Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 közötti, nagymellű, tanult nők! Milyen igényetek van a férfival kapcsolatban akit kerestek? Hogy nézzen ki? Mi legyen a nettójával? Belsőre? Tanultságilag? Meséljetek!
Nem házasodtam meg, ha erre gondolsz. Lett volna rá lehetőségem, de az a kapcsolat nem állt készen rá sok év után sem. Mostanra lehetne gyerek, házasság, csak épp boldogság nem.
Szerintem az, hogy ne legyek "vén lány" közel sem olyan fontos, mint, hogy boldogan teljenek a napjaim. Szerencsére már nem az a világ van, ahol megszól a falu, ha pártában maradok.
Akit én keresek, az legyen 23-25 év közötti, nagyfarkú, tőlem legfeljebb 200 m-re lakó, legalább havi hárommilliós fizetésű rezidens orvos.
Marika, 35 éves, sportos, betanított irodai fénymásoló szűz
Lányok, veletek is az van, hogy annyira vágjátok már az itteni fetisisztákat, hogy ha jön új üzenet, akkor felhasználónévről megmondjátok, hogy 'na, ez meglátta a mell szót, eldurrant, és mindenkire ráírt'? 😆
Mert velem ez van.
15-ös kifelejtetted, hogy látni akarod az anyja halotti bizonyítványát is, nehogy már egy vén tyúk keresztbe tegyen a boldogságodnak.
A lakás mellé ez is "jár".
37# nem kell. A tulajdoni lapról kiderül minden. Nem szemle kell, hanem teljes.
Ne szólj bele, ha nem értesz a párkeresési kritériumok megfelelő megállapításához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!