Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nektek mik azok a "nagy" elvárásaitok egy férfitól?

Figyelt kérdés
Munkahely legyen az alap? Autó nincs az mennyire baj?
tegnap 22:40
 1/9 A kérdező kommentje:
A külső nagyon fontos nektek egy srácban?
tegnap 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Munkahely alap, nem elvárás. Nyilván ha épp két munkahely között tart pár hét szünetet, az nem gond.

Külsőre jöjjön be, persze. De nem kezdem el fejtegetni, hogy nézzen ki, mert kb semmi közös nincs azokban a férfiakban, akik valaha tetszettek, maximum annyi, hogy egyik se volt bálna. De minden más teljesen random, az arcberendezés, a magasság, stílus, kor, minden. A világos haj, világos szem jön be általában, de barna hajú, barna szemű férfi is tetszett már nagyon.

Személyiségre az az elvárásom, hogy hasonló hozzáállása legyen a dolgokhoz, mint nekem, passzoljon a humorérzékünk és legyen pár közös érdeklődési kör is.

tegnap 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem minden nagyon fontos. Neki is legyen az.
tegnap 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
2-es, miért alap a munkahely? Ha munkahely nélkül is rohadt sok pénzt keres például befektetésekből, lakások kiadásából, akkor miért dolgozzon mellette?
tegnap 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 Azért mert csak.

Miért ne lehetne ez valakinek elvárás?

Legyen jó személyisége, nézzen ki jól, legyen köztünk kémia, legyenek hasonló tervei a jövőre nézve, mint nekem, legyen közös érdeklődési körünk és tudja használni a farkát. Autó meg befektetések engem nem érdekelnek.

tegnap 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért a munkahely tényleg alap.
tegnap 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Még mindig nem magyaráztátok meg, hogy miért alap a munkahely, ha anélkül is rengeteg pénzt keres. :D
tegnap 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
4# Jó, most erre nem gondoltam. De én speciel munkahelyen ismerkedek általában😃 A befektető milliomossal nem tudom, hol ismerkednénk meg.
tegnap 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a legfontosabb, hogy magas legyen és jóképű, a többi kevésbé számít!

30N

tegnap 23:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!