Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Melyek azok a KÜLSŐ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyek azok a KÜLSŐ férfi tulajdonságok, amelyek miatt abszolút nem tudnátok vonzódni egy pasihoz?

Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy a pasiknak elég csak kicsivel szebbnek lenniük az ördögnél (jelentsen ez akármit) és van esélyük szinte bárkinél, ha elég magabiztosak, nagydumásak, intelligensek és humorosak. Na már most én csakis KÜLSŐ tulajdonságokra lennék kíváncsi, azokra melyek miatt egy szikrányi vonzalmat sem tudtok érezni egy pasi/fiú iránt. Saját magam inspirálta a kérdésemet, szóval pár válasz után - ha bárkit is érdekel - elárulhatom, hogy én milyen kaliberű vagyok. Ugyanis hozzám sem vonzódott egy csaj sem életem során pedig már 25 vagyok. Hasonló cipőben járó más pasik is nyugodtan válaszolhatnak nemcsak csajok. Köszi.

2018. márc. 17. 20:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%

Ha dzsumbuj van a pofáján (és nem a szépen megformázott szakállra és hajra gondolok, hanem amit már kb be lehet fonni és ami olyan, mintha egy aluljáróban szedtem volna össze.

Ha feleakkora, mint én

Ha van tokája, főleg, ha dupla.

Ha akkora a hasa, amilyen nekem tethesen sem lesz. A kis pocit szeretem.:)

Ha elfér a vállam alatt, annyival alacsonyabb nálam.

Ha rohadnak a fogai

Ha csupaszak a karjai, lábai. Egy férfi legyen szőrös.

Ha könnyebb, mint én és/vagy ha nem bír megemelni egy átlagos súlyú nőt.

Ha ránézésre az apám lehetne

Ha ránézésre a kisfiam lehetne.

Ha büdös

Ha olyan benyomást kelt, mint aki a 80-as évekből szökött (kordnadrág, derékig felhúzva, rohidujjú fehér ing, bocinyalta haj, random acélbetétes ha kell, ha nem, szandál-frottírzokni, és társai). Nem várok méregdrága ruhákat, meg azt, hogy hú, de divatos legyen, de nézzen már úgy ki, mint egy tök átlagos, jól öltözött férfi napjainkban, ne úgy, mint egy retard.

A kora mindegy, a súlya mindegy, az is mindegy, hogy mennyire kigyúrt, de van az a határ, ahol előbb izgulok rá egy nőre.

2018. márc. 17. 20:46
 12/31 anonim ***** válasza:
48%
Nos, a többiekkel ellentétben nekem a mackós, kövér, sötét hajú /szemű 165-175cm közötti pasik jönnek be. De nem a külső a legfontosabb.
2018. márc. 17. 20:55
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
ha büdös és túrós a farka! Annál kiábrándítóbb dolgot még életemben nem tapasztaltam. (bár ez nem testi adottság)
2018. márc. 17. 21:00
 14/31 anonim ***** válasza:
74%
Ha ápolatlan.
2018. márc. 17. 21:24
 15/31 A kérdező kommentje:

Azért úgy látom kicsit eltúlzott válaszokat adtatok, mert 100%, hogy nem ilyen alacsony az igényetek

("elfér a vállam alatt", "rossz fogak", "a hasa ralog a farkara" stb.).

Mi a helyzet mondjuk a 170 centis 60-65 kilós teljesen átlagos arcú pasikkal?

Egyiket sem tudnátok a hónotok alá csapni és tuti fel tudna benneteket emelni mégis kötve hiszem, hogy egy szikrányi szexuális vágyat is tudnának bennetek ébreszteni.

Én pl. 170 vagyok 53 kilóval (a szálkásabb fajtából), ráadásul kifejezetten helyes és nagyon igényes (fogak, arc, öltözködés stb.) mégis soha egy csaj sem érdeklődött még csak minimálisan sem irántam, pedig én mindent megtettem a cél érdekében.

A péniszméret sem hiszem, hogy annyira lényegtelen dolog lenne számotokra (bár tudom más témakör, vszeg azért nem említettétek) főleg, ha egy Mars csoki vastagságú 14 centis cerkája van.

2018. márc. 17. 21:26
 16/31 anonim ***** válasza:
25%

Egy 60 kilós pasi 8 kilóval könnyebb nálam. Egy 170 centis 5 centivel, magassarkúban 10 centivel alacsonyabb

...

Most mit mondjak.

2018. márc. 17. 21:29
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
Én 177 centi vagyok, 57 kilóval. Nem hiszem, hogy neked bejönne egy ennyivel magasabb csaj...
2018. márc. 17. 21:30
 18/31 anonim ***** válasza:
51%
A farkát meg nem fogom első találkozáskor nézegetni, azért nem írtam. De nem, nem szeretem a lóf.szt, rövid vagyok odalenn, nekem 18 fölött fáj.
2018. márc. 17. 21:31
 19/31 Clay Morrow ***** válasza:
93%
Férfiként válaszolok, a nők nagy részének a hosszú haj férfiakon sok esetben kizáró.
2018. márc. 17. 22:15
 20/31 anonim ***** válasza:
56%

A max vállig érő szexi. Az valóban nem vonz, ha hátulról utána is füttyenthetnének a loknijaiból ítélve az útszéli munkások.

2018. márc. 17. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!