Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irreális elvárás egy pasitól, hogy nem akar 80+ kgos barátnőt?
Figyelt kérdés
júl. 9. 07:24
11/21 anonim válasza:
A 80kg már pont az a kategória amikor magasságtól függetlenül tehénnek számít egy nő.
12/21 anonim válasza:
Mindenki olyan pár választ, amilyet szeretne. Semmilyen elvárás nem irreális, csak aztán nem kell hisztizni, hogy nem találsz senkit. Én azt találom viccesnek, hogy amikor 80 kgs voltam (betegség miatt) akkor egy csomó pasi észre sem vett. Egyedül a férjem, ő akkor szeretett belém. Aztán elkezdtem jobban kezelni a betegségem és már lefogytam, csinos, vékony, c kosaras mellek maradtak. Hirtelen az összes ilyen nyíg, hogy olyan nőt akar mint én, de nem talál. Hát sajnálom, talán beljebb kellett volna nézni, és akkor nem egyedül lennének. Nyomorékok.
13/21 anonim válasza:
#12 Látom mély nyomott hagyott benned, hogy az igénytelenséged miatt nem voltál vonzó. (Igen, az is igénytelenség ha nem foglalkozol a betegségeddel.)
14/21 anonim válasza:
Persze, hogy hagyott nyomot, mert mivel az orvosok hülyeségeket mondták, időbe telt kitalálni, mi működik a betegségemre. Meg szerencse, hogy beszélek angolul és tuftamolvasni angol szakirodalmat. De én legalább felül emelkedtem rajta. Az incelek meg itt sírnak, hogy nem jut nekik nő. Őket semmi sem állítja meg abban, hogy dolgozzanak magukon.
15/21 anonim válasza:
#14 Én ezt megértem, örülök is neki hogy találtál rá megoldást.
De akkor se értem miért vannak ilyen heves reakcióid, hisz amúgy is van párod.
16/21 anonim válasza:
Mármint, leirtam a tapasztalataimat és a véleményemet, mire igénytelennek hívtak. Ahogy Taylor Swift mondta, As a woman you cannot react, only overreact.
17/21 anonim válasza:
#16 Már ne haragudj, de te kezdtél egyből nyomorékozni meg incelezni embereket. :D
18/21 anonim válasza:
Milyen igaza is volt!
Teljesen egyetértek vele.
A fiúcskáknak csak a külső számít. A férfiak ettől beljebb is néznek. Ezért lehet most C kosaras, magabiztos, öntudatos bomba csajuk.
19/21 anonim válasza:
Én nem akarom feszegetni, ki hogy néz ki. De aki szerint a külső nem fontos, vagy épp azt állítja, hogy nekünk csak az a lényeg. Az vagy hülye vagy megkeseredett.
20/21 anonim válasza:
Itt nem az a baj hogy te nem akarsz 80+ ős nőt hanem hogy te mit tudsz nyújtani.
Magas vagy sportos adsz magadra?
Van valami megjelenésed?
Ha igen akkor jogos az elvárás viszont ha nem akkor sose fogsz találni magadhoz való lányt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!