Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként melyik dolog miatt lenne offos egy férfi?
Akkor miért kaját írtál, ha fodrászra meg ilyenekre gondoltál?
21
Kaja is ugyanaz. Pl a csaj oda költözik a srachoz és ugyan úgy eszik .csak egy Ft-ot nem ad bele. Mekkora balek az akinek ennyit megér a szex?
22
Ismerkedj jogsi nélküli férfivel. Aztán fizesd ki neki vagy segíts neki hogy ha megoszlanak a költségeitek… úgy lesz pénze 5-700 ezer a jogsihoz. És máris megkapod a vágyàlmodat.
1: nem számít, nekem sincs diplomám.
2: nem jönnek be a vékony pasik, sem a nagyon kigyúrtak. Legyen egészséges, ne legyen kövér persze, de nem baj, ha erősebb alkatú.
3: nem gond
4: ez mondjuk lehet gond. Ha ideiglenesen van egy szarabb melója, az nem gond, persze ha van jobb kilátása. Vagy ha tanul mellette, az is érthető. 300 azért megugorható, az aldiban is kapsz annyit. Igen, ennél én is többet keresek.
5: én 175 vagyok, ha akkora mint én, az már jó.
Gratulálok, ügyes gyakoris hisztis bingó lett. Pár dolgot kihagytál, pl farokméret, introvertált személyiség.
Hát, mi felváltva vásárolunk és nem fillérezzük ki hogy ki miből mennyit evett 🤷♀️
Nem hinném, viszont vannak helyek az országban ahol nem igazán tudsz közlekedni autó/jogsi nélkül. Ott legpraktikusabb ha mindkét félnek van autója, nem kell mindenhova fuvarozni azt akinek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!