Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban is teljesíthetetlenek a nők elvárásai?
"Anyuci majd megcsinálja"
Anyuci a stiglickertben, 2 meter melyen. Szoval akkor ki csinalja meg?
40F incel
Mindannyian tudjuk, felesleges általánosítani, mert sem a nők, sem a férfiak körében nem azonosak az elvárások.
Ami a nők esetében mégis szinte mindenkire igaz: csak akkor van potenciálisan esélye egy férfinek, ha a férfi magasabb, mint a nő.
Azt hiszem, ezzel univerzálisan egyetért kb minden nő.
És akkor jönnek a specialitások, amik teljesen diverzifikálják az elvárásokat.
Alapvetően csíkos a csíkossal, pöttyös a pöttyössel elv működik, ez még viszonyleg egyöntetű a legtöbb nőben, azonban ezt már nagyon sok férfi nem képes teljesíteni, s nagyon sok nő nem ismeri fel, hogy ez az igénye.
20. “Szerinted a szüleik nevelik a gyerekeket, akik olyan mintákat tanultak meg, ami már nem alkalmas az életre. - Én pedig úgy értem, a mai korban élt életre. Azaz a régi sémák akadályozzák a mai normáis életet és értékrendet.”
Nem értem mi a vita tárgya, én ezzel nem mondtam ellentéteset.
“Most miért keverted ide a nőket? Csak nekik rossz a házasságuk? És az anyagiak hogy jönnek ide?”
Úgy jön ide, hogy kifejezetten rossz kapcsolatokban nőnek fel a gyerekek. Az anyagiak a legfőbb ok, amiért nem válnak el emberek, annyit nem keresnek hogy külön el tudják magukat tartani.
20
Baromság.
Normaliseknál 20-30 éve sem házi cseled volt a nő. Sőt, isner K bőven 70 feletti parokat, ahol a férfi is főz, mos, takarít.
Teljesen meg még nagyon sokáig nem fog eltűnni a régi beidegzodes, mert a férfiaknak előnyös.
"Ha sikerül érzelmeket kiváltanod férfiként egy nőben, nyert ügyed van"
Az incel kerdesek alatt 200 valaszon keresztul agonizalnak es tobzodnak. Nyert ugy? :)
40F incel
Azok a nők élnek boldog párkapcsolatban, akiknek csak épp annyi elvárásuk van a férfi felé, ami mellett annak van ideje és kedve törődni velük.
Az átlag nők elvárásai nem nagyok, csak annyira részletekbe menőek sokszor, hogy egy kicsit is önérzetesebb férfi egy idő után veszi a kalapját.
Nem tudok minden nő nevében írni logikusan, de ha ennyire érdekel szerintem van jó pár nő akinek az igényei irreálisak a férfiakkal szemben. Viszont ez kölcsönös. Akad olyan férfi nem egy és nem kettő akik lehetetlent várnak el a nőktől.
Nem kéne velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!