Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás az 39 éves férfinek hogy olyan nőt szeretnék aki kevés férfival volt és nehezen adja magát és két hónapot vár ès szokott várni az együttlétre?
Figyelt kérdés
2024. júl. 13. 20:39
1/52 anonim válasza:
Miért pont kettőt? Miért nem másfelet? Vagy hármat? Vagy négyet?
2/52 anonim válasza:
2 hónap nem sok, 5 hónap a "sztenderd".:)
És nem várás az, te!
Hanem amíg nem szeret beléd, nincsen szexuális vágya egy egészséges embernek.
A legtöbb ember ilyen.
3/52 A kérdező kommentje:
1. Egy számot mondtam az a lényeg hogy hosszabb idő
2024. júl. 13. 20:44
4/52 anonim válasza:
Én az igazival azonnal lefeküdnék. Nem vagyok már gyerek. Akkor a várakozás még rendben volt. Most meg már azért szeretném tudni, hogy jók vagyunk-e együtt egyáltalán. Ha nem, ez kiderül pár alkalomból, ne húzzuk egymás agyát.
5/52 anonim válasza:
Szerintem nem túl nagy elvárás, de nem sok ilyen nő van már abban a korosztályban sem.
6/52 anonim válasza:
Mindig hosszabb kapcsolatban voltam, a szexszel sosem vártunk sokáig. Az is kell a másik megismeréséhez! Nem barátságból szerelem, amire gondolsz?
7/52 anonim válasza:
Hányszor fogod még megkérdezni?
8/52 anonim válasza:
Akkor túlzott elvárás, igazából kétszínűség ha te azonnal megb@sztál bárkit, vagy akár hármasban vettél részt.
9/52 anonim válasza:
Igen. Ritkaság. A legtöbb nő passzolj a pasit ahogy nincs rendszeres szex
10/52 anonim válasza:
Igen. Kèrdés tudja e a nő, hogy miért kell várnia. Miattad mert gond van. Vagy miattad mert van más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!