Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért irreális elvárás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irreális elvárás egy pasitól, hogy nem akar 80+ kgos barátnőt?

Figyelt kérdés
júl. 9. 07:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

Én sosem akartam ilyen nőt, soha nem is volt. Azért ne hogy már hősöket kreáljunk a kövér nőkből, meg áldozatnak állítsuk be! Baszki! Én 36 éve sportolok folyamatosan, nem eszek szemetet, adok a ruházatomra, a külsőmre.

Beszélek 4 nyelvet, van 3 egyetemi diplomám. Az egész életem szervezett, a fontos marginális témákban céltudatos vagyok. Olvasott, tájékozott, világlátott. Kicsit unalmas már ez a lepontozgatás a kövérség, a kövér külsőt bírálók témában. Itt nem mi vagyunk frusztráltak, hanem azok, akikben feldolgozhatatlan érzés alakul ki akkor, amikor a külsővel foglalkozó téma vagy komment merül fel. Miért is? Mutass már egy tanulmányt arról, vagy húzd rám azt, hogy akiknek fontos a külső, azok lelkileg szegények na meg felszínesek. Csak kérdezem! Kinek egyszerűbb párt találni? Annak akinek minden mindegy, vagy annak akinek fontos a külső, a belső, az intelligencia, a céltudatosság stb? Attól hogy egy nő vékony és jól néz ki, nekem mindig is kevés volt. Na erre varrj gombot! Felszínesség mi? Vagy amíg a kövér emberek bacnak arra hogy mit zabálnak, meg nyomják azt a szr energiaitalokat meg a tésztát, meg a sok mű kaját meg italokat, addig vannak emberek, akik másban gondolkoznak. Nem divatból, hanem agyból. A pajzsmirigy betegségekre meg nem kell fogni mindenkinek, mert ez szánalmas önbecsapás.

Képzeld, az edzőteremben látok kövér embereket, és minden tiszteletem az övék. Képzeld, én úgy edzek, hogy az ég világon semmi "étrendkiegészítőt", fehérjét, kreatint stb. nem fogyasztok. Aztán látom hogy egy Spar-ban milyen ipari hulladékokat és milyen mennyiségben vásárolnak emberek, családok. Én lennék az igénytelen? Elfogadom, mivel a mások oldalt képviselem, csak azért meg kell nézni ki mondja kinek és mit. A nagy elfogadás sem arról szól ami pozitív irányba vinné a társadalmat, annak csak egy szerepe van, hogy az egyén szintjén elkezdve romboljon. Hogy ezt megértsd, oda rendszerben kellene látni és gondolkodni, de ez már egy olyan kérdés, ami nem gyk szint.

nov. 1. 14:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!