Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nektek mik azok a "nagy" elvárásaitok egy férfitól?
28#
Még meleg a grízes tészta ? :) Kötélen felhúzom. Nem jössz fel, jó a kilátás ?
A mai nők nem a magyar valóságban élnek hanem álomvilágban. Lehet sokuknak szerencséjük volt és 2013 előtt jutott a családjuk ingatlanhoz de van már egy generáció ( de inkább 2 ) ahol nem jut ingatlan hiába dolgozzák szét a belüket. De persze nekik saját és sokszor TEHERMENTES lakás kell.
Nekem van lakásom, beletartozom a szerencsések közé, de van rajta bankhitel. Amint egy nő ezt megtudja rögtön offol. Persze rögtön fiatalon hitelmentes lakás mi? Ez nyugaton sincs így. Megmaradtak a kommunizmusban agyban a nők. Szomorú.
Az meg hogy felnőni az elvárásokhoz? A nőknek kéne REÁLIS elvárásokat támasztani. Rengeteg nő van egyedül 30-50 között csak mert nem fogja fel hogy nincs audis vállalkozó 2-3 lakással, és 10 millás fizetéssel aki csak és kizárólag őrá vár. De persze álmodozni lehet, javaslom a macskák mielőbb beszerzését!
30
Lehet ám hitelel is venni. Nekem is ugy van. Sajat lakasom.
32
Maximálisan egyet értek
Mindkét cicam nagyon cuki! 😺😺
32N
Alap hogy dolgozzon. Ne 300 alatt keressen. (Nem fogom támogatni, pénzelni, és az én pénzemet se ossza be mire költök. Mindenki a saját pénzét költse.)
Autó jó ha van. Faluban lakok. Nem fuvarozgatom, a vonatra, buszra pedig nem lehet számítani. Sokszor nem jön be a busz, sofőrtől függ.
Külső; Ne legyen dagadt, csöcsös. A fogpiszkáló vékony se tetszik, de inkább az, mint a dagadt.
Legyenek ápoltak a fogai, tisztak a körmei. Ne legyen pállott faszú. Mosakodjon alaposan.
"23-as nem az a baj hogy vannak ( és végre teljesen kulturáltan megfogalmazott ) elvárásaid.
A baj az hogy mennyi. Amit felsoroltál az rengeteg és senki nem fog neki megfelelni."
Köszönöm szépen a kedves aggódást, hogy senki nem fog megfelelni nekem. 8 éve élek stabil párkapcsolatban egy olyan férfival, aki megfelel a "rengeteg" elvárásomnak. Suba a subához, ahogy szokták mondani. Megfelelő helyen kell ismerkedni, így azért könnyebb kiszűrni a hasonló szellemi és értékrendbeli színvonalat.
23-as vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!