Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nektek mik azok a "nagy" elvárásaitok egy férfitól?
Legyen életképes, és kb havi 300k nettó bevétel.
Autó nem érdekel, én gyűlölök autózni szóval ne kelljen nekem is beülnöm, hogy ő autózik-e nélkülem vagy sem, az hidegen hagy. :D
Saját lakás alap? :D az osztán igen
Lakás: 3 szobás, budai, újépítésű
Munkahely: havi nettó 2-3 milla
Autó: SUV, 2-3 éves max, felsőkategóriás, elektromos is jó
Külső: 185-195 cent magasság, 70-90 centi színizom, 20-25 centis férfiasság
Tudás: 2-3 diploma ( Msc ), nyelvtudás ( 2-3 felsőfok )
Több elvárásom nincs.
31N
14
Nem tudom, miért kaptam lepontozást. Nekem is van lakásom. A diploma nekem nem fontos, pedig nekem van 2 is. De az intelligencia fokmérője nem ez. Ugyanakkor, normális nő, nem áll le olyan férfivel, aki nem ott tart anyagilag ahol ő is.
A sok mellédumás hogy ugrott a pontatlanul megírt kérdéshez!🤣
Munkahely alap de hogy fizető munkahely? 😃😍 Nem éppen a 170-350 ezer között fizető munkahelyet tartják “alapnak” azt úgy veszik nem is dolgozik az a férfi. Ők ez alatt a szöveg alatt a minimum 6-7-8 ezer nettó munkahelyet értik!
Vicces hogy a nőknek minden kvázi alap, és mellé mit adnak?
10-15 problémás exet, lelkileg lerobbantként jönnek a kapcsolatba, szüleikkel gázos vagy toxikus a kapcsolatuk. Általában alacsonyak 155-165 magasak, némi zsír is van rajtuk, de nem a jó helyeken. Oké hogy van valami diplomájuk meg utazgattak, és van róluk kép az instán, de igazán projekt menedzserek 4 kiló sminkkel, és mind 5-10 évvel idősebbnek néz ki a koránál.
De persze nekik elvárásaik vannak, hát hogyne!
Szánalmasak a magyar nők.
19, kb semmit, csak a rombolást.
Magyar nő, aki beletesz bármit is egy kapcsolatba?
Ezeket max 1x d.gni érdemes, minden másra kerülendők.
Amelyik tényleg odateszi magát, ahhoz meg ragaszkodik vagy 20 pasas. 1 kihal jön a következő.
De ezek a semmitérő, elkényeztetett, szabad gondolkodó csajok...már a fején látszik messziről, hogy csak tömésre való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!