Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként melyik dolog miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként melyik dolog miatt lenne offos egy férfi?

Figyelt kérdés
Csak nőknek szól a kérdés

#alap #Rajtvonal
ma 09:50
A kérdező szavazást indított:
Ha nem diplomás
Ha nem vékony testalkatú hanem mondjuk 180/100
Ha nincs jogsija meg autója
Ha nem keres többet 300 ezernél
Ha nem magas
Egyéb; leírom a válaszban
18 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem keres többet 300 ezernél. És NEM a pénz miatt. 36 éves vagyok, ha egyedülálló lennék, korban hozzám illő 40 körüli férfit keresnék. Mai világban ha valaki nem keresi meg a 300at 40+, amit már tényleg minden munkakörben megadnak, az építkezéseken feketén kb nem lehet embert találni 20ezer/nap alatt, ami havi 400 körül van. Szóval ez nekem arra utalna, hogy semmi ambíció nincs benne, semmit nem haladt előre szakmailag sz elmúlt 20 évben mióta dolgozik. Én mai napig képzem magam, tanulok. Nem lennénk egy hullámhosszon.
ma 10:06
 2/26 A kérdező kommentje:

1

Nem adnak meg minden munkakörben még 300 ezret sem. Én 381 ezret keresek amúgy. De általában ez is kevés a megkérdezett nők szerint. Csak a 6-800 ezer amire rábólintanak.

ma 10:08
 3/26 anonim ***** válasza:
32%
3-4-5
ma 10:19
 4/26 anonim ***** válasza:
71%

1

3

4

ma 10:45
 5/26 anonim ***** válasza:
19%
Akkor válts munkát és keress több pénzt. Nem a világ fog hozzád alkalmazkodni, hanem neked kell a világhoz. Ha annyi időt töltenél azzal, hogy kitaláld, mivel keress több pénzt, mint amennyit itt gyakorin vergődsz, már milliomos lehetnél :)
ma 10:48
 6/26 anonim ***** válasza:
26%

1-es vagyok. Én 650-750 nettót kapok(jutalék függő)+cafeteria,13. havi bér.

Nincs diplomám, sajnos, érettségi után el kellett kezdenem dolgozni, felvettek egyetemre, de elkezdeni már nem tudtam.

Vidékről származom, beláttam, hogy ott ülhetek egy kasszában minimálbérért életem végéig, elköltöztem külföldre pár évre gyűjtögetni.

Közben nyelveket tanultam keményen, háromból nyelvvizsgát tettem (magyar sem anyanyelvem, volt férjemtől tanultam), további 2 nyelven is jól beszélek, csak nincs vizsgám.

Budapestre költöztem pár éve és sikerült olyan munkahelyet találni multinál, ahol értékelték a nyelvtudást, nem kérték a diplomát.

Azt akarom csak ezzel mondani, hogy nem úgy születtem én sem, hogy jól kerestem. 20 évesen nekem kellett eltartanom a beteg anyukámat. Viszont mindig mentem előre, ha valahol nem voltak opciók, mentem másik országba, stb. Nem értenénk meg egymást egy olyan férfivel, akinek minden jó úgy ahogy van, nem törekszik a fejlődésre, abszolút nem a pénzről szól. Egyszerűen kiidegelnénk egymást gyorsan.

ma 10:57
 7/26 anonim ***** válasza:
32%
2: Ahhoz, hogy valaki téged válasszon, valamiben jeleskedned kell. Ha pénz nincs, muszáj személyiségre és külsőre gyúrnod!
ma 10:57
 8/26 A kérdező kommentje:

6

Nagyon könnyű beazonosítani téged a gyakoris válaszaid alapján. Az életfelfogásunk az teljesen más. Ez nem azt jelenti hogy bármelyikünknek igaza van!

ma 11:01
 9/26 A kérdező kommentje:

7

A jó személyiség az adott!

ma 11:06
 10/26 anonim ***** válasza:
41%

Ha férfiatlan.

Akkor nem tudok hozzá vonzódni, pl nem érzem magam biztonságban mellette, még nekem kéne verekedni.

Férfiatlan az is ha anyuci pici fia és a mama szava szent, ez gyerekes.

Ugyanúgy gyerekes amikor felezgetni akar, mert irigy. Attól fél hogy nehogy kihasználjam.

Dolgozni kell magán az embernek, el kell menni pszichoterápiába.

Nem kell hogy diplomás legyen, de fel tudják rá nézni, tehát ne legyen butább nálam.

Nem tetszik ha valaki gyerekellenes, ha önző, irigy.

ma 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!