Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban is teljesíthetetlenek a nők elvárásai?
Nem teljesíthetetlenek többségünknek
A kérdés az hogy akarjuk e ezeket az elvárásokat teljesíteni?
Egyre kevesebben, nagyon megalázó férfiként élni
Hát a legtöbb nőnek hányingere van az ilyen “szexhez jutni” kifejezésektől, ugyanis nem csak egy db hús vagyunk.
Amúgy Julinak is más az elvárása is Katinak is.
2#
Én egyedülálló nőket nem ismerek
Férfiakat annál inkább, és ők tényleg egyedülállók
Nem tudom, nekem egy incel férfi ismerősöm sincs. Még a 130 kilós csávónak is volt menyasszonya, meg barátnői. Volt igen akiknek nehezebb volt, volt aki 5 évig szingli volt, de most pl baráti körben én vagyok szingli 2 éve nőként, és a férfi ismerőseim mint foglaltak az is, aki 5 évig eddig nem volt.
Ez csak a gyakorisok agymenése
Igen,egyre nagyobb elvàràsok,és lassan csak ez számít..
Szégyen hová lett ez az ország...
Egyáltalán nem teljesíthetetlenek. Sokkal több ember van párkapcsolatban, mint egyedül. Az egyáltalán nem releváns, hogy itt mit adnak elő mindennap némely alsópolcos buta trollok.
Egyáltalán nincsenek szuperképességeim, nincs még csak olyan belső lelkivilágom sem amire egy nő vágyhatna, de mégis van olyan nő (jelenleg is) akivel össze tudnék jönni legalább egy kalandra..
Tudom, hogy könnyebb hibáztatni a világot, mint magunkba nézni.
"nincs még csak olyan belső lelkivilágom sem amire egy nő vágyhatna"
Pedig a nok azt mondjak, hogy nekik ez a legfontosabb.
"mégis van olyan nő (jelenleg is) akivel össze tudnék jönni legalább egy kalandra"
Pedig a noknel a "kaland" meg nehezebben osszehozhato, mint a parkapcsolat. A kalandhoz meg fullosabb faszinak kell lenni.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!