Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás az 39 éves férfinek hogy olyan nőt szeretnék aki kevés férfival volt és nehezen adja magát és két hónapot vár ès szokott várni az együttlétre?
Dehogy ribi az, aki élvezi a szexet. Nekem a pasikkal, és az elvárásaikkal van bajom. Ezek szerint nem jól fogalmazatam.
Engem nem érdekel, mióta van szopás, akkor is az ölébe hányok annak, aki rá akar venni.
A férfiakat hiszem szexmániásnak, mert ha egy apácát látnak, arról is kisakkozzák, hogy titokban vadmacska.
Nem kell ezen megsértődni. Csak ez a megfigyelésem. Ahogy mondjuk ha látsz valakit Black Sabbathos pólóban, akkor feltételezed, hogy rockzenét hallgat, nem Taylor Swiftet (még akkor is, ha a kettő nem zárja ki egymást), egy nő nézhet ki bárhogy, a konklúzió mindig az, hogy vad az ágyban.
Vagy milyen karakternek kellene lenni az életben, hogy amikor egy férfi ránéz a nőre, ne azt gondolja, hogy "tuti vad az ágyban", hanem azt, hogy "ő tuti szeretkezni szeret, nem keményen dugni, hanem lágyan, finoman, érzékien, elnyújtva, egymással szemben, test a testhez, nevetgélve, beszélgetve, hajnalig".
Amúgy csak mellékesen... ugye van ez a no kinkshaming dolog, hogy fura, sokszor veszélyes fétiseket sem alázunk meg, de valamiért engem mindig megaláznak.
Ha valaki a másik szájába kakál, az oké, ne ítélkezzünk, kinek a pap; ha nem szopok, háttehülyeprűdfrigidbigottfapinahogyakuurvaanyádbaképzeledmégisezt.
Te emlegetted az előbb, nem?
Koprofília az, amikor valakit a székelés, a széklet hoz nemi izgalomba. Urofília esetén a vizelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!