Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, a mai lányoknak tényleg nagy igényeik vannak, vagy inkább alul választanak legtöbben? 20F
Melyik érvényesül leginkább? Láttam olyat is, ahol a nőnek alig volt igénye a csávó felé. De vannak, akik viszont mindent elvárnak. Nekem még csak most lett érettségim, és a jogsit csinálom éppen. De mindenképp tovább akarok tanulni, és sokkal többre vinni. Részben talán emiatt is.
Volt egy olyan csaj az életemben, aki elvárt volna mindent. Akkoriban még tanultam, és jogsim sem volt. De pénztől kezdve mindent elvárt volna tőlem.
Neked mi a személyes tapasztalatod? Ennek tudatában én nem fogok ennyivel megállni..
Rendesen úgy érzem magamat, hogy nekem nem szabad csak ennyivel megállni. Ezért nem is akarok jó darabig kapcsolatot, mert már ez alapján ítélem meg a világot és a nőket. Talán a tapasztalat miatt is.
Rendesen kellemetlenül érezném így magamat. Tudván, hogy ő legbelül a világot is elvárná.
"mert már ez alapján ítélem meg a világot és a nőket"
Általánosítani buta dolog.
Ha valaki tényleg olyan elvárásokat támasztana ami számodra nem elfogadható akkor vedd szépen tudomásul és konstatáld megadban, hogy nem egymást keresitek. Nem kell síránkozni az interneten, hogy jaj milyen teljesíthetetlenek ezek a dolgok, mert így csak magad alatt ásod a gödröt.
Nem jöttem siránkozni. Érdekel a véleményed, és a többieké is.
Mivel nem siránkozni jöttem, így ha törik ha szakad, tovább fogok tanulni és valamilyen téren de kiemelkedő akarok lenni. Mert felfogtam, hogy nincs más megoldás.
De kikérem más véleményét is.
Kicsit már úgy érzem, hogy már divat mindenért a nőket okolni…bár kimondottan ez nem okolás, viszont valamennyire mégis.
20:50-es jól írta…el kell fogadni és tovább lépni. Keresni olyat akinek megfelelsz.
Ui.: a férfiak többségének is olyan elvárásai vannak már, hogy lehetne már azt is sorolni.
Itt annyiról van szó, hogy már szándékosan nem akarok kapcsolatot. Mindaddig, amíg nem vagyok valami durva szinten kiemelkedő.
Már ne is haragudj, de amiket tiktokon is látok. Meg azért tapasztaltam én is milyen az, mikor elvárja valaki az autót, jogsit, brutál keresetet.
A családom is ezt nem fogja fel. Mindenki kérdezgeti, miért nem akarok még kapcsolatot. Ők élték meg azt a tapasztalatot, amit én?
Nem fogok elviselni még több ilyet, hogy én nem vagyok elég.
"de amiket tiktokon is látok"
Tényleg ebből kell kiindulni a ami világban? A Tiktok különösen teret ad a csalók, kamusok és egyéb hasonló kártékony szemétnek, de ugyanakkor mindenért is kapod a komment törlést mert "bullyng".
Szerintem, ha magadat intelligensnek gondolod akkor egyrészt:
1. Ne azt hajtogasd, hogy ne akarsz kapcsolatot, mert valami hiperszuper szintet akarsz elérni, hogy majd akkor megfelelsz ezeknek a lehetlen elvárásoknak, hanem fogadd szépen el, hogy nem felelhetünk meg mindenkinek az életben és amit most hiszel, hogy egy párkapcsolathoz kell annak nagy része csak a fejdben létezik.
2. NE adj mások véleményére ilyen szinten. Ha tovább akarsz tanulni akkor tanulj, ha dolgozni akarsz akkor dolgozz. Az számít, hogy te mit akarsz. Ha olyat fogsz csinálni amit más szeretne, hogy csinálj az úgysem fog úgy menni ahogy kell és nem fogod élvezni.
3. Milyen elvárásokról beszéltünk egyébként? Mert én eddig csak a pénzt láttam itt leírva, de azért ne ez legyen már a mérce.. neked komolyan olyan lány kellene aki a pénzed miatt lenne veled? Mert oké, van ilyen is, de azért az emberek 98%-ban nem ilyenek.
Tapasztaltál te valaha ilyesmit, vagy a kapcsolatod tökéletesre sikeredett, mert pont olyanba botlottál?
Ez a baj ezzel a világgal. Idejövök feltenni egy rohadt kérdést, mert érdekel a véleményetek. Utána jöttök a siránkozással. Magyarországról tényleg menekülni kell, mert szétszedtek xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!