Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-45 közötti férfiak akik évek óta vagytok egyedül. Hogy látjátok mit lehet tenni? Lehet egyáltalán bármit hogy változzon a helyzet?
Marhaság az egész. Érett emberek tisztában vannak vele, hogy a szerelem nem tart örökké, az ember nem azért házasodik, hogy mindig szerelmes legyen, hanem hogy legyen egy megbízható társa, akire számíthat, családot alapíthasson, legyen kivel megosztania a dolgait, az életet, legyen valami, ami közép- és időskorában is értelmet ad a napjainak. A szerelem átalakul szeretetté, nem a szerelmet kell kergetni egy életen keresztül. Sajnálom azokat, akik ezt nem fogják föl, mert beteljesíthetetlen vágyakat kergetnek, soha nem lesznek boldogok. Régen ez evidencia volt, ma meg magyarázva se akarják sokan felfogni. Sokkal több stabil és boldog kapcsolat/család lenne, ha az emberek már csak ennyit is megértenének.
F
20-es: hát láthatóan többet mint te.
21-es: kb. így van ahogy írod. A sok ömlengős netflix meg a modernkori "erős" nő jellemzője hogy mindig újat és jobbat akar. Aztán kiégett macskás nő lesz belőle. Rengeteg kifejezetten csinos 35-55 közötti nőt látok, és az arcukra van írva hogy nem így tervezték. Azért maradtak egyedül mert szerelmesek voltak N számú Chad-be, aztán nem érték be a szeretettel amit egy átlag Brad adott nekik.
38F incel
"hát láthatóan többet mint te"
Igen? Akkor nem kérdeznél ekkora ostobaságokat.
Mi van, mindegyik incel egy évet öregedett?
2024-et írunk, az emberek nagy része azért vállal gyereket mert ad a kormány pénzt utánuk, számomra hányinger, hogy azért házasodik össze egy férfi és egy nő és azért vállalnak gyereket, hogy anyagilag profitáljanak belőle. Rengeteg egyedülálló anyuka lett az elmúlt pár évben....nem is tudom miért...
Új rendszer van alakulóban, amit írtál az nagyon szép, idilli, műves írás, de a jelenlegi században már nem állja meg a helyét.
A morál csorbult, az értékek átrendeződtek, az érzelmek és a szavak új értelmet nyertek. Már csak félvárrol beszélhetünk érzésekről, hűség, tisztelet, megbecsülés...ne nevettess, ezek már idejétmúlt elfeledett és atértelmezett szavak lettek mára.
Azelőtt is bőven voltak egyedülálló anyák és más országokban is vannak ugyanúgy. Ez nem ezen múlik, a család szerkezet megváltozott az elmúlt 50 évben, ma már sok helyen iskolában is úgy tanítják, hogy van az apa, vannak a gyerekei, van az anya, az ő gyerekei, esetleg közös gyerekek, ez a politikailag korrekt.
Igen, eléggé sok idős ismerősöm van, akik már 30-50+ éve házasok, mindig mindegyiktől csakis kizárólag ugyanazt hallom ha kérdezem tőlük, hogy mi a titkuk, mi a titok, hogy ennyi éve együtt vannak, mind azt a választ mondja kb, hogy "sosem volt olyan, amit ne tudtunk volna megbeszélni". Nah, ez egyszerű fordításban annyit tesz, agyára csaltuk egymást, de jöttél te, ép terhes lettem és végül együtt maradtunk, vagy a másik véglet, hogy régen a házasságnak volt meg erénye, és felbontani eléggé nehéz volt, főleg, hogy a környezet is megvető szemmel nézett az olyanokra akik elváltak, vagy még ide sorolható még a szülők nyomása, akkoriban még a szülőknek volt tekintéjük, ha egy szülő azt mondta, hogy most te ehhez meg ehhez mész, mert én így döntöttem, akkor a "gyerek" ahhoz és ahhoz ment. És még sok millió esetet, helyzetet írhatnék még le, pl annak idején a férfi olyan férfi volt, hogy a nőnek kuss volt a neve és dughatott a pasi azzal akivel akar, meg fordítva is.
Régen is mentek itt a dolgok, csak egyszerűbb volt.
"sosem volt olyan, amit ne tudtunk volna megbeszélni". Nah, ez egyszerű fordításban annyit tesz, agyára csaltuk egymást, de jöttél te, ép terhes lettem és végül együtt maradtunk"
Ezen jót derültem :DDD
Bár ha esetleg nem viccnek szántad, akkor nem kicsi a baj a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!