Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért irreális elvárás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irreális elvárás egy pasitól, hogy nem akar 80+ kgos barátnőt?

Figyelt kérdés
júl. 9. 07:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%

Mert most mindenki body + és PC és a kis 🐖 önbecsülését nem szabad rombolni.

Pedig az tény hogy ha nem áll a cerka akkor ott vége a dalnak.

júl. 9. 07:26
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Senkit sem érdekel, hidd el. Tudom hogy néha jól esik egy kicsit úgy érezni hogy a világ ellened van, de ez pont nem olyasmi ami akár csak hozzávetőlegesen is probléma lenne. Max azt mondják az emberek hogy nem kéne bsztatni a kövéreket, azt viszont senki sem akarja megszabni hogy neked hová/kibe kell tenned a farkad.
júl. 9. 07:34
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez nem elvárás. Én is voltam 83 kilo, és tudtam hogy változtatnom kell magamon, mert saját magammal sem voltam megelégedve, ezáltal nem is vártam el mástól. Az viszont, ha valaki a 80+ kilós embereket degradálja és sértegeti nem értettem soha, hisz vannak olyan emberek akiknek ez tetszik.

Mindenki olyan párt válasszon magának akihez vonzódik, ha nem tetszik neked valaki nem kötelező ismerekedned vele! Nekem sem tetszenek a túlsúlyos férfiak, de nincs velük semmi problémám.

júl. 9. 08:32
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Átlag súlyú pasitól nem irreális.
júl. 9. 08:36
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki olyan társat akar magának, amilyet csak szeretne. Kérdés hogy majd megkapja-e.

Nálunk is dolgozik egy kb 130kilós, 160mély srác. Neki a pici, vékony szőke csajok tetszenek. Várja az igazit, 44 éves és még szűz. Remélem érted mire gondolok. :)

júl. 9. 08:57
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
Semmilyen elvárás nem irreális, viszont ez nem feltétlenül áll egálban azzal akit meg is tudsz kapni. Ezt nem elfogadni, ezen őrjöngeni és a nőket okolni, na az irreális elváráson alapul!
júl. 9. 09:54
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem az, én is csak 70 vagyok, azért nálam ne nyomjon már többet. (főleg ha egymagasak vagyunk)
júl. 9. 09:56
 8/21 anonim ***** válasza:
59%

Itt van 1-2 személy, aki állandóan az általad megjelölt kategóriát akarná magának.

Általában amúgy az átlagos/vékony testalkat a nyerő ma már.

júl. 9. 20:15
 9/21 anonim ***** válasza:
48%

Mindenkinek a szép és a vonzó kell! Mivel ezekre nagy a kereslet, így aki a sor végén áll, nem biztos hogy hozzájut. A sorban mivel kerülhetsz előre? Iskolai végzettség, intelligencia, jó kommunikáció, humor, sportos test/vonzó külső, és igen, van egy réteg akinél a pénz, de én inkább azt mondom, legyél életképes.

Saaaaajnos ezekért tenni kell, és ki mit tud kihozni önmagából. A legegyszerűbb, bárki által megugorható opció a konditerem. Ehhez sok ész nem kell, inkább csak kitartás. Nem hiába vannak tömve a konditermek sem. A diploma már neccesebb, és ne tévesszen meg senkit, az önmagunkon végzett személyiségformáló változtatások a legnagyobb kihívások. Sok sikert egy 165/54 cuki-muki édi, csinos, formás, szexéhes és házias, beléd fülig szerelmes nőhöz! :)

júl. 20. 11:14
 10/21 anonim ***** válasza:
46%
160 meg vagy 175 centi eseten nem ugyan az a 80 kilo..
júl. 20. 17:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!