Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha egy kívülről határozott, magabiztos, sikeres férfiről kiderülne, hogy szubmisszív egy kapcsolatban?
29 éves vagyok, a külvilág számára talpraesett, határozott és magabiztos férfi képét mutatom. A munkám során embereket irányítok, azonban egy párkapcsolatban szeretek egy Nő alárendeltje lenni. Kiszolgálni az élet minden területén, körberajongani és Királynőként bánni vele. Alig találni manapság a domináns Nőt, de hiszek benne, hogy egyszer meglelem a hozzám illő partnert :)
A kérdésem a Hölgyekhez szól, hogy számukra mennyire kiábrándító, ha az ismerkedés során kiderül ez egy férfiról?
Csalódnék, és valószínűleg nem akarnám folytatni a kapcsolatot.
(de én is szub hajlamú vagyok az ágyban, szóval inkább ez lenne a döntő ok.)
Ez általában így van: aki az élet fő területein vezető típus, az az ágyban jobban szeret a másik oldalon lenni.
Nincs ezzel baj, biztosan találni fogsz olyan nőt, aki kifejezetten élvezni fogja veled a dolgokat.
Kizárt hogy találkoznánk 😂😂
Én csak a domináns pasikat vonzom 😏😏
Amugy meg az szerintem hamarabb is kiderul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!