Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-45 közötti férfiak akik évek óta vagytok egyedül. Hogy látjátok mit lehet tenni? Lehet egyáltalán bármit hogy változzon a helyzet?
Figyelt kérdés
jún. 18. 07:20
A kérdező szavazást indított:
Incelnek kell maradni
Meleggé kell válni
Eljárni társkereső programokra
Tinderezni meg online meg minden
Elengedni végleg
Imádkozni
22 szavazat
2/30 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én nem hallok ilyen sikereket se netről se munkahelyről :D
jún. 18. 07:28
3/30 anonim válasza:
Én még olyat is hogy csalják agyba főbe akármelyik párukat
4/30 anonim válasza:
Én fejlesztem magam, igyekszem olyan programokat kitalálni, ahol lehet akár ismerkedni is, de mindenek előtt elfoglalom magam és arra törekszem, hogy így is jól érezzem magam. Jelenleg aktívan én nem is keresek senkit, de ha meglátom, hogy életem szerelme szembe jön velem az utcán, akkor meg fogom szólítani.
6/30 anonim válasza:
Én hallok ilyeneket. És jó is látni amikor az ismerőseim hosszú egyedüllét után végre találnak normális társat. Tudok örülni neki, nem vagyok irigy. :) És engem inspirálnak is az ilyen történetek, hogy ki hogyan talált a másikra.
Én sokáig görcsöltem ezen, most már nem. De egy biztos, olyannal nem szeretnék lenni, akivel túl sok lenne a kompromisszum. Eddig más területen is az életemben teljesen váratlanul jöttek változások, úgyhogy lehet hogy itt is így lesz.
Persze nekem is fontos lenne, de le lehet fáradni a sok parttalan ismerkedésben is.
7/30 anonim válasza:
Nem vagyok még annyi idős, de nincs túl sok sikerek a csajozásban. Szerencsére az élet nem csak ebből áll, más területein is lehet és kell is fejlődni, itt meg nyitott szemmel járni.
8/30 anonim válasza:
40 felett elvileg már jobb pozícióban vannak a férfiak, de 50 felett már csak az a férfi nem talál nőt aki nem akar, olyan sok a magányos nő. 60-70 körül pedig tíz mamira jut egy papi. Szóval csak idő kérdése és jó lesz. Sajnos idővel lesz jóval több nő. A fiatal nőkre még nagyon magas az igény.
9/30 anonim válasza:
Javíts a külsődön és az anyagi helyzeteden. Ennél jobb tanácsot úgyse fogsz kapni.
10/30 anonim válasza:
Jól elvagyok egyedül, legalább tarthatok több szeretőt is senki nem szól érte 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!