Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nektek mik azok a "nagy" elvárásaitok egy férfitól?
Munkahely alap, nem elvárás. Nyilván ha épp két munkahely között tart pár hét szünetet, az nem gond.
Külsőre jöjjön be, persze. De nem kezdem el fejtegetni, hogy nézzen ki, mert kb semmi közös nincs azokban a férfiakban, akik valaha tetszettek, maximum annyi, hogy egyik se volt bálna. De minden más teljesen random, az arcberendezés, a magasság, stílus, kor, minden. A világos haj, világos szem jön be általában, de barna hajú, barna szemű férfi is tetszett már nagyon.
Személyiségre az az elvárásom, hogy hasonló hozzáállása legyen a dolgokhoz, mint nekem, passzoljon a humorérzékünk és legyen pár közös érdeklődési kör is.
#4 Azért mert csak.
Miért ne lehetne ez valakinek elvárás?
Legyen jó személyisége, nézzen ki jól, legyen köztünk kémia, legyenek hasonló tervei a jövőre nézve, mint nekem, legyen közös érdeklődési körünk és tudja használni a farkát. Autó meg befektetések engem nem érdekelnek.
Nekem a legfontosabb, hogy magas legyen és jóképű, a többi kevésbé számít!
30N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!