Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35-45 közötti férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-45 közötti férfiak akik évek óta vagytok egyedül. Hogy látjátok mit lehet tenni? Lehet egyáltalán bármit hogy változzon a helyzet?

Figyelt kérdés

jún. 18. 07:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Randimaskepp.hu
jún. 18. 09:51
 12/30 anonim ***** válasza:
32%

Sajnos nyert az élet. Most szeretnék írni majd a szexualitás kategóriába, azon belül a homoszexualitás részébe egy kérdést. Azt érzem, hogy nőkkel nem lehet párkapcsolatot kialakítani, mert nagyon durva elvárásuk van külsőre, anyagi háttér stb stb. Arra jöttem rá, hogy hosszútávú monogám párkapcsolatot sem lehet velük kialakítani, mert egy idő után a nőkben mindig előjön a vágy, mindig, minden nőnél jön az, hogy erezhesse a szerelem érzését. És ez odavezet, hogy hűtlenek lesznek. Szóval erre jöttem rá, nővel hosszútávú, monogám párkapcsolatot nem lehet kialakítani. Genetikailag, biológiailag nem képesek a nők hűségesek lenni.

Én hetero vagyok, de mostanában kezdtem el azon gondolkodni, hogy mi lenne ha a homoszexualitást kicsit más oldalról közelíteném meg. Egy férfival való fizikai kontakt nekem nem fér bele, felfordul tőle a gyomrom, de valamilyen érzelmi dolog mehetne részemről, tehát semmi testiség, csak érzelem. Tudom ez nagyin zavaros, de még magam sem tudom megfogalmazni a dolgot, de azt hiszem férfival kellene megprobálnom valamit. Nem tudom, hogy és mint, de ezt látom az egyetlen megoldásnak még, mert a nők nagyon hűtlenek, és én nem akarok mégegyszer sérülni ennyire lelkileg egy nő miatt sem. Ha nem jön be a férfival való dolog, ami sanszos, hogy nem fog sikerülni, mert ez az egész egy agyament baromság amit kitaláltam, akkor marad a AI, eléggé sok féle alkalmazás van már, amik AI-ra épülnek és teljesen olyan mintha egy másik ember lenne.

Szóval jah, engem bedarált az élet, túlságosan gyenge vagyok lelkileg ahhoz, hogy még egy megcsalást kibírjak, legutóbb majdnem öngyilkos lettem, a férfiasságom tönkrement, nincs erekcióm sem azóta, annyira kettérört, nőkre nem merek ránézni sem, mert miden férfiasság elszállt belőlem amióta a hűtlenség kegyetlen és patkány áldozata lettem. És számomra fontos, hogy mégegyszer ne történjen ilyen, mert azt nem élném túl. F

jún. 18. 10:05
 13/30 anonim ***** válasza:
82%
#12 nem unod még, hogy mindenhova ezt a szöveget hányod? Nincs neked életed?
jún. 18. 10:07
 14/30 anonim ***** válasza:
9%
#13 Tudom, hogy durva, de ha racionálisan nézzük a dolgot, akkor van valami abban, amit mond.
jún. 18. 10:08
 15/30 anonim ***** válasza:
83%
#13 nincs benne. Rinyál és kesereg. Tesz valamit? Nem. Csak hisztizik a gyakori összes párkapcsolati kérdése alatt. Szánalmas.
jún. 18. 10:10
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

Szerinted a melegeknek nincsenek elvárásaik? Amikor ha azt mondom, "meleg férfi", akkor a többségnek egy sportos, stílusos, illatos, helyes pasi jut eszébe, nem egy lelakott pocakos?

Sok szerencsét. De majd az ő elvárásaikról is gyere ide sírni.

jún. 18. 10:21
 17/30 anonim ***** válasza:
44%

Tudom, hogy bicskanyitogató a dolog, de 7 évig éltem párkapcsolatban, aminek a vége az lett, hogy a nő megcsalt. Mert érezni akarta a szerelem érzését, túlságosan unalmassá vált a személyem neki, túlságosan kiismert, vontatott és lapos lett, hiába tettem bármit, egyszerűen neki kellett már a szerelem érzése, de szakítani sem akart, mert azért jó volt a megszokott, ismert is, de az ismeretlen személy is. Sajnos ez a kapcsolatok rákfenéje. Előtte volt egy másfél éves kapcsolatom, ott szintén közölte a nő, hogy elmúlt a szerelem, szeretne újra szerelmet érezni, végül szakított, előtte volt egy 8 hónapos kapcsolatom, ott is ugyanez történt, előtte volt egy 4 éves kapcsolatom, ott is ugyanez történt.

