Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként melyik dolog miatt lenne offos egy férfi?
Ezek közül önmagában egyik sem kizáró ok, viszont hátrány lehet.
A párom amúgy a fentiek közül egyikben sem hasal el (néhány hónapja még ez nem volt igaz, azóta lett diplomája meg munkája, de már előtte is együtt voltunk). És én is hozom ezeket (meg minden mást is, amit "elvárok")
2.
Nem rábolintanak, és nem megkérdezett nők.
Nem interjút készítettél, csak itt visítottál a gykn hogy miért nem elég a 380.
Ha bárki is rábolintott volna, most nem kérdeznél marhaságokat mert nem lennél egyedül.
Nekem a legnagyobb Red flag ha valakinek a pénz a legfontosabb, és ez te vagy.
Mi nők meg viseljük el az aranyásózást, azért mert neked kisebbségi komplexusod van.
Téged zavar a fizetésed elsősorban.
Nem kell full vékonyak lenni, a 100 kiló meg nem mindegy, hogy hájas vagy izmos.
Jogsi nálam alap, auto előny.
Azért egy 400-at keressen.
Ha nálam nem magasabb, akkor nem oké, magas előny.
10
Én nem keresem a konfliktust. Verekedtem kb 6x a 35 évem alatt. Szóval ha bele kerülök akkor nem futok el. De csak úgy nem keresem a bajt hogy egy nő melettem azt higyje valami erőszakos pöts a kanja.
Anyukám már nem él. De nekem màr 12 évesen se lehetett semmit mondani.
Nem vagyok irigy. De
1, ingyen nem lakhatna senki a lakásomba
2, kaja , szórakozás , sport stb dolgainak költségét se fizetném
3, nem hívnám meg minden egyes nap étterembe , programokra stb
Diploma az neked egyenlő a nem butább nálad jelzővel? Mert nekem 130 körül van az IQm de a legmagasabb végzettségem az érettségi. Szerintem nem az iskola adja az észt.
Nem vagyok gyerekellenes de nincs tapasztalatom velük. Sajatom nem lesz mert túlkorosnak érzem magam. Partnerem sincs és az anyagi lehetőségeim sem jók hozzá. Más gyereke meg nyilván szóba sem jöhet. Ezért csak gyerektelen nővel ismerkednék.
12
Engem zavar csak? Akkor a kérdéshez csatolt szavazásban miért a pénzes rész kapott a legtöbb szavazatot? 🤣
A 300k alatti fizu.
Én magam 450-et keresek (netto), szeretném ha legalább nagyságrendileg hasonló lenne a fizunk legalább, és nyilván félretenni se ártana közös célokra.
(Gyereket nem akarok, ha akarnék akkor inkább 450-500-at várnék el, mert a gyes/gyed összege vicc)
30N
“kaja , szórakozás , sport stb dolgainak költségét se fizetném”
Most elképzelem ahogy kifizettetem a párommal a doboz maci sajtot bevásárlás után, hát nehogy már én fizessem a kajáját. :D
16
Ne viccelj mar! Ha 400 at adtam volna meg! Az is le lett volna szavazva. Még általad is! Mert pont most írtad hogy annyit keressen minimum mint te ami 450. Akkor miért mellèdumázol hogy azért vezet a szavazás mert 300 alattit írtam? Hiszen a 400 nàl is ugyan ez lenne a helyzet.
17
A poénkodással akarod elterelni a figyelmet arról, hogy bizony vannak nők akik jönnek azzal hogy drága a smink , fodrász , kondi stb és ha a pasi akarja hogy igényes legyen (önmagára ) akkor fizesse neki ezeket a dolgokat.
“ Mert pont most írtad hogy annyit keressen minimum mint te”
Nem, nem írtam ilyet. Azt írtam, hogy szeretném ha legalább nagyságrendileg hasonló lenne a fizunk. :) A párom jelenleg 390 körül keres (havonta változik pótléktól függően).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!