Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 közötti, nagymellű, tanult nők! Milyen igényetek van a férfival kapcsolatban akit kerestek? Hogy nézzen ki? Mi legyen a nettójával? Belsőre? Tanultságilag? Meséljetek!
Alap:
Naprakészen ápolt ő és a környezete, otthona.
Művelt.
Intelligens.
Szeresse a komolyzenét is.
Normális, egészséges értékrendű.
Ne legyen divatmajom.
Legyen humora!
Innen el lehet indulni.
Férjnél vagyok. 3 fiunk van. Az ikrek 5 évesek, a kicsi 2.
( Leveleket törlök, tiltok. ) 🙂
6
Az megvan, hogy ez nem az ismerkedés topic?
Mindent. IS!!!
És ezen felül még valamit, mert ez így önmagában igen kevés!
Legyen érdeklődése a világ felé, ne minimálbért keressen gyártosoron ha lehet, és lehetőleg ne legyen tanár, mint én. Nekem sok lenne még otthon is erről témázni, jobban szeretem, ha a szerelmi életünk és kapcsolódásunk bármi másról szól, vagy egy olyan munkáról amiről nekem más, újdonság, érdekesség hallani és tágítaná a világképem. Épp ez a baj, én egy nyitott személyiségnek tartom magam, a mindennapokról szóló semmittelen csevegések nem elégítenek ki, ilyen barátaim nincsenek is, akiknek csak ez az igénye velem szemben. Fontos az intellektus és ebben a közös érdeklődés, nevező. Engem a politika is érdekel bizonyos szinten.
Kellő intellektus hiányában én unatkozom is és úgy érzem lejjebb kell adjak magamból. Hasonlóképpen szeretek rendezvenyekre, színházba járni. Nem vagyok vallásos.
Nekem van lakásom, örököltem, szóval ilyesmit, meg ezzel járó egzisztenciát nem várok el a másiktól. Cserébe toleranciát azzal kapcsolatban hogy soha életemben nem szeretnék autót vezetni, sajnos számomra ez túl félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!