Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként melyik dolog miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként melyik dolog miatt lenne offos egy férfi?

Figyelt kérdés
Csak nőknek szól a kérdés

#alap #Rajtvonal
nov. 28. 09:50
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
46%

"Tudod kik is vezetnek? 70 éves emberek. Meg 6 osztályos Céé emberek. Akik még írni és olvasni sem tudnak. Ehhez méred az érettségit?"

A 70 éves ember egyszer volt 20 éves is, 6 osztályos pedig biztosan nem vezet, mert a 8 általános a feltétel a jogosítványhoz. Emelett 1-2 milliárd embert kifelejtettél a világból aki szintén vezet.

Köthetjük ehhez az érettséget, így a te olvasatod szerint egy 70 éves ember is érettebb mint te, meg egy "6 osztályos C" is. Ezzel annyira azért nem büszkélkednék. 😀

nov. 29. 04:53
 52/58 anonim ***** válasza:
49%

40.

Te írtad hogy nem hívod meg, nem programotok stb. Pézt kérnél el tőle ha ott lakna.

Oké de akkor visszafelé miért nem érvényes ugyanez?

Ingyen cselédet keresel.

nov. 29. 06:06
 53/58 anonim ***** válasza:
11%

47

Van ám bőven átmenet közted, meg a meszaros szint kozott. Nem vágyunk gazdag pasira. Bőven elég egy netto 8-1M.et kereső férfi, (ennyit keres a vőlegényem jelenleg. Én 650et.) De a körülöttem lévő nők is kb csak ennyit várnak. Ez nem a lölő szint... Ez 5 éve jo pénz volt, most atlag Bp.n, és atlag életet lehet élni kettőnk fizetesevel. Tudunk majd házat venni. Lehet belőle nornalisan élni, minőségi progranokra költeni. Havi 400 ezerből hogyan akarsz barátnőt?

De igen, az is egy igenytelenseg, hogy nem vágysz többre és jó a nyomor.

nov. 29. 06:53
 54/58 A kérdező kommentje:

52

Normális nőnek a gondolataiban nem fordul meg az az életmód, hogy ingyen élni egy férfi lakásában. Ezen gondolkozz el.

nov. 29. 07:24
 55/58 anonim ***** válasza:
Ez a jogsis konteód a legnagyobb marhaság amit az elmúlt években olvastam. :D
nov. 29. 07:40
 56/58 anonim ***** válasza:

Amúgy igen, életemben meg nem fordult volna a fejemben, hogy ha van jogsija a pasinak, az jó, mert, mert"gazdag" ha telt rá:)

18 éves gyerek most ezért fiákmunkázta végig a nyarat, összeszedte a pénzt a jogsira. Jövő nyári diákmunkából meg egy öreg igénytelen kisautót akar venni. Nagyon vidéken élünk, szóval nem flexelésből, hanem hogy tudjon normálisan közlekedni. Ja és lány, nem fiú és marhára nem vagyunk gazdagok. De látod, így is össze lehet 20 éves korra rakni a jogsit és autót.

nov. 29. 07:58
 57/58 anonim ***** válasza:

54

Normalis ferfinek eszebe nem jut penzt kérnie a nőtől azert, hogy odaköktözzön hozzá

nov. 29. 09:09
 58/58 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért az jut először egy jóember eszébe, hogyha lesz barátnője, az napi szinten programozni akar meg kizabálja a hűtőt. A nők többsége NEM ilyen. Szóval akkor vagy azokhoz vonzódsz, vagy így könnyebb megmagyarázni, hogy miért nincs nőd.

Nekem nőként önmagában egyik felsorolt dologgal sem lenne gondom, de azzal már igen, ha az alacsonyabb keresetből az illető nem tudja fenntartani magát vagy a közös életünk lenne egy posvány, mert abból még lejön a hitel, a gyerektartásm, a cigi... meg azért baromira nem mindegy, hogy mentősként nem keres meg ennyit vagy ásótámasztó fizikai közmunkásként Bp-n.

Nekem amúgy ami off:

- taszító arc

- hímsovinizmus, ill. a magát feministának hazudó, igazából a feminizmusból és a patriarchátusból is a fincsi dolgokat kicsemegéző sunyiság

- bunkóság

- agresszió

- hűtlenség

- ápolatlanság

- neveletlenség

nov. 29. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!