt.
Ami nekem nem tetszik egy férfin:
-Nagyon világos kék szem,amit vizenyősnek is hívnak
-Pár szál,ápolatlan haj(rockereknél a legundorítóbb,amikor zsírosan,növesztik le a francba.fúj.vagy ha valaki tarkopasz a fejebúbján,de a maradékot copfba köti)
-Miki egeres kopaszodás
-Ha szőke a szőre
-Löttyedt,csirke test
-Ha valaki növeszti a pár szál szakállát,vagy nem borotválkozik,ha foltosan nő a szakálla
-Ápolatlan,zsíros arcbőr
-alap higiénia abszolút hiánya(fogmosás,hajmosás,stb)
-kinyúlt,bolyhos ruhák
-ha a szemöldökömig se érne,olyan alacsony lenne(163 cm vagyok)
-hosszú a haja
-borostás,szakállas
-vékony
-ken baba kinézetü,mindig tiptop stilusos,nagyon a külsöségekkel foglalkozik
Ezek nagyon nem tetszenek. Ezeknek az ellentettje jön be.
22/N
nálam a kövérség az, ami taszító
25N
- felfújt, izmos test
- kopasz, kopaszodó
- zsíros hajú
- ápolatlan bőrű
- alacsony (kb 170 alatt)
- piperkőc (például: vasalt haj)
- kövér
- rossz fogak
- testszag, izzadós és igénytelen
- erőtlen, gyenge alkat (halvérű)
Számomra taszító:
- ápolatlan, büdös, igénytelen
- túl kövér (ez ugyanúgy nőben is ronda)
- túl vézna
- vagy ha agyon van gyúrva. Tetszenek az izmos férfiak, de aki már úgy néz ki, mint valami kétajtós szekrény, hatalmas izmokkal, az szerintem nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!