Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként melyik dolog miatt lenne offos egy férfi?
38
Te is fordítva ülsz a volánnál. 🤣 Tudod kik is vezetnek? 70 éves emberek. Meg 6 osztályos Céé emberek. Akik még írni és olvasni sem tudnak. Ehhez méred az érettségit?
A jogsi nélküli emberek 60-70 % ának azért nincs mert nincs pénzük a tanfolyamra, vagy utána autót venni és fenntartani. Nem azért mert nem tudnának vezetni.
41
Teljesen mind1, hogy azert nincs jogsid, autod mert nem tudsz/mersz vezetni, vagy azért, mert nincs ra pénzed. Az autó ma már alap. Nem kell luxus autó, egy egyszerü, közepkategorias, biztonsagos auto az elvaras.
36 (Kérdező) az én korosztályomból sokan pl bő 10 évvel ezelőtt megcsinálták, anno én is 130 valahány ezret fizettem érte.
Én, nem tolta alám senki.
Nekem van A is meg C és D...had várjak már el egy nyamvadt B-s jogsit.
Meg 6-7százezer...elsőre átkell menni 😆.
És nem, nem kell 8 millás kocsi, van már 2 millió alatt is egész jó.
Sok pasi meg akinek ilyen kocsija van otthon él vagy épp a hitelt fizeti 10en évig egy nyamvadt kocsira...saját maga miatt, nem a nők miatt.
Aki nem tud egy kisebb kocsit fentartani meg nem az én emberem, ez ennyire egyszerű.
N 32
43
Persze hogy nem a te embered mert nem gazdag. Aki nem keres minimum 500 ezret az nem tud egymaga fenntartani egy autót meg albérletet stb együtt.
44
De ezzel mi a baj? Akkor legyél te is olyan igénytelen nővel, mint amilyen te vagy férfiban.
43 vagyok.
Kérdező! Nem kell gazdagnak lenni, az emberek jó nagy része nem gazdag és van kocsija.
Én meg még annyi bevételt se várok el senkitől, mint ami nekem van.
Én is fentartottam pár éve az albérletet, kocsit és a gyerekem egyedül...400-at kerestem.
Így gyerek mellett is tanultam, plusz munkát vállaltam hogy ne ott tartsak ahol anno...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!