Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 40 éves nő miért csodálkozik, ha már a kutyának nem kell?
Adott egy 20 éves csaj és egy srác. Nyilván még az életük elején járnak, egyetemre járnak. A csaj lepattintja a srácot, mondván éretlen, nem lehet felnézni rá, nincs egzisztenciája, terve a jövőre - nem mintha neki lenne - és mivel még fiatal és jól néz ki, ezt ki tudja használni és talál magának sikeresebb faszit.
Közben eltelik 20 év, a srác sokkal sikeresebb lesz, karriert és egzisztenciát épít ki. A felek újra társat keresnek, mert éppen tönkre ment a házasságuk, kapcsolatuk és újra találkoznak.
A srác már gazdagabb és sikeresebb, tehát tökéletesen megfelelne a nőnek, akinek viszont már rendesen megkopott a szépsége és a fiatalsága is odalett.
Miért is van felháborodva, hogy most már rohadtul nem kell a vele egykorú 40 éves, sikeres pasinak, aki már simán talál jobbat, fiatalabbat?
20 évvel korábban a szépségét be tudva váltani lóvés faszira, de ez már nincs meg neki.
Csak mert az ilyen nők siránkoznak, hogy hol vannak a normális pasik, miért nem kellenek a kutyának sem. Ők azok, akik leugatják a 20-as srácokat, hogy milyen alapon támasztanak igényeket, ha egyszer sikeretelenek és csórók, adják lejjebb az igényeiket. Nem kéne esetleg magukba szállniuk és elgondolkozniuk, ahelyett, hogy hisztiznének, hogy a pasikban bezzeg csak a rib*ncook kellenek? Persze tudjuk, hogy az ego sem az évek múlásával lesz kisebb.
Nyilván ez egy sarkított példa, mert vannak bűnronda, elhízott, igénytelen 20 éves csajok és csóró, sörhasas, fogatlan, tróger 40 éves pasik, de most nem róluk van szó.
"Közben eltelik 20 év, a srác sokkal sikeresebb lesz, karriert és egzisztenciát épít ki"
Nem mindenki epit ki karriert es egzisztenciat.
40F incel
"20 évvel korábban a szépségét be tudva váltani lóvés faszira, de ez már nincs meg neki"
Nem akarlak nagyon lesokkolni, de vannak olyan férfiak, minden korban, akik társat keresnek, nem csak egy meleg testet.
Te biztos nem, akárcsak a többi lúzer incel.
Akkor a 20 éves csaj is nyilván egy kölcsönös szereteten, tiszteleten és megbecsülésen alapuló kapcsolatot keres egy sokkal idősebb, pénzesebb pasi személyében igaz? Erről a részről valahogy megfeledkeztél, egyből csak a pasikat emelted ki.
Nem minden 40 éves nőnek ilyen az élettörténete. Mintha csak ez a típus létezne, aki 20 évesen szép és golddigger, aztán lepukkan / megcsúnyul és marad(na) golddigger. Egy francot.
40 éves nő és 40 éves nő között is van különbség. Nekem van olyan 48 éves ismerősöm, akinek, borítékolom, hogy az itt 40eseket fikázó incelek egy része sírva könyörögne, hogy hadd rakja bele a túrós farkát a p...jába, mert olyan igényes, ápolt és csinos. Van, aki meg csak szimplán nagyon pozitív kisugárzású. És a 40esek között is általában azok maradnak hoppon és azok keseregnek, akik 20évesen sem voltak sztárok meg szépek, akik körül mindig zsongtak a párkapcsolatra számba jöhető férfiak (tehát nem évek óta munkanélküli, nem 50 éves, nem 200 kilós)... főleg ha van még fiatal gyerke is. Illetve azok, akik nagyon eligénytelenednek - na, náluk én sem értem, hogy miért bőgnek, hogy hol vannak a normális férfiak, amikor ők meg arra nem képesek, hogy felvegyen a kinyúlt mackó helyett egy szép ruhát és napi 20 percet max. rááldozzanak a hajukra.
"Akkor a 20 éves csaj is nyilván egy kölcsönös szereteten, tiszteleten és megbecsülésen alapuló kapcsolatot keres egy sokkal idősebb, pénzesebb pasi személyében igaz? Erről a részről valahogy megfeledkeztél, egyből csak a pasikat emelted ki."
Mert te is fiú vagy, és nagyon úgy tűnik, hogy bal lábbal keltél, gondoltam, kicsit lenyugszol.
20 éves, akár lány, akár fiú, nem akarom őket megbántani, de az én nézetem szerint még nagyon gyerekek ahhoz, hogy észrevegyék, ha kihasználják őket. Tudom, 18 a korhatár, de egyik nap még azt is megmondják nekik, hogy mikor mehetnek el pisilni, másnap meg már mozogjanak otthonosan a felnőttek világában, készítsenek személyiségelemzést minden felnőttről, akikkel találkoznak, és akik annyit éltek felnőttként, mint ők összesen? Neeem, felnőttebb nők és férfiak ia beszámolnak arról, hogy fiatal naivaként hogy használták ki őket idősebb felnőttek.
"napi 20 percet max. rááldozzanak a hajukra"
Levezeted ezt a rutint?
Ez egy hatalmas, ordas nagy tévhit hogy a kutyának ne kellenének a 40-es nők!
Először is rengeteg 40 éves nőnek van kutyája, macskája ( főleg ha nincs gyerek mert "nem" akart ).
Kellenek ők csak nem azoknak akik nekik kellenének.
Egy dolgozó, magára valamit adó, normális megjelenésű férfi akinek nincs sikere a nőknél, 30-50 között nem egy 40 évest fog választani hanem olyat akivel még lehet családja még akkor is ha nem biztos hogy sikerül.
Miért? Biológia. Egyszerűen a nő és a család megtartása, a faj fenntartása, a gének és még ezernyi dolog miatt a férfiak azt tekintek komoly jelöltnek akivel még lehet gyerek.
Egy 40 évessel ha elkezd ismerkedni még fizikálisan lehet gyereke de nagyon bele kell húzni és az esélyek, orvosilag minimálisak már. Mindig vannak ellenpéldák de 35-ig nagyon meg kell lennie a gyereknek, a felett már necces.
Nem hiába vízválasztó a nőknél a 30 év. Nem azért mert utána ne lennének vonzóak, sőt! Hanem tudják hogy ha pár éven belül nem találnak senkit akkor a KUTYÁNAK se fognak kelleni. Vagyis fognak de nem olyanoknak akiknek szeretnének.
Ha jól néznek ki akkor:
A opció: 18-25 éves tinifiú külsejű, felnyírt hajó 60 kilós tiniChadek de velük nyilván csak titok kufirc lehet
B opció: idősödő elvált jómódú vállalkozónak vagy a szeretője vagy az ágyasa
C opció: lezüllött béna, kövér, hájas 150 kilós ÁJTÍS aki örül bárminek aminek LUKA van.
38F incel
Nem tudom...
Egy hasonló "állapotban" lévő 40-es férfi miért csodálkozik, hogy nem kell senkinek?
Az élet nagy rejtelmei.😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!