Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nektek mik azok a "nagy" elvárásaitok egy férfitól?

Figyelt kérdés
Munkahely legyen az alap? Autó nincs az mennyire baj?
nov. 27. 22:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

28#

Még meleg a grízes tészta ? :) Kötélen felhúzom. Nem jössz fel, jó a kilátás ?

nov. 28. 09:20
 32/41 anonim ***** válasza:
53%

A mai nők nem a magyar valóságban élnek hanem álomvilágban. Lehet sokuknak szerencséjük volt és 2013 előtt jutott a családjuk ingatlanhoz de van már egy generáció ( de inkább 2 ) ahol nem jut ingatlan hiába dolgozzák szét a belüket. De persze nekik saját és sokszor TEHERMENTES lakás kell.

Nekem van lakásom, beletartozom a szerencsések közé, de van rajta bankhitel. Amint egy nő ezt megtudja rögtön offol. Persze rögtön fiatalon hitelmentes lakás mi? Ez nyugaton sincs így. Megmaradtak a kommunizmusban agyban a nők. Szomorú.

Az meg hogy felnőni az elvárásokhoz? A nőknek kéne REÁLIS elvárásokat támasztani. Rengeteg nő van egyedül 30-50 között csak mert nem fogja fel hogy nincs audis vállalkozó 2-3 lakással, és 10 millás fizetéssel aki csak és kizárólag őrá vár. De persze álmodozni lehet, javaslom a macskák mielőbb beszerzését!

nov. 28. 09:23
 33/41 anonim ***** válasza:
37%
32-es teljesen igazad van. Sok nő nem a valóságban él sajnos.
nov. 28. 09:42
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
A saját ingatlan elvárása (pláne tehermentes, wtf) teljesen irreális az átlag ember számára. Legtöbben örülnek ha párban együtt össze tudják rakni az önerőt.
nov. 28. 11:24
 35/41 anonim ***** válasza:

30

Lehet ám hitelel is venni. Nekem is ugy van. Sajat lakasom.

nov. 28. 12:00
 36/41 anonim ***** válasza:
90%

32

Maximálisan egyet értek

Mindkét cicam nagyon cuki! 😺😺

32N

nov. 28. 12:02
 37/41 anonim ***** válasza:
95%

Alap hogy dolgozzon. Ne 300 alatt keressen. (Nem fogom támogatni, pénzelni, és az én pénzemet se ossza be mire költök. Mindenki a saját pénzét költse.)

Autó jó ha van. Faluban lakok. Nem fuvarozgatom, a vonatra, buszra pedig nem lehet számítani. Sokszor nem jön be a busz, sofőrtől függ.

Külső; Ne legyen dagadt, csöcsös. A fogpiszkáló vékony se tetszik, de inkább az, mint a dagadt.

Legyenek ápoltak a fogai, tisztak a körmei. Ne legyen pállott faszú. Mosakodjon alaposan.

nov. 28. 12:03
 38/41 anonim ***** válasza:
84%

"23-as nem az a baj hogy vannak ( és végre teljesen kulturáltan megfogalmazott ) elvárásaid.

A baj az hogy mennyi. Amit felsoroltál az rengeteg és senki nem fog neki megfelelni."

Köszönöm szépen a kedves aggódást, hogy senki nem fog megfelelni nekem. 8 éve élek stabil párkapcsolatban egy olyan férfival, aki megfelel a "rengeteg" elvárásomnak. Suba a subához, ahogy szokták mondani. Megfelelő helyen kell ismerkedni, így azért könnyebb kiszűrni a hasonló szellemi és értékrendbeli színvonalat.

23-as vagyok.

nov. 28. 12:10
 39/41 Grizesteszta ***** válasza:
74%
#28, 31: Latom, orultok nekem!:)En rohadtul nem gyurok a pipakra, de mintha ezen a teren is jobban allnek, mint ti! ( ja, es egy illemtan-lecke: valosagban borzasztoan neveletlen dolog az ember viselt nevevel viccelni, de Gorog Ibolya szerint az user nevekkel sem illik am! )
nov. 28. 12:34
 40/41 anonim ***** válasza:
Hozd fel a kaját az oszlop tetejére, itt összebújva megesszük, úgyis szereted az extrémsportot, még fizet is az e.on érte
nov. 28. 14:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!