Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésben miért antipatikus, hogy kiegyensúlyozott vagyok, nyugodt, könnyű, stresszmentes életem van?
Nő vagyok, 30 éves.
Kaptam két lakást, autót, és munkát a szüleimtől. Napi 4 órát kell csak dolgoznom, amiért egy nagyon szép fizetést kapok. Nem vagyok aranyásó, a randin a saját részem én fizetem, nem várok el semmit.
Nyilván irigységre adhat okot, nőknél biztos, de meglepődve tapasztalom, hogy a férfiaknál is.
Sok korombeli 30-40 közötti férfi számára vonzóbb egy olyan nő, aki napi 8-10 órát dolgozik egy gyárban/boltban, hogy éppen ki tudja fizetni az albérletét, nincs magára ideje, stresszes, feszült?
nem töltene el, hogy minden az enyém lehet anyagi téren, nem kéne harcolni semmiért sem
Lehet, hogy téged nem töltene el, de nekem semmi problémám ezzel.
Tényleg, nem szabadna magadat faggatni hagyni.
Nem lehet, hogy azt akaták feltérképezni, beköltözhetnének-e hozzád, és az nem tetszik nekik, hogy az jött le nekik, hogy NEM?...
Nem vagy te nagyvárosi és ezek az emberek meg vidékiek?...
43.
Igen, vidékiek. De hogy jön ez ide?
42.: Engem kérdeztek már. Ha valaki túl korán teszi fel ezt, vagy nagyon faggatózik, mekkora a lakásom, kinek a tulajdona, mennyi a jövedelmem, stb., azzal én se folytattam soha.
Többedik randin már előkerülhet ez a téma, ha normális valaki. Főleg a lakáskörülmények, fizetésre nem szokásom rákérdezni.
Ha meg valakinek több lakása, stb., van, akkor azt érdemes sokáig titkolni, mert célpont lehet az aranyásóknak. Férfi aranyásók is vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!