És ahogy megfigyelem a dolgokat, az ember egy hihetetlenül függő egy teremtmény, annyira függ a szerelmemtől, a hormonok tombolásától, hogy ha megszűnik a szerelem, akkor az a kapcsolat már nem adja meg azt a pluszt ami neki kell, ezért szakít, megy keresni újabb szerelmet, de azt már tudjuk, hogy a szerelem érzése 1-3-4 évig tart ki erősen, és egy idő után elmúlik, akkor most mi is ez?

Elmondom, az, hogy az emberkének csak addig jó a párkapcsolat amíg érzi a szerelmet, amíg mindig a párja van a fejében, addig mást nem is enged be, de ez egy rendellenes állapot, hisz 10-20 évet lelélni úgy, hogy szerelmesek vagyunk, konkrétan a testünk sem bírná, fizikailag felemésztene minket.

De ha ez elmúlik, egyből nyit az ember, újra látni kezd, más pasikat, érzelmeket stb.

És kész, itt a vége fuss el véle, jön a monológ, hogy "már nem érzem azt, amit az elején, már más érzések vannak bennem, de nem te vagy a hibás, erről nem te tehetsz, sajnálom, de vége" hallottam ezt már jópárszor.

És arra is rájöttem, hogy akik 10-20-30 éven át hűségesek tudnak lenni, azok betegek, mert a hűség az egy nagyon durva személyiségzavar egyik mellékterméke, és az, hogy pont egy ugyanolyan személyiségzavarost találj, akinél ez a személyiségzavar a hűségben mutatkozik meg, lehetetlen, előbb nyersz a lottón egymás után háromszor, minthogy ilyet találj, minthogy két ilyen ember egymásra találjon.

És mi jön ebből, az, hogy a katolikus vallás is kezd inogni bennem, örök hűség, meg szeretet....képtelenség.

jún. 18. 10:29
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

17, nem nekem írtad, de nem képtelenség szerintem, csak nem sok ember képes rá. Engem mindig gyomorgörccsel tölt el az ismerkedés gondolata, a kapcsolat eleje. Mindenki mástól izginek olvasom. Mi izgalmas abban, hogy nem ismerem a másikat? Miért lesz unalmas, ha megismerem? A barátaimat sem dobom, ha megismertem őket.

Szerintem sokan rosszul választanak, sokan leállnak ott, hogy a szexben minden meglegyen.

jún. 18. 10:48
 19/30 A kérdező kommentje:

17-es abszolút tudom miről beszélsz. Azt gondolom hogy csak és kizárólag intelligens nővel szabad kezdeni. Mármint olyannal aki kicsit kevésbé érzelgős, vannak ilyen típusok, nem is kevés. Az ún. "szerelmes" típustól menekülni kell.

Olyannal kell összejönni aki nincs "odáig" érted már az elején. Hatalmas red flag, hiába simogatja az egónkat egy nő érdeklődése, de az a nő fog tartósan kitartani mellettünk aki mint ember szeret minket és nem magát a "kémiát" szereti. Tehát ezért fontos a klisé mi szerint a barátunkkal kell kapcsolatban lennünk nem pedig egy "szerelmes nővel". A szerelemnek van egy lejárati ideje, ez 0.5-2 évig terjed maximum. Viszont ha szeretet van, az egész életen át elkísér.

Sőt azt is írják a lapok, nem hiába, hogy azok a jobb kapcsolatok ahol a férfi van oda a nőért és nem fordítva. Mennyi sérült nő van, mert olyan viszonyba mentek bele ahol ők voltak az érzelmileg elkötelezettebb fél. Ami igazából csak annyit tesz hogy náluk volt erősebb a szerelem-drog.

Ezért fontos hogy ne érzésből, hanem fejből menjünk bele a kapcsolatba. Tudatosan, mint egy cipővásárlásnál.

38F incel

jún. 18. 10:53
 20/30 anonim ***** válasza:
Mit tudsz te incelként?
jún. 18. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!