Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek tetszenek a nem jó külsejű férfiak is, tudnátok tanácsot adni hogy hogyan kell csak belső tulajdonságokhoz vonzódni? Vagy vonzalom nélkül együtt lenni valakivel?
Tényleg igaz hogy 25 felett már gyerekes ha csak szép férfiak tudnak tetszeni(azok közül sem mind) és ez csak hülye tini dolog?
Sajnos rájöttem sok mindenre mióta foglalkozom pszichológiával és egy szakembernek is szégyellném elmondani hogy ennyi idősen is csak pinteresten megtalálható férfiakhoz tudok vonzódni.
Mióta erre rájöttem, nagyon erősen próbálok dolgozni magamon, hogy ne számítson a külső és a vonzalom, ahogy azt mondani szokták és csak azt figyeljem hogy hogy bánik velem egy férfi.
Már sokszor lemondtam arról hogy lesz párom(most sincs) de van egy “vénlány” női rokonom akinek látom hogy milyen csúnyán alakult az élete egyedül és próbálok dolgozni magamon.
Azt hozzátenném, hogy jelenleg is egy kínkeserves pokol ha arra gondolok hogy csókolóznom kell és le kell majd feküdnöm olyannal aki nem vonz, hogy lehetne ezt legyőzni? Hiszen rengeteg nő van olyan férfivel aki engem nagyon taszít, ha nekik megy, nekem is mennie kell.
Az is biztos hogy direkt csinálja velem ezt az élet, hogy bűnhődjek és ezért nem találkozom olyannal aki vonz.
Egész életemben csak 2-3 ilyen férfivel találkoztam, az egyikkel el is veszítettem a fejem annyira megbabonázott egy érintésével, hogy utána hagytam neki hogy folytassa, azóta is álmodozom róla, ennyire függő típus vagyok sajnos. De ő olyan férfi aki után minden nő megfordul.
Ezt szeretném legyőzni és olyannal együtt lenni aki nem helyes, nem vonz mert ilyet úgysem találok.
Segítsetek légyszi. Valószínű bipoláris vagyok, ha erre kapnék gyógyszer, vajon elmúlna ez a szépség imádatom?
21#
Majd egy pszihológus/pszihiáter eldönti hogy kezelésre szorul-e, de nem te.
Esetleg javasolhatod neki hogy vizsgáltassa ki magát, de nem diagnózisokat állítasz ki róla a foteledből
11 nem tudom hogy lehet e aszex aki rengeteget fantaziál szexről meg kapcsolatról, csak sajnos nem mindegy hogy kivel
Nem vagyok benne biztos hogy bipoláris vagyok, de durva ingadozásaim vannak, az biztos
Igazából borderline gyanús is lehet.
Valami tuti van mert vannak nagyon felpörgött és nagyon lent szakaszaim is…
Sajnos nálam semleges férfi nem nagyon van… vagy nagyon erős vonzalom van, vagy nincs
Persze az undornak vannak fokozatai, de egy semleges külsejű férfi aki számomra nem vonzó az már inkább átmegy undorba.
Már olyannal is ismerkedtem akitől zsigerből undorodtam, de egy társaságba kerültünk mikor külföldön éltem. Ő aztán ezerrel elkezdett teperni, én meg unalombol hagytam, meg csak lógás szintjén jól kijöttünk
Ő sokkal többet akart, már kb házasságról is beszélt…
Többször is hozzám ért figyelmeztetés nélkül, a végén amikor már tudta hogy nem lát többé sírás után lefogott és arcon csókolt…. Undorító volt, alig emlékszem rá de a mai napig trauma.
Átlag alatti a pasi csak a szülei extrém milliárdosok, olyan helyekre tudja elvinni a nőket amit az átlag ember sosem lát, ezért rengeteg szép meg modell csajt végigdugott már(már elnézést) nyilván azok mind gold digger kvák, de ilyenkor is magamat ostorozom hogy hogy lehet hogy 60 csaj be tud feküdni egy 40-nek kinéző kopaszodó pocakos palinak, miközben én zsigerből undorodom tőle….
Nyilván itt 1 a 60 ellen.
Mióta rájöttem hogy mi a bajom próbáltam megkeresni hogy miben láthatnám meg az eufóriát. Abban hogy végre ne legyek egyedül, hogy a másik mennyire szeret, hogy nem vagyok végre magányos… de képtelen vagyok ezeknek teret adni…
Aki meg nagyon vonz arról 8-9 év után is álmodozom…
Most pont egy nagyon felfokozott hangulatban vagyok és pár napja találtam is egy új sorozatot amiben van egy tökéletes alany arra hogy álmodozzak róla… Nem írom le melyik mert cikinek érzem.
Tudom hogy nagyon elbaszott vagyok, de ez van
Aki nem ilyen hajlamú ezt sosem fogja megérteni, de közben félek is attól valamennyire hogy normális leszek, mert akkor tudom hogy nem elvezném a zenét, az illatokat, a festményeket, az ízeket és a szép férfiakat tovább. Pedig nekem csak ennyi jó van az életben.
Olyan mint a drogfüggőség csak ott el lehet dönteni hogy nem veszed be többet, én az agyamat nem tudom kidobni. Ez van
Hozzáteszem hogy a családom is rendkívül elcseszett. Olyan pszichotikus borderline kényszeres tüneteket hoz mindenki hogy azt “öröm” nézni
Másrészt mindenki függő a családban. Mindenki másé, de függők vagyunk mind.
Esélyem sem volt a normális életre…
Csak egy pszihiáter mondhatná meg neked mit kéne szedned hogy javíts a mentális helyzeteden, és hogy egyáltalán mi bajod van, bár utóbbiban egy pszihológus is tud segíteni.
Ha úgy érzed hogy mentális problémák állnak fennt, akkor a kérdésed felesleges, mert mi nem, csakis szakember tud neked segíteni
A pszichiáter kétlem hogy ízlésen tudna változtatni, ezért akartam hétköznapi emberektől megkérdezni hogy ők miben látják meg a vonzalmat és kell e nekik az eufória érzés ha együtt vannak valakivel
Illetve tanácsot is akartam hogy mihez lehet még vonzódni ha a külsőhöz nem.
Valamit kipanaszkodni magam hogy mennyire fáj hogy olyan elcseszett vagyok hogy csak én undorodom attól aki sorra kapja meg a szép nőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!