Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként melyik dolog miatt lenne offos egy férfi?
1
Nem adnak meg minden munkakörben még 300 ezret sem. Én 381 ezret keresek amúgy. De általában ez is kevés a megkérdezett nők szerint. Csak a 6-800 ezer amire rábólintanak.
1-es vagyok. Én 650-750 nettót kapok(jutalék függő)+cafeteria,13. havi bér.
Nincs diplomám, sajnos, érettségi után el kellett kezdenem dolgozni, felvettek egyetemre, de elkezdeni már nem tudtam.
Vidékről származom, beláttam, hogy ott ülhetek egy kasszában minimálbérért életem végéig, elköltöztem külföldre pár évre gyűjtögetni.
Közben nyelveket tanultam keményen, háromból nyelvvizsgát tettem (magyar sem anyanyelvem, volt férjemtől tanultam), további 2 nyelven is jól beszélek, csak nincs vizsgám.
Budapestre költöztem pár éve és sikerült olyan munkahelyet találni multinál, ahol értékelték a nyelvtudást, nem kérték a diplomát.
Azt akarom csak ezzel mondani, hogy nem úgy születtem én sem, hogy jól kerestem. 20 évesen nekem kellett eltartanom a beteg anyukámat. Viszont mindig mentem előre, ha valahol nem voltak opciók, mentem másik országba, stb. Nem értenénk meg egymást egy olyan férfivel, akinek minden jó úgy ahogy van, nem törekszik a fejlődésre, abszolút nem a pénzről szól. Egyszerűen kiidegelnénk egymást gyorsan.
6
Nagyon könnyű beazonosítani téged a gyakoris válaszaid alapján. Az életfelfogásunk az teljesen más. Ez nem azt jelenti hogy bármelyikünknek igaza van!
7
A jó személyiség az adott!
Ha férfiatlan.
Akkor nem tudok hozzá vonzódni, pl nem érzem magam biztonságban mellette, még nekem kéne verekedni.
Férfiatlan az is ha anyuci pici fia és a mama szava szent, ez gyerekes.
Ugyanúgy gyerekes amikor felezgetni akar, mert irigy. Attól fél hogy nehogy kihasználjam.
Dolgozni kell magán az embernek, el kell menni pszichoterápiába.
Nem kell hogy diplomás legyen, de fel tudják rá nézni, tehát ne legyen butább nálam.
Nem tetszik ha valaki gyerekellenes, ha önző, irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!