Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként férfi vert már át úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként férfi vert már át úgy hogy sikeres férfinek hitted aztán kiderült nem is az?

Figyelt kérdés

Az összes insta, facebook stb. fotói alapján és élőben is a megjelenése azt sugallja hogy ő valami sikeres vállalkozó vagy felsővezető stb. Ami talán figyelmeztető jel lehetett volna hogy autós képe sehol nincs, és találkozáskor sem volt soha kocsival, de valahogy a többi körítés ezt valahogy olyan jól elrejtette, hogy nem tűnt fel.

Aztán jött a "sokk" hogy messze nem egy sikeres pasi.

De az öltözködése, stílusa, kiegészítők ruháján, órája stb.ahogy beszél meg minden az megdöbbentő.

máj. 8. 10:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Nem, nem egy amerikai filmben élek.

Ja, meg olyan stílusú pasival, mint amilyenröl beszélsz (öltönyben órával pózolós - hányadék), amúgysem randiznék.

32N

máj. 8. 10:10
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy nincs autója, még nem jelenti azt, hogy nincstelen. Simán lehet jól szituált és lehet neki munkahelye ettől függetlenül.
máj. 8. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
46%

Volt ilyen.

Felnéztem rá, szerelmes voltam.

Amikor összejöttünk, 1 év alatt kiábrándultam teljesen.

Egyszerűen túl sok volt a férfiatlan tulajdonsága.

máj. 8. 10:20
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Mióta randiztok, tetszik neked egyáltalán? Nem kérdezted mivel foglalkozik?
máj. 8. 10:23
 5/12 A kérdező kommentje:

# 3

neked hogy volt a kiábrándulás?

mik derültek ki?

máj. 8. 10:25
 6/12 A kérdező kommentje:

# 4

külsőre és személyiségre is nagyon vonzó.

És ahogy kommunikált az jött le hogy ő valami kifejezetten jó egzisztenciájú férfi közben meg teljesen átlag, úgy értem keres nettó 300-400 ezret.

Vidéki kisváros.

máj. 8. 10:27
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
De tetszik, zavar, hogy annyi a bevétele, nem akar többet keresni?
máj. 8. 10:30
 8/12 A kérdező kommentje:

# 6

nem tudom, úgy összezavart ez.

Nem az zavar hogy annyi a bevétele, hanem úgy furcsa ez a nagy ellentét az anyagilag átlagos élete és a között ahogy kommunikál, ahogy kinéz. Jaj olyan nehéz elmondani.

Szóval próbáld meg elképzelni hogyan reagál az élet dolgaira, hogyan beszél egy átlagos srác aki keres nettó 300-400 ezret és hogyan egy olyan férfi aki havi milliókat keres.

És képzeld el ő olyan mint ez az utóbbi, de a havi nettó 300-400 ezres fizuval.

máj. 8. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne furcsa? Egyedül azért mert sztereotípiák szerint élsz, megítéled az embereket pénz és diploma szerint és most kaptál egy fejbekólintást, hogy egyiken se múlik kicsoda milyen.

Én már találkoztam gazdag semmirekellővel, butával és szegényebb céltudatos okos emberekkel is, ezek szerint te még eddig nem és azért furcsa.

Azon múlik egyes egyedül, hogy neked elég-e a kereset, tetszik-e nagyon és hogyan viselkedik veled.

Ha normális hozzád, megadja a kellő tiszteletet, akár idővel belédszeret és te is belé én nem látok problémát. Döntsd el, hogy micsoda fontos neked és aszerint cselekedj.

máj. 8. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne egy kevésbé tanult, iskolázott ember is annyira értelmes, művelt, tájékozott a világ dolgaiban mint egy magasan iskolázott jó beosztásban dolgozó?
máj. 8. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!