Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 40 éves nő miért csodálkozik, ha már a kutyának nem kell?
Adott egy 20 éves csaj és egy srác. Nyilván még az életük elején járnak, egyetemre járnak. A csaj lepattintja a srácot, mondván éretlen, nem lehet felnézni rá, nincs egzisztenciája, terve a jövőre - nem mintha neki lenne - és mivel még fiatal és jól néz ki, ezt ki tudja használni és talál magának sikeresebb faszit.
Közben eltelik 20 év, a srác sokkal sikeresebb lesz, karriert és egzisztenciát épít ki. A felek újra társat keresnek, mert éppen tönkre ment a házasságuk, kapcsolatuk és újra találkoznak.
A srác már gazdagabb és sikeresebb, tehát tökéletesen megfelelne a nőnek, akinek viszont már rendesen megkopott a szépsége és a fiatalsága is odalett.
Miért is van felháborodva, hogy most már rohadtul nem kell a vele egykorú 40 éves, sikeres pasinak, aki már simán talál jobbat, fiatalabbat?
20 évvel korábban a szépségét be tudva váltani lóvés faszira, de ez már nincs meg neki.
Csak mert az ilyen nők siránkoznak, hogy hol vannak a normális pasik, miért nem kellenek a kutyának sem. Ők azok, akik leugatják a 20-as srácokat, hogy milyen alapon támasztanak igényeket, ha egyszer sikeretelenek és csórók, adják lejjebb az igényeiket. Nem kéne esetleg magukba szállniuk és elgondolkozniuk, ahelyett, hogy hisztiznének, hogy a pasikban bezzeg csak a rib*ncook kellenek? Persze tudjuk, hogy az ego sem az évek múlásával lesz kisebb.
Nyilván ez egy sarkított példa, mert vannak bűnronda, elhízott, igénytelen 20 éves csajok és csóró, sörhasas, fogatlan, tróger 40 éves pasik, de most nem róluk van szó.
Kérdező te írtad ki a kérdést és mégis egy szingli pasira okádsz. Most eldöntenéd mi a problémád ?
Tiszta skizoid érzésem van veled kapcsolatban.
Én is lennék 38F incel de csak Józsi bácsi 64F vagyok.
Ugyanitt röviden.
Vidéken 200 nm ház nagy kert 5000 nm.
Suzuki grand vitara hétköznapokra meg egy cls 320 cdi merci megjelenésre ha megyek a Magnum szaunába.
Nyugdíj német szakmunkás nyugdíj magánnyugdíj takarékossági számlával kiegészítve kb 2800 euro havonta.Mellé van egy kis vállalkozásom két alkalmazottam akik csinálják.
Nekem életkor mindegy meg az is hogy fiú vagy lány.
"50 éves koráig gondolkozik gyerekben, persze kifele ezt már nem mutatják de nagyon sok ilyennel beszéltem"
Igen, nagyon sok ilyennel beszéltél. Lassan lehetne drinking game abból, amikor egy incel elmondja, a nők százai a legféltetebb titkaikat csak nekik mondják el.
"Csak a saját igazad hiszed el."
Nem, én azt hiszem el, amit bizonyítanak. Kamus inceleknek nem hiszek. Ha ezek a lúzerek beszélgetnének igazi emberekkel, ismernének igazi nőket, nem égetnék magukat ilyen kitalált sztorikkal.
Én az incel hisztikirálynőkre okádok. A szingli pasikkal semmi gond.
De hiszen te magad is incelnek írtad magadat előbb!
Akkor most mégis mi ez a hiszti önmagad ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!