Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam álmaim férfijével, de mikor kiderült milyen sikeres az életben elszúrtam! Helyrehozható? Ötletek?
Figyelt kérdés
Össze-vissza beszéltem, annak akartam látszani, aki nem vagyok, a pasi teljesen furcsán nézett rám, szertintem komplett elmebetegnek hitt2015. okt. 24. 23:27
1/8 anonim válasza:
Valld be neki őszintén, ahogy nekünk. Egyébként ilyen mindenkivel előfordul, aztán tanul belőle.
2/8 A kérdező kommentje:
**férfijával
2015. okt. 24. 23:30
3/8 A kérdező kommentje:
De azt se tudom hol kezdjem
2015. okt. 24. 23:30
4/8 anonim válasza:
Mi lenne ha az egész sztorit leírnád,és nem rébuszokban beszélnél ...
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Egyáltalán nem ez volt, de nem magyarázkodás céljából írtam ki a kérdést! Egyebkent, hogy sikeres hosszabb ido utan derult ki,es elotte is ezt ereztem
2015. okt. 24. 23:49
6/8 anonim válasza:
Figyelj csak nincs ebben semmi. Főleg ha csak annyi történt hogy picit túloztál a hátteredet illetően. Ez velem is előfordult. A lány az 5. randin mikor eljött hozzám akkor könnyes szemmel bevallotta hogy bizony ő hazudott nekem mert semmiféle gazdagságról szó sincs a családjában. Csak nem akarta elveszteni a társaságom azért találta ki. Mondjuk tudtam mert mikor megismertem akkor lenyomoztattam róla mindent. Tehát nem volt meglepő.
Azt mondják a legtöbb kapcsolat csalással és hazugsággal ér véget tehát célszerű úgy is kezdeni.
7/8 anonim válasza:
Én is már lassan 1 éve beszélgetek egy lánnyal, akiről csak nem rég derült ki, hogy milliomos, mert résztulajdonosa egy amerikai autógyárnak. Ráadásul osztályelső, egyetemre jár, kib.szott okos, ért vagy 1000 féle dologhoz, és gyönyörű. Nem is értem sokszor, hogy mit akar tőlem, de az biztos, hogy hatalmas szerencsém van vele, mert olyan, mint ő, tuti nincs még egy. Csodálatos lány. Egyébként engem egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire sikeres az életben. Akkor is szeretném, ha nem lenne pénze. Először amúgy engem zavart is egy kicsit, mert azt hittem, hogy rá is rossz hatással van a pénz, de ő baromi jól tudja kezelni, és nem hódolt be a pénznek. Úgy él, mint egy tök átlagos magyar. Nincsenek arany ékszerei, se drága, márkás cuccai, nem nagyképű. Én se jóképű, se gazdag, se okos nem vagyok, mégis teljesen odavan értem. Csodálatos lány!
8/8 anonim válasza:
#8 nyugi, mindjárt itt a reggel és felébredsz álomországból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!