Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolsz, a mai lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, a mai lányoknak tényleg nagy igényeik vannak, vagy inkább alul választanak legtöbben? 20F

Figyelt kérdés

Melyik érvényesül leginkább? Láttam olyat is, ahol a nőnek alig volt igénye a csávó felé. De vannak, akik viszont mindent elvárnak. Nekem még csak most lett érettségim, és a jogsit csinálom éppen. De mindenképp tovább akarok tanulni, és sokkal többre vinni. Részben talán emiatt is.

Volt egy olyan csaj az életemben, aki elvárt volna mindent. Akkoriban még tanultam, és jogsim sem volt. De pénztől kezdve mindent elvárt volna tőlem.

Neked mi a személyes tapasztalatod? Ennek tudatában én nem fogok ennyivel megállni..

2024. júl. 4. 20:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Akkor gondolj, amit akarsz. Legyen így. De nem hiszem el, hogy egy tapasztalatot és véleményt alig lehet kapni idehaza, mert olyan felfogása van az embereknek.

Nehéz leírni saját tapasztalatot esetleg? Vagy neked tényleg nincs ilyen téren? :D

2024. júl. 4. 21:17
 12/25 anonim ***** válasza:
38%
Te debil vagy.
2024. júl. 4. 21:19
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem megnyugtatást és puszikát kértem b meg, hanem a saját tapasztalatod.
2024. júl. 4. 21:19
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
🤣🤣🤣
2024. júl. 4. 21:21
 15/25 anonim ***** válasza:

Najó, ez a 21. század, miért kellene egy nőnek "lefele választani"-a??? Régen ott volt a társadalmi nyomás, hogy "kelj el" 20 évesen, akkor már kb szülj gyerekeket, rendeld magadat alá az uradnak, aztán függj tőle, szolgáld ki, főzz, moss, takaríts. Közben a pasinak van szüksége az ingyen cselédre, nagyobb mértékben a szexre, meg az utódlétrehozásra, gondozásra...

Manapság szerencsésebb esetben egy nőt támogat a családja a továbbtanulásban, kulturálódásban, él tárasasági életet, nem kell "azonnal lepetéznie". Mégis hova siessen lefele választani? Minket a szexuális vágyak sem feszítenek annyira, mint a férfiak, sokan megvagyunk 1-2 évig is szex nélkül, nem ez határoz meg mindenáron. Ha valakivel össze akarunk jönni, szeretnénk szerelmesek lenni belé, felnézni rá, szeretnénk okosnak, életképesnek tartani, olyannak, aki biztonságot nyújt. Nekem ez nem arról szól, hogy "jogsi, pénz" - kicsit intellektuálisabb dolgok, amellett hogy tartsa fent magát természetesen és éljen jó életet - ahogy én is.

Persze vannak nők, akik az önállósodást és a társadalmi létrán való feltörekvést nem akarják, csak a jólétet a pasi által, de arra meg azt mondom neked: ha neked ilyen nő kell, ilyenre gerjedsz, ez izgat, akkor fogadd el, hogy te keresel ez aranyásót, valamiért neked az jön be... nem csak ez létezik attól még, hogy valaki számára vonzó férfit keres, nem áll le az első lehetőségnél.

2024. júl. 4. 21:42
 16/25 A kérdező kommentje:

Na végre megérkezett ismét egy intelligens ember, aki tudott normális választ adni.

Amit igazából tapasztaltam, az nem a te általad előadott "intellektuálisabb" dolgokról szólt.

De ennek viszont baromira örülök, hogy még mindig vannak, akik képesek egy normális választ összehozni. Jó kevesen vagytok. :D

2024. júl. 4. 21:48
 17/25 anonim ***** válasza:
62%

én azt veszem észre hogy ami a legfontosabb hogy legyél önálló.

ez alatt azt értem hogy min alib de legyen látótávolságon belül a saját ingatlan.

aztán persze ne legyél túlsúlyos és legyél divatos.

ezek úgymond a beugró tételek.

esély növelő faktor a diploma és vmi olyan hobbi ami izgi csajoknak tánc, zenélés stb...

ezelőtt azt mondtam volna hogy a kocsi is előny. de most hogy az állam ingyenessé tette a jogsit ez el fog kopni és alap lesz ez is.

a léc magasan van nem kétség, de az is igaz hogy sok kidolgozott testű lány van.

arcra azért már nem olyan sok a szép.

de az tény hogy ha ők heti több órát szánnak edzésre akkor nyilván akarnak vissza kapni vmit.

csak hát az a szitu hogy a pasik top 10% ra hajt a nők min 95% . ebből csak 1 vmi lesz jó sok macskás néni és önmagát sajnáltató incel szerencsétlen.

de hát ez van srácok.

2024. júl. 4. 22:14
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon sokszor azt látom, hogy a nőkben van egy nagyon erős idealizált kép a férfiakról, hogy milyennek kéne lenniük külsőre-belsőre. Ezt most nem részletezném ,de tényleg hajmeresztő némelyik.

Aztán ez gyorsan le is dől, ki is borul egy jól elkapott pillanatban elsütött bóknál. Ha tényleg megfogod a nőt valamivel, onnantól kezdve nem érdekli, hogy mennyire illesz bele az idealizált képébe. Nem is szabad komolyan venni az igényeiket, mert képtelenség megfelelni. A lényeg, hogy az összkép legyen többé-kevésbé rendben.

2024. júl. 5. 09:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy sokan magasabb elvárásokat támasztanak, ami nem feltétlenül baj (minek is kellene olyan emberrel összejönni, aki nem vonzó számunkra?), kevés olyan lányt, nőt ismerek, aki alulválasztott volna.
2024. júl. 5. 10:09
 20/25 A kérdező kommentje:
Ennyi, kész. Kaptam elég fasza véleményeket, és engem ez érdekelt. Dolgozni fogok azon, hogy sokkal több legyek, mint egy átlag.
2024. júl. 5. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